Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ma plang? De ce ma plang? Ma plang doar ca-s eu dilie, da' asta e subiect pentru titlul capitolului 5 !

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Ma plang? De ce ma plang? Ma plang doar ca-s eu dilie, da' asta e subiect pentru titlul capitolului 5 !

I never fake ... sarcasm

da' de orgasmele tale cu jeneralu' nu zici nik,ha? de ala nu te plangi, te bucuri !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eh! Ar fi culmea sa zica ceva de gheneral, ca-i pune organu' pe spinare cu eghileti cu tot

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Eh! Ar fi culmea sa zica ceva de gheneral, ca-i pune organu' pe spinare cu eghileti cu tot

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

uite cine radea !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Bre io's sub maior, deocamdata. Nu umblu la jenerali, ca astia's batrini si nu mai pot!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Bre io's sub maior, deocamdata. Nu umblu la jenerali, ca astia's batrini si nu mai pot!

ha,batran si maioru' soro.Iar ti-am tras tzeapa,io ma doar un tanar capitan. aaaaaaaaaa,vezi ?de aia fac io si si .

Gabriela

Mergi la inceput

Tantzooooooooo,unde umbli ,Madame?! Ai bagat jeneralu' langa Lenin si acum pui gand rau armatei romane?

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna si de la mine!bai,dar ce harnicute sunteti..care treaba,care forum..
am intrat sa va dau si eu o veste buna,pt mine,dar sper sa va bucurati cu noi si pt noi
am primit 10000 ron,de la consiliul judetean constanta....nu e mult,dar e un inceput...speram sa mai vina si altii
va pupacesc pe toate,si va urez spor la trebaluit!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

O batranica astepta in statia de tramvai. Cind vine primul tramvai, il intreaba pe baiatul care statea linga ea:
- Maica, ce tramvai e?
- 13, mamaie!
- Esti sigur?
- Normal! De ce?
Pai asa am vazut si eu scris pe un gard "p**a" si, cind colo, era depozit de lemne!

Gabriela

Mergi la inceput

bancuri ptr Tantza si misha cu dedicatie speciala (onor la doamna jeneral si doamna maior ):

1. 4 soldati americani sunt trimisi in misiune ultra secreta la Baghdad, dar in prima noapte se imbata si-si cheltuiesc toti banii. A doua zi vor sa bea dar nu mai au cu ce. Atunci acosteaza un soldat irakian, il pun la zid si il chestioneaza intr-o araba stricata:
-Gloante de 9mm mai aveti?
-Nu!
-Grenade mai aveti?
-Nu!
-Mitraliere m16 mai aveti?
-Nu!
-CUMPERI?!?!?!?!?!

2. Prezentarea tancului T-52 la garnizoana:
-Tancul greu T-52 este mandria armatei ruse.E totul clar?intreaba sergentul.
-Da!!!raspund soldatii in cor.
-El este dotat cu un tun de 88mm.E totul clar?
-Da!!!
-El mai are pe el si un radio performant.E totul clar?
-Pe ce e radioul, pe tranzistori sau electronic?intreaba un soldat.
-Ba, pentru prosti ca tine, am sa mai repet odata:E PE TANC!!!

3. Un soldat statea in post cand apare sergentul care-i spune
-Bai, ai grija ca trebuie sa vina generalul. Cand apare anunta-ma.
Peste 10 min. apare iar sergentul care intreaba:
-A venit generalul?
-Nu.
-Cand vine sa ma anunti.
-OK.
Peste o ora vine generalul.Soldatul il intreaba:
-Tu esti generalul?
-Da.
-Ai dat de dracu, de cand te asteapta domn sergent!

Gabriela

Mergi la inceput