Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion
Raspunsuri - Pagina 14
claudia74 spune:
Mie asta imi place,Mariutza daca iti iei Cadillac ma plimbi si pe mine o tura :
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Mariaa spune:

pai o fo' revelu' nu?!?! vorba cuiva...am rupt podelele, jur ![]()
btw, am vazut un subiect pe aici de m-am spart de ras
sunteti pregatite sa mergeti la Milano la shopping?!?! 
ioooiii...e grele mah...zau ca e grele 
io-s pregatita de shopping!! ...sa shopinguiesc taitei pentru zupa 

sa aveti pofta buna, tot boboru ![]()

un copil creste in inima mea ![]()
Mariaa spune:

clau, dada Cadillac
imi da al meu numa' Cadillac dupa ceafa
dimneata, la pranz si seara ![]()
un copil creste in inima mea ![]()
claudia74 spune:
Hai ca n-o fi unguru bas asa rau,daca rezolvati problema cu copilasul,vin toate apoi cu siguranta
,lasa ca Cadillacu il rezolva mama Omida (Ana cea Mare)
,bai io ma tot gandesc despre ce sa imi preavezi Ano
.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
Ana68 spune:
Haloooooo.....bay,sunteti totale....Aidule,esti the best,tu draga mea...,no comment!Tzucu-va-as!

Clauditza maichii
...ghiseul de de previziuni,premonitii si supercalifragelisticuri...ma tem ca o intrat in vacanta,s-o inchis pana de Paste,cand m-o lovi iarasi gandelile luminate.....sorry!![]()
Laurico...la Garana zici?Ah ce-as mai mere si io....da' nu poci si n-am cum...ca neica Mariusache e pamantean de-a lu' Carpat...nu l-or dezlegat aia din iobagie...deci e legat...
Dorisake,deci matale esti sefa de trib latifundiara....ai grija la doua mosii...aferim!!!!![]()
Ei,lume...sunteti gata sa incepeti heirupul?!
Pana la Paste...dati asa

si p-orma mai vin vo' 2-3 zile liber si p-orma iar asa

si incep contzediile.....mai o tura de libere de Rusalii si Santa Marie mare....si trebsoara continua....noi sa fim cu totii sanatosi,nu?![]()
Hai pupaciuni pana mai incolo!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
claudia74 spune:
Las' c-o fi bine,nu dam cu capul de pe acuma,ne pastram pentru zile mai mari
,zici ca s-a inchis biroul Supercalifragelistico
,nu-i bau ca nici nu vreau sa stiez nimik,cum or fi asa le-oi duce
,no other way.
Aida e de bine cu gramajele alea schimbate,ori ba
ca nu pricepesc,but U still keep the fight right
(na-na-na-na-na-na-na).
Laura ati spalat gretza si eu am dres-o cu ciorba acra de vacutza ziele astea dar pe langa iarasi gretosenii,ieri am avut cartofi natura cu legume inabusite si ficatzel de pasare prajit cu faina si usturoi.
Doris te descurci tu no problem mai ales daca nu incepi inca lucru,merge treaba la 2 casi,I trust u woman
.
Dana tu cum o mai duci,cum ati petrecut de revelion,cum ati intrat in noul an,sunteti ok?
Coanoooo musai sa intri la Mariaa in album sa vezi nisce hore banatene si sarbesti
da sari da pra scaun cand auzi
.
Anda ce vi-ati propus ptr noul an?
Gabi unde ai disparut,sunteti ok? 
Katik,Mihi nu v-ati intors inca? 
Deya niic tu numai scrii nimic,cum ai petrecut revelionul?
.
Ela cum mai esti,a fost fain la munte cu Robi? 
Lore numai ne-ai urat,altceva numai scrii despre voi?
.
Am ramas singuri
ne-au plecat musafirii,eu de maine incep lucrul si la restaurant,pana acuma am fost numai la Azilul de batrani.
Timisoara Impreuna
silvana75 spune:
Bey banatzanco, am vazut horele alea de cum am facut ochi in 2009 
Noi suntem ok, am umblat mult zilele astea, culcat tarziu, dormit pana spre pranz, povesti multe ... Azi am vrea sa ajungem pana in downtown in Chicago numa sa vedem cum va fi vremea cam sta sa ploua.
Va tzuc pe toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Ia uite la ea deci eu am fost codasa
relelor
.
Erasure e super too,da si asta the queen of pop with tic tac :
Timisoara Impreuna
gabirus spune:
Salut, fetili!
Ne-am intors ieri in Timisoara si de atunci ne tot invartim prin casa: spalat rufe, ordine, cumparaturi, una-alta. Eva ar mai fi stat la bunici, dar Lucas ducea dorul casei, abia astepta sa fie intre jucarii in camera lui.
De Sarbatori nu prea am cumparat eu carnuri, dar acum am ramas frapata ce s-au scumpit toate ... si ne vindeau baliverne ca se ieftinesc alimentele de baza, ca la scade tva-ul ... sunt curioasa cand o sa se intample asta 
Maine back to work 
Trebuie sa ma adun rapid ca din 15 incep noul job si trebuie sa fiu fresh.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim