Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 18
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Din moment ce nu am postat EU, nu o fi asa de grav I never fake ... sarcasm |
sure...

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Practic sexul la cura de slabire sau cura de slabire la sex, oricum se ajuta una pe alta... 500 de grame am dat jos la un moment dat dupa un iexperiment din asta sexual. Macar de-ar fi mai des, sa ma motiveze si pe mine ceva/cineva sa slabesc mai repede I never fake ... sarcasm |
da' asta cine-a postat-o? jeneralu'?
voiai motivatie!
na, CRIZA !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
calator....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui umflatel calator.... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
da' ma rog unde zbori? In Congo? Sau in Etiopia? Acolo-i criza de la paleolitic! Numai b.nica incearca sa salveze lumea !

Stai fimeii linistita aci,nu vezi ce cool e? Orgasme ,jenerali,matze decupate,Haga, rromi, "excorte",masturbari,cursuri de samba...ehe..asta-i ca si cronica anului pe DC.Ah,uitasi ..si Clara dom'ne ,Clara !
Gabriela
mihaela77O spune:
io,nu ca-s mama de doi copii,unul din ei dependent de mine,colegul ...meu de pat si de apartament,zboara...in curand...in tarile calde.....si io raman singuricaa....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
Pai nu fai, criza ne crizeaza si mai tare si nu mai facem niste sex. Si asa nu facem noi sex mai des din diverse alte motive, criza asta imi mai lipsea! In ritmul asta, in scurt timp mi se usuca si imi cade libidoul!! ![]()
cine-i b.nica? iar vorbiti codat ca sa nu inteleaga Tantza? Ale dracului m u i eri ce sunteti!!!! o
buna va trebuie sa nu mai sosotiti pe la spatele meu! Imi chem maioru' sa presteze? ca se pricepe ![]()
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui umflatel io,nu ca-s mama de doi copii,unul din ei dependent de mine,colegul ...meu de pat si de apartament,zboara...in curand...in tarile calde.....si io raman singuricaa.... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
da' ce bre,noi suntem baloti de paie?
vezi c-o pun pe Tantza pi tini !
Gabriela
mihaela77O spune:
lumea nu cred ca o mai salveaza...nimenea...nici macar b.nica!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 vezi c-o pun pe Tantza pi tini ! |
si vin cu biciu' si cu intreg arsenalul de tortura erotico-sado-maso! asa ca, tine-te bine, sa nu mi te plangi de dureri de shale, ca nu ma impresioneaza!!
I never fake ... sarcasm
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Pai nu fai, criza ne crizeaza si mai tare si nu mai facem niste sex. Si asa nu facem noi sex mai des din diverse alte motive, criza asta imi mai lipsea! In ritmul asta, in scurt timp mi se usuca si imi cade libidoul!! cine-i b.nica? iar vorbiti codat ca sa nu inteleaga Tantza? Ale dracului m u i eri ce sunteti!!!! o buna va trebuie sa nu mai sosotiti pe la spatele meu! Imi chem maioru' sa presteze? ca se pricepe I never fake ... sarcasm |
auzi,da' un jigolo nu vrei?
off topic- b.nica e o doamna foarte inteligenta da' ea si-a pus in cap sa salveze lumea.Are si ea o grija, Etiopia !
Gabriela