Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Bine v-am regasit, sa aveti parte numai de bucurii si surprize galactice, sanatate si forumeala, anul asta si-n vecii vecilor !
va dati seama ca n-am cum sa citesc aici din lipsa de timp, dar simt un filing ca-i totul ok .
va rog, vreau poze cu voi, cu spiridusii sau cu ce va trece prin minet, despre Craciun si Ajutoarele Mosului, am fost in pana de net si am intarziat rau cu montajul ala promis, sa-l punem la loc de cinste . Si lista cu fetele ajutoare, la mine pe mail sau PM.
Va pup si sa ne 'auzim' cu bine !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Vad ca sunteti in parametrii de scrantite in continuare , asta e de bine

Dozele alea schimbate de fapt sunt kk (sorry de expresie) ca eu in loc sa dau 77,5x3 am vrut sa dau 80x3 care e de fapt fix pix si de fapt am dat doar 80x2 ca ne-a oprit administrarea , dar sa ii dau azi 75x3 ... ati inteles ceva?
Si am ajuns azi la spital ca ma gandeam eu ca de la hemoglobina pulsul extra marit si am zis sa bag o punga de sange sa isi revina , dar treaba nu a fost asa cum ma asteptam ca am plecat de la spital abia la 20h , ca sa nu mai zic ca sangele din punga a mers in multe locuri si ceva pe vena e de tot plansul ... ca dintr-o punga de 450ml cica a intrat pe vena 5x50ml dar mai degraba 5x40ml ca seringa nu intra in aparat daca era plina pana la 50ml
pai si normal ca nu vad inca efectul scontat ca nici nu are cum...
Si sigur ca am ajuns la spital si Kissy a fost ok dimineata si a si mancat ceva , dar din cauza ca au venit sa o impunga iar (desi avea flexula functionala) a vomitat si au mai pus inca 2 flexule perfect functionale si sangele nu vroia sa intre si basta ca de aia in final l-au tras in siringi ... nu va pot explica ce era acolo ziceai ca era la macelarie , sange peste tot ...

Nu am idee ce se va intampla de aici inainte pt ca trebuie neaparat sa ii dau zilnic lactuloza si metoclopramid , constipatia si greata sunt efecte adverse frecvente de la Tramal si tramadol.
Si terapeutul a zis sa intrerupem azi tratamentul sa ii dau lactuloza si meto si maine sa incep iar cu 70mlx3 dar fara lactuloza si meto ... nu stiu cum o scot la capat ca nu se impaca nicicum tratamentele unele cu altele.

Analizele din ce in ce mai proaste , leucocitele cam mari , dar marea surpriza au fost transurile , ca eu in nebunia si frica mea am zis ca am intoxicat ficatul cu doza marita si de fapt transaminazele erau mai bune ca saptamana trecuta asta chiar nu ma asteptam

Doctorita , un om cu suflet dedicat binelui copilului , mi-a dat dimineata ce aveam nevoie pt tratamentul de acasa + seringi + flexule si fiole de recoltat ca sa nu o mai duc pana la spital ca de maine incepe nebunia + numar de telefon a unei asistente pricepute sa puna flexula la copii ... , stie de tratamentul care il dau acum si nu are absolut nimic impotriva pt ca ma cunoaste , stie ce stiu si ce inteleg , dar si intelege ca nu ma pot opri oricat de constienta as fi.

Kissy cu ochii inchisi in spital toata ziua , cum a fost gata sangele a deschis si ea ochii ca stia ca merge acasa , nu este ea prea ok dar macar a mancat cateva linguri dintr-o supa de legume si cateva bucatele de paine , sper sa ramana in burtica+ cateva guri dintr-un suc de portocale sau mandarine ca nici nu mai stiu ce aveam in casa ... arata ca un boxer cu ambele manute bandajate , cu cate o flexula in fiecare , maine scot una dintre ele e asa o scumpa si asa tare ma doare inima cand ma uit la ea cum se topeste asa tare ma doare sufletul ca scarbele alea mananca tot din ea

Ooooof ...

Maine la 7 sun terapeutul sa facem planul pe ziua de maine macar sa vedeti acolo ce lupte.

Va dragelor si usor ca merg si eu iar devreme la ca nu mai tine

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Off, Aida! Nu stiu ce sa mai zic...eu tot o tin pe a mea si anume ca urataniile alea-scarbele alea, nu mai sunt asa puternice, unele dintre ele sunt pe moarte...dar nu se pot inlatura...ar fi bine daca locul ar fi curatat, dar sunt din ce in ce mai slabite!
Ah, Doamne, de as avea puteri de vindecare!!! Off, chiar nu stiu ce pot face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

nu te lua dupa parametrele noastre. alea-s la liber impus!
cand ajunge buni? ai mesaj offline, zi-mi dai pot sa te helpuiesc in directia aia cumva. pup si ma rog sa fie bine!

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

buna dimineatza si LA MULTI ANI!

va dau un rand de cafea fierbinte, fierbinte ...
ca-i tare frig si urat afara ... brr ...
Aida ... fara cuvinte... te imbratisez tare, tare, ma plec in fata puterii tale si ma rog in continuare ...
va pe toate

Geta, mami de Alex

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Aidule...,nu am cuvinte...ma inclin in fata puterii tale si a scumpei Kissy

Una peste alta....am luat-o da cappo...f**u-i!Gata cu vacanta....Hai pupixuri si mai vorbim!

PS.Dorisache...io stiu ca mi-s tuta si cu biscuitele,da' matale ce bai ai?!Am stat 3 ore cu CD-ul de serbare in poseta,da' nici tu si nici eu nu mi-am amintit sa ti-l dau...normale suntem?Azi dimineata l-am vazut in geanta si uite asa faceam ,repetandu-mi "proasta lumii,proasta lumii,proasta lumii...",pana l-am trezit pe Alex...asa ca,cum o cotarcim sa-ti dau ce am de dat?!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ziua buna,fete dragi!

La multi ani!
Fie ca Anul Nou sa va aduca sanatate multa si bucurii!

Va rog frumos,poate ma ajutati cu o informatie.Am un apart cu o camera in Timisoara,zona b-dul Simion Barnutiu,vizavi de fosta pizzerie "Tom si Jerry"sau habar n-am ce mai e pe-acolo.Apartamentul are cam 38 mp,cu gresie,faianta,parchet,tot decomandat,gaz,telefon,televizor,semimobilat(ma rog,mobilat modern cu dressing amenajat in perete,pat,rafturi pt carti,etc),bucataria utilata complet.Am gasit o doctorita care-si face rezidentiatul in Timisoara care vrea sa se mute acolo.Cam cit sa-i cer?Care-s preturile reale?Am cautat prin Publitim si mi se par cam umflate.Ma gindeam la 150euro,e mult,e putin?Precizez ca fac contract prin notar,mai platesc si impozit 16-18%deci ar trebui sa-i cer putin mai mult sa-mi ramina 150.
Multumesc mult pt orice idee!

Aida,ma rog zilnic pt Emma,esti o mama tare puternica si sper ca nu e departe ziua cind toate eforturile voastre sa fie rasplatite cu insanatosirea ei.

Zi frumoasa!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI!!!!!!sa aveti toate un an nou fericit, plin de sanatate, bucurii si multa fericire!!!!!

doris, sar'na pt plugusor!!!!!!esti tare dorisake!!!!
alina, bine ai venit la noi! imi pare rau ca nu stiu sa-ti raspund, poate stiu fetele.

ne-am returnat si noi simbata, cu peripetii, in sensul ca soferul s-a intepenit de spate si chiar imi faceam pb ca trebuie sa conduc eu vreo 420 km. pina la urma am aplicat toate cunostintele mele medicale si l-am reparat atita cit sa poata sta in scaun. rau a mai inceput 2009 la noi. in rest, toate si toti in parametrii.

nu am apucat sa citesc in amanunt, am inceput cu drag si munca, asa ca.........

va pup pe toate, si pe puiutzii din dotare, sa fiti cu totii sanatosi, ca asta e cel mai important, restul toate se rezolva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Aida, sa iti dea Dumnezeu putere sa infrunti ... tot ce e de infruntat! Suntem toate alaturi de voi, din tot sufletul!

Ano, ca bine zici e de dat cu capul pentru "back to work". As vrea sa am mai mult elan in mine, dar nu am. Unde e gandirea mea pozitiva si elanul de neoprit? Sa le fi lasat undeva pe la mijlocul lui 2008? Le vreau inapoi!

Alina, poti cere linistita 200, inca ar fi un pret mai mult decat rezonabil.

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Gabi.....las' ca revine el si elanu' ala...nu-i bai!

Alina,eu stau cumva in zona aceea,tot in chirie...ceva mai aproape de podul de peste Bega,in Modern...apartamentul in care locuiesc arata horror,nu este nimic absolut renovat,nu e nimic schimbat,in afara de usa de la intrare,pusa de un alt chirias...inchipuie-ti ca eu la geamurile de pe timpul lui Pazvante,nici macar incuietorile nu le mai am,iar geamurile se inchid cu niste...chestii,clenciuri le zic eu...nu vrei sa sti cum arata...si de luna asta voi plati chiria 250 de euro...pana in decembrie am dat 220 euro...si in fiecare sfarsit de an ne mareste chiria.Si noi stam la negru,fara nici un fel de contract,absolut nimic...Daca tu spui ca apartamentul arata super fain...zic si eu ca si Gabi,ca poti cere si 200 de euro lunar...De aveai 2-3 camere in 2 zile iti deveneam chiriasa...serios...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput