Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

vezi c-o pun pe Tantza pi tini !

si vin cu biciu' si cu intreg arsenalul de tortura erotico-sado-maso! asa ca, tine-te bine, sa nu mi te plangi de dureri de shale, ca nu ma impresioneaza!!

I never fake ... sarcasm

am un junghi,il rezolvi? da',Tantzo, la mine trece cu apa neinceputa de la D&G si cu un flacau virgin.Ha, ai in dotare?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

doamne fereste!cum sa fiti "baloti de paie"?pai daca pleaca el,eu cui raman?voua......dar ce ma facca sunteti departe ....rau...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

auzi,da ...b.nica,de romania,n-a auzit?daca tot incearca ceva,sa incerce pe plaiuri mioritice
ptiu..ce nationalista mi-s!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui umflatel

doamne fereste!cum sa fiti "baloti de paie"?pai daca pleaca el,eu cui raman?voua......dar ce ma facca sunteti departe ....rau...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

stai ghinisor ca vine vara! Si organu' e detasat la hotii de pe litoral ! Pe banii contribuabililor !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

aha,deci la vara te am musafir....dar pana la vara,e iarna si el pleaca acuma...nu la vara...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

question: daca terminam capitolul asta si nu e misha prin preajma sa inceapa capitol nou, primim bataie? hai ca ma duc eu sa mesteresc la primu' post daca n-aveti nimic impotriva.. sunt tare saritoare eu asa, n-ati mai vazut ca mine!!
vreo preferinta pentru titlul cap. 5?

off: clara-i aia cu ceapa si care detesta copiii? ca ma pierd printrea atatea femei aduse in discutie la topicul asta

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:

aha,deci la vara te am musafir....dar pana la vara,e iarna si el pleaca acuma...nu la vara...

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

mama draga,iarna nu se fac detasari pe litoral!Doar daca se intorc toti hotii in Romania si se cazeaza la Constanta !

Gabriela

Mergi la inceput

bai,eu sunt cam afoana in ale pc-ului,so,cum faceti de copiati direct citatele?help....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

question: daca terminam capitolul asta si nu e misha prin preajma sa inceapa capitol nou, primim bataie? hai ca ma duc eu sa mesteresc la primu' post daca n-aveti nimic impotriva.. sunt tare saritoare eu asa, n-ati mai vazut ca mine!!
vreo preferinta pentru titlul cap. 5?

off: clara-i aia cu ceapa si care detesta copiii? ca ma pierd printrea atatea femei aduse in discutie la topicul asta

I never fake ... sarcasm

Rapuns corect,Clara e asta cu ceapa prajita,cafeaua in balcon si iubi !

Gabriela

Mergi la inceput

Citat:

bai,eu sunt cam afoana in ale pc-ului,so,cum faceti de copiati direct citatele?help....

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

ctrl+c
ctrl+v

Gabriela

Mergi la inceput