Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 14
violeta69 spune:
si eu tot asa 
acum 
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
MadameBovary spune:
M-am trezit si euuuu! Neatza! Bai nene, am avut o noapte plina de vise... sunt mai obosita decat azi-noapte cand m-am culcat! E clar, trebuie sa-mi fac un pic de ordine in subconstient, ca nici sa mai dorm cum trebuie nu se mai poate
. Care din voi, fete harnicute, vine sa dea un pic cu mopul pe la mine prin cerebel? ![]()
ma duc sa ma ocup de catea si de micul meu dejun, ca se cam cere luat la ora asta. reviiiiiin!!
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
Neata la tot poporu' !!!!!!
Io's la a doua cafea, a prima nu m-a satisfacut TOTAL ![]()
...si ma duc la shmotruiala si bucatareala.....mama ei de viata! Ce bine o fi la munte acu' ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
MadameBovary spune:
Bre, da' unde va tot fatzaitzi atat de nu dati si pe aici???
I never fake ... sarcasm
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Abia acu' m-am sculat si eu Ma duc la cumparaturi .. Sorana si Monica (6 ani) |
mai ce dor imi era de tine

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
gabriella1 spune:
haoleu,unde-ati disparut toate,bre?
Iaca io am facut si
si
si
SI 
iar acum -s la servici.Ha !
Misha, ce m-ai pus fimeii cu paru'-n mana?
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
MadameBovary spune:
Gabrielo, na ca ti-a facut-o!! Te-a scos in cretacic!!
Ti-am zis eu ca daca te mai plangi si nu iti convine te paleste coana Misha!!
Te lauzi ca facui
, ah? nenorocita mica ce esti!! ![]()
I never fake ... sarcasm
Dodo-pui spune:
am terminat si io 

si
.
Acum cu BB2 super miscator
si
tare faza cu orgasmul
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
kariguld spune:
MB, tu te plangi maica? da io ieri, ce sa mai zic?!
ca m-a fugarit gabita_cu_codita sa-i povestesc trairile mele mega-cosmice-orgasmice!
bag de seama ca va apuca vrednicia dintr-odata!
io facusi ieri putina ordine, azi ceva cumparaturi. si acuma astept sa vina un nene ca sa faca ceva la PC-ul asta nenorocit, ca are ceva virusi. o fi luat de la noi??
hasbandu a facut curat la bai, (avem doar 3!) acu se hodineste! ce-a muncit saracul....
spor la treburi da nu faceti prea mult ca va ia ameteala!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw