Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
mishaaaaaaaaaa?pe unde umbliiiiiiii?
vor sa deschida capitol nou fara tine......
gabriella,am inteles organul vine pe litoral,dar tu?vi si tu mama,trei luni?
na,ca v-am parat...![]()
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
m-ai lamurit....
...ti-am zis ca sunt afoana
ce fac cu alea?daca-mi dai mancare,da-mi si lingura....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui umflatel mishaaaaaaaaaa?pe unde umbliiiiiiii? vor sa deschida capitol nou fara tine...... gabriella,am inteles organul vine pe litoral,dar tu?vi si tu mama,trei luni? ![]() na,ca v-am parat... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
organu' e detasat doar 1 luna!
adica mi-s madam capitaneasa ca nu poci sa zic madam inspector principal ,e lung ca Madame Bovary!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui umflatel m-ai lamurit.... ...ti-am zis ca sunt afoanace fac cu alea?daca-mi dai mancare,da-mi si lingura.... ![]() MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
traduc:
ctrl+c = copy
ctrl +v = paste
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
mihaela77O spune:
asta cu copy si paste,o stiam,ce nu stiam,era daca merge si aici,asa ca,incercare:
organu' e detasat doar 1 luna! si vine si madama dupa el ,se poa' altfel?
adica mi-s madam capitaneasa ca nu poci sa zic madam inspector principal ,e lung ca Madame Bovary!
Gabriela
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
Jeneraleaso,stii vreun medic urolog BUN in Spitalul militar Bucuresti?
Misho, tu?
Stie cineva?
Cred ca sotul meu are varicocel si io vreau plozi !
Gabriela
mihaela77O spune:
n-a mers,e clar,sunt varza...
pai atunci,daca vine si madama,sa te puna necuratu,sa nu dai semn,cand esti pe litoralul marii negre...
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui umflatel asta cu copy si paste,o stiam,ce nu stiam,era daca merge si aici,asa ca,incercare: organu' e detasat doar 1 luna! si vine si madama dupa el ,se poa' altfel? adica mi-s madam capitaneasa ca nu poci sa zic madam inspector principal ,e lung ca Madame Bovary! Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
iaca merge ! dai o placinta cu branza de vaci si stafide. La vara !
Cand io ma prajesc pe plaja si tu la "cuptior" Gabriela
MadameBovary spune:
gabrielo, explica mai detaliat, ca ea vorbeste de cum ii dai quote.. si eu sunt prinsa toata in facut capitol nou. scrieti si voi mai incet. mai beti un ceai, mai faceti-va de treaba cu al vostru consort, da-ti-mi si mie sansa sa fac treaba asta murdara!!
am ajuns pe la jumate si voi scrieti ca nebunele.
si nu mai vorbiti de organu' maresalului meu, ca va iau pe toate la bataie cu lantu' sau cu furtunu'!!! ![]()
I never fake ... sarcasm
mihaela77O spune:
las incercarile pe maine,acum trebuie sa merg sa culc un mihaitz,care nu doarme decat cu mine....asa ca va pupacesc si va zic noapte buna!intru maine macar sa va zic si eu la multi ani!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!