EIIIIIIIIIIIIIIII tks a lot Sweety 

,ador melodia asta,imi aduce ea aminte de zile fripte prin discoteca..... longgggggggggg time ago 
,am inchis toate programele sa o pot asculta,mai imi place maxim de astia 2 dar daca nu ar gay mi-ar place si mai mult (sper sa mi-o fur cu ceva avertisment,dar sunt anti,de la credinta vine).
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Uppssssssss unde-i subiectul,avem deschis nou,ma duc sa caut.....Doris ne-ai rezolvat oare?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Pai se putea sa ne lase Serifa fara subect,am dat de el
,deci asta e INCHIS si il inauguram pe ASTA
Timisoara Impreuna