Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

sa va mearga la suflet...

va pup si eu. io-s cu toate schitele pe masa...am planuri mari pentru anul asta si m-am pus pe treaba din primele zile. incerc si eu sa fac putina ordine in viata mea si sa revin pe linia (mea) de plutire.

aveti grija de voi, va tzuc pe toate
aidule, tare mi-e dor de voi

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Sara buna...

Nimeni prin zona?

Ecouuuuulllll...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mie mie muci netul,ne-am inregistrat undeva ptr download (platibil) si am gasit ceva filme noi de tras asa ca nu mai pot face nimic,nici melodia de la Simo nu am reusit sa o ascult,nu merge nimik ,nici emailuri nu am luat ,vroaim sa pun o melodie cu Erasure ce imi place mie dar nu pot .
Noapte buna Timisoara,sa dormiti la caldura ca nu se stie cat vom mai avea caldura or nebunit si rusii acuma....

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

te-am nimerit, Claudia?

noapte buna Timisoara

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela03 spune:

Salut, fetelor.
Zile si nopti foarte grele pentru mine, cu incercari de mani****re emotionala. Va rog sa-mi tineti pumnii in ziua de marti, 13 ian. Simt ca nu mai pot, azi copilul meu s-a culcat plangand, e folosit ca instrument de santaj intr-o lupta a adultilor si mi se pare nedrept, sunt de-a dreptul furioasa.
Abia astept sa scap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

E gata cafelutza...

Fug sa deschid capitol nou, sper ca-l terminam pe asta azi...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata la boboru' banatan...

Bay...ce-i cu lumea asta?!A innebunit de-a dreptu' pur si simplu...Aia in Gaza se omoara din cauza idiotilor mai mari,Putin a inchis robinetu' la gaz la toata Europa,uite-sa,ca s-a suparat pe Ucraina si si-a luat jucariile si-a plecat...Ela noastra duce razboi emotional cu victime colaterale...deci ori incalzirea globala e de vina,ori,in puii mei!,lumea se intoarce cu cuiu-n sus si parca ma sperie gandul sa ajung inapoi in Epoca de Piatra...ceapa ei de lume!

Ela,tin pumnii,draga mea!Intotdeauna e asa cum scri si copiii devin sufletele nevinovate implicate in razboiul celor mari...si care vor ramane marcati apoi,in viata,in urma unor astfel de conflicte...

Simonelule...uatz ap?!Care,unde,cine,ce...ordine?!Hai sa ai spor atunci...

Claudia...inteleg ca tu tot in musafiri o duci...spor la pregateli!

Dorisake...matale ce mai faci,in afar sa deschizi capitol nou?!

Silvana...nu stiu daca e nimerit,insa eu iti urez inca o data Craciun Fericit si pentru saptamana urmatoare,An Nou cu bucurie!

Dana...ramane cum am stabilit...

No,gashca...pupam...si mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

ela, stiu cat e de dureros ce ti se intampla tie acum, chiar daca nu stiu amanuntele. Incearca sa te echilibrezi emotional, sa fii deasupra de "aici si acum", sa te gandesti si sa fii convinsa ca totul va fi bine in final. Orice ar fi nu iti pierde calmul si optimismul. Soarele, in continuare rasare pentru toata lumea, chiar daca tie ti se pare acum ca e intuneric.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si de la mine ....
Doris merci de cafelutza, e buna, buna ... si e nevoie ...
Ela draga, tare-mi pare rau ca treci prin situatia asta ... dar curaj, nu-ti pierde increderea in tine, o sa fie bine si o sa se linisteasca si puiutul tau, ai grija de el si de tine.
Dana ma bucur sa mai aud si de tine, cum mai esti? mai faci ceva tratamente?
Mariaa multu' de melodie, chiar mi-a mers la suflet ...

noi am avut ieri o seara tare stresanta, am ajuns cu alexutzu la urgente. a inceput sa se planga ca-l doare burta, asa, dintr-o data.... si tot mai tare, aproape urla de durere... am vorbit cu pediatra, i-am dat debridat, nimic. pana la urma ne-am dus cu el la spital, ne-a fost frica sa n-aiba apendicita. l-a consultat un chirurg si ne-a zis ca totul pare sa fie ok, apoi ne-a trimis si la upu sa-l vada un pediatru. si acolo totul ok, a zis ca are pur si simplu colici, ceva nu i-a picat bine si-a facut o indigestie . cica colicile astea sunt f dureroase. of, saracutul, asa mila mi-a fost de el... pana la urma s-a linistit. il tinem vreo 2 zile pe regim si debridat, sper sa fie ok, sa nu-l mai doara burtica.
sper ca nu v-am innebunit de cap

la toate

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Geta...multa sanatate lui Alexutu!Imi pare rau sa aud de probleme de burtica,sper ca tot raul sa fie spre bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput