Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion
Raspunsuri - Pagina 18
gabirus spune:
Ar mai fi o cafenea draguta, chiar langa Opera, imi scapa acuma numele ... (poate e chiar "Opera" sau ceva de genul asta, dar e chiar langa intrarea in opera).
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
Mariaa spune:
gabi, ma tem ca e vorba despre altceva
de la mine! vezi ca acuma trebe sa ne scoti din ceata si sa ne zici ce-i cu fetita 
aidule, va pup pe sufletel si peste tot bucatica cu bucatica sa treaca durerea si tot raul!! Doamne Ajuta!!

va pup pe toate fara exceptie

un copil creste in inima mea
deya spune:
Pfais....m+am intors nu am cuvinte....Mariaa din pacate nu e ceea ce te gandesti tu....doar o vecinica venita de departe si care statea toata ziua in casa pentru ca nu are prieteni mititica aici.Cand m+am dus sa o iau era ascunsa dupa frigider de rusine
s+a acomodat repede cu noi...bine bine recunosc cu popica din prima
si el de ea si era foarte ciudat noi doi cu un copilas de mana intre noi.Am fost la catedrala apoi i+am cumpara ceva piticutei sa isi puna pe capsor ca nu avea caciulita si am sfarsit la Trandafiru unde a avut mari discutii cu popica
eu eram ca inexistenta.
Fac ce crezi tu Mariaa dar acasa la mine la un centru.Dar e pentru sufletul meu
nu m+am aratat pana acu.
Acu plec sa invat cu EL....dar e ciudat...asa o tacerea s+a lasat intre noi la un moment dat si ne uitam la a mica...fara sa stim ce sa spunem.Brrrrrrrrr nu e cazu de nimic intre noi da e frumos.Probabil o sa tinem in noi ...desi sunt curioasa ce e insufletul lui...pentru ca iubeste mult copii..
Va pup.Seara placuta si multumesc de sugestii!
silvana75 spune:
Sara buna la lume
Plecat musafirii, fu frumos, fiu-miu o plans de numa la despartire pentru ca ii sunt tare dragi amandoi.
Incerc sa ma mobilizez cu lucru, trebe sa fac curat in toata casa ca e vraiste si incet incet sa intram in rutina zilnica.
Edit ca am pus cateva poze
Va pup pe toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
aidaciolac spune:
usorAida
Poze cu noi

"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
geta_florina spune:
saluti ...
poftiti la cafea ... 

...
Doris am citit "plugusorul" tau, m-ai dat pe spate
, tu chiar ai talent artistic ... multu' de urari si eu sper sa petrec cat mai multe momente cu voi ... 
Geta, mami de Alex
poze
Doris-Alina spune:
Neatza...
Cafea pentru toate...

Ieri am fost bucatareasa sefa...
le-am facut numai bunatati, si da...a se retine va rog...
am facut tort de mere cu frisca, si s-a mancat tot...
Gabi, saptamana viitoare, daca poti, sunt vineri si sambata de dimineata de la 10, te astept...
Geta, ma bucur daca ti-a placut plugusorul, ma mai apuca asa cateodata, talentul artistic...![]()
Aidule, cum sunteti?
Silva, vazut pozele, tare frumosi sunteti, da cel mai mult mi-a placut poza: Io...
Ana, vazut pozele trimise in concurs, le votam, clar...
io inca nu m-am hotarat daca particip, si daca totusi da...zau daca stiu care sa le trimit...
Hai pusici, si o zi excelenta!
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Salutare...
Deya,hai ca te adopt...pune capu-n poala mamii si zi ce te doare...gasim noi o solutie!![]()
Silvana...esti number one in cross the nation cu palaria aia pe cap...!!!!
Beton!Se vede pe voi in poze ca sunteti bucurosi,se cheama ca v-ati simtit tare bine impreuna!Bravo voua!
Gabi,cer scuze...pun si eu circumstante atenuante varsta
...deci student la grupa mica si eleva clasa 2...ok,retinut!![]()
Doris,multam'!Si eu am ales cu greu si am zis "hai sa fie si un lup mancat de-o oaie".![]()
Nah,sa aveti o zi cat mai buna !Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Salutare! Pai ce faceti, dragelor, a ajuns obisnuinta pagina 2? of, of
Io zici ca-s yo yo din ala, una buna, una rea. ieri seara au reninceput durerile, azi am virat-o pe calmante, asa ca nu prea-s in dispozitie buna.
Ana, incerc sa te prind pe ms sa vb de ce a zis irina, cu toate ca eu mari sperante in dr nu-mi mai pun, asta la care merg e al patrulea si vad ca operatie, ligaturari, tratamente, regim, si ... nimic 
Gabi, la etajul unde ati fost voi e super ok, cald. Da un etaj mai jos nu stiu ce dreak e ca-i un frig de stau cu helanca de munte pe mine. Plus ca or deschis femeile de serviciu geamurile la buzi si daca trebuie sa mergi faci tzurtzuri, nu alta. Si cum eu mi-s friguroasa ma'nerveaza tare chestia.
Dragelor, pe toate va pupicesc, da nu mai stau sa scriu ca doaie cuiu. ma duc sa-l odihnesc un pic, de la 14.00 intru in tura si sa mi se mai aline un piculetz criza ca altfel iarasi nu oi fi buna de nimik.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
claudia74 spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor de astazi.
La mine nimic nou,munca peste munca si acasa si la joburi,luni am bagat 11 ore la restaurant am juns acasa muci e obosita la 12 jumate noaptea,acu pana vineri am liber,maine ajunge Denisa cu vara-mea si varu-meu care vor mai sta la noi vreo sapt pentru shopping,deci ma asteapta iarasi pregateli regesti pe la bucatarie.
Va
pe toate.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'