Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

umbla fiimea pe langa mine si baga un ochi acilea. ma intreaba :"ce-i ala orgasm? ceva de mancare?"

acu zi si tu? ce sa-i explic copilei? ca are abia 9 ani si ceva...
se joaca cu papusile langa mine, pe covor.

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

taci,ha?educa fimeii,copilu'

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Buueeeeey, care-i treaba pe aici?? Va paraseste Tantza o zi si o luati la barfa? Pai ce, asa-i frumos? Si o mai dati si pe buriceala si pe chestii orgasmice. Muriti toate de curiozitate sa aflati cum ma dezlantui eu in asternuturi, pe masa de bucatarie si in baie, nu? Dom' jeneral le are bine de tot.. cred ca d-aia i-au dat astia medalii si l-au ridicat in rang

hai, pe unde sunteti, sa nu-mi ziceti ca plecarati toate acum ca am venit eu!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
si nici pe aia ... m-o pus pi balansoar parca- s senila !

Zii sa te puna pe bicicleta.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Daca se mai planga mult o pune direct in carje sau cu un cadru de metal in fata ... asa ca io zic sa accepti emoticonul ala, faceti casa buna, chiar o vila mica daca va chinuiti, ca se poate si mai rau!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Gata! Am rezolvat-o si pe gabriella! Accepta-ti soarta ca asa ramii
Si daca muriti de curiozitate am raspuns si io la subectu' hala ferbinte ....perverselor !

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Mish, maine te citesc, promit pe cuvant de maresal ... acusica ma duc la somn ca m-a doborat ziua de azi... si nici macar n-am prestat ce imi tot doresc sa prestez ... ati fost nesi, ati plecat exact cand am venit eu, noroc cu Miha si Misha ca au mai zabovit pe aici sa ma bage si pe mine cineva in seama. Nu ma mai joc!! Imi iau buricu' si ma mut, sa stiti!!

si somn usor! Maine... dezmaaaaaaaaaaaat!!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si io care crezui ca's singura zaluda care bintuie la ora asta pe net da' iote ca nu's.
Oricum o astept pe Gabriela la 4 dimineata

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Si io care crezui ca's singura zaluda care bintuie la ora asta pe net da' iote ca nu's.
Oricum o astept pe Gabriela la 4 dimineata

la ora 4 imi faceam somnu' de frumusete

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata!
hai ca e pranzul!!!cat mai dormiti?

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

io nu dorm sunt la

Gabriela

Mergi la inceput