Timisoara, Impreuna! ( 133) de revelion

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si tu? credeam ca doar io

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Babuinu-i mai bun ca nevastuica , ta-na-na-nana.

Io nu normala am facut mare prostie cu Kissy. Tratamentul , ca despre el era vorba , am crescut doza asa cum a zis terapeutul in ultimele zile si ieri mi-a zis sa cresc doar cu jumatate ... io vazand nici un efect pozitiv , doar cum cresc tumorile , am zis ori ori ... si iaca ca azi i-a fost rau si tot molesita si adormita si ce a mancat (2x) a vomitat ... abia acum seara si-a revenit si a mancat jumatate de banana ca in rest rehidratare inclusiv prin piele (baie).
asa ca doza de seara nu am dat si maine dau doza de ieri

So , ca tot e duminica si sa profit de linistea din spital , maine o car sa ii fac ceva analize ca am impresia ca trebuie transfuzata ... durerile sunt lipsa , poate ca isi face tratamentul asta.
... acum am luat temperatura si vad ca are 37,9 , asta poate fi ori de la deshidratare , ori semn bun din cauza ca mor celulele alea canceroase si organismul le elimina , ori ori ori ...

Ma duc sa hotomanesc o de la husbant si sa imi dau cateva palme ... de maine fac cum zice terapeutul macar sa duc la final cele 20 de zile ale etapei din care mai am 8 doar ...

Mai bine nu cititi sa nu va plictisiti la ce delirez eu aici macar daca luam ceva alcool in bot , dar nimic

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

da-ti doo palme din partea mea. remeber this ?
dupaia 10 pupaturi, si le imparti cu kiss.
ma femeie...nu mai zic nik

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Stiu ce zici ando dar acum vad si cred tot mai tare ca sunt de fapt alte cauze si tare mi-e frica sa nu am dreptate la ce ma gandesc si nu are sens ce s-a intamplat azi. Ca am inceput cu 5ml in prima zi si am crescut cu cate 5 ml zilnic pana in a 6-a , apoi pt ca a ajuns bine aici din a 7-a zi a zis sa cresc cu cate 10ml zilnic si ieri a 11-a zi fara sa fie probleme si fara sa creasca sau sa scada tensiunea si pulsul zice dimineata ca sa cresc doar cu cate 5ml pana in a 20-a zi , asta dimineata , si seara imi zice sa cresc cu 7,5ml nu cu 5ml pana in ultima zi .... am gandit-o si sucit-o si am zis sa vad ce se intampla inca o zi cu 10ml+ ... si iaca ma duc sa ma autoflagelez

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

io dau nu ...ala ti l-o fi administrat pe spinare pana tarziu in creierii noptii, anda bine ca poti vorbi cu terapeutul la orice ora sa va consultati!!

morning gagix, trezirea...azi sa va putzuliti sa fiti fresh pe presh maine la scarbice
(sper ca nu-mi fur avertisment , aloo, e regionalism, nu dati cu rosii ) )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

datzi cu cafa, datzi cu cafa....
is din ce in ce mai fresh....nu mai pot nici sa dorm, m-am saturat si de asta....vreau la muncaaaa

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

Hai ca dau cu cafa-n voi...

Aida, eu nu ma pricep, legat de tratament, asa ca iti spun doar sa faci cum stii ca e mai bine...io va pup apasat doar...

Ando, si io mi-s treaza de la 4, ca a plecat mamanu la Baia Mare.
Ajunge acolo la pranz, si pleaca mai departe spre Felix, cu sorela ei.
Stau o sapt. asa ca io mi-s de servici iar si din nou, la doua case...

Maria, io incep vineri munca, Radu de maine.

Noi am fost ieri la calutzi, le-am dat zahar, am tras un frig de numa, da a meritat...

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

iooooiii...era sa lesin!!! am zis...no, o venit ziua H!!! Dorisake s-o apucat de miscare!!!!!!

ce miscare soroooo cu fuzinake ???
asta-i mult prea tare...esti durere dorisake, luv iu

Mergi la inceput

aham, poti sa uiti e salvata pentru capitolul 200 deja
tzuc tare nebunatico

haaaii Timisoaraaaaa la miscareeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariaa

aham, poti sa uiti e salvata pentru capitolul 200 deja
tzuc tare nebunatico

haaaii Timisoaraaaaa la miscareeeee!!!!

The best C.C.Catch for ever
,bai da m-ai dat pe spate ce am vazut la tine in album,hore ...... hore, fara numar.....,mai ales alea sarbesti,vai de steaua mea...

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput