Prietenie la plesneala!-LA MULTI ANI ! (4)
Raspunsuri - Pagina 10
andruskandu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabriella1 Madaaaameee Booooooovaaaaaaaaaary,unde pana mea te adancisi bre? Haoleu,M B a decimat armata romana ! ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
S-a dus la nany!
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
kokiy spune:
Lasa "coana mare" gargara si treci p'aci' sa vaz cum te descurci.![]()
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
andruskandu spune:

Asta-ti place, Gabrielo?
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Lasa "coana mare" gargara si treci p'aci' sa vaz cum te descurci. **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
am fost da' n-am zis nik din casa !
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
citat din mesajul lui andruskandu![]() Asta-ti place, Gabrielo? Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |

dap, da nu pi asta o vreau !
si nici pe aia ... m-o pus pi balansoar parca- s senila !

Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Io cred ca asta ti se potriveste
,mai de la toate subiectele iesi mata sifonata
sau poate asta
,apari cand nici nu te astepti ...
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Io cred ca asta ti se potriveste ,apari cand nici nu te astepti ...**************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |

tu nu ma mai iubesti !Gabriela
kokiy spune:
Ete' atunci asta
, caci te cam ascunzi si nu ne impartasesti peripetiile orgasmului tau 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
gabriella1 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Ete' atunci asta , caci te cam ascunzi si nu ne impartasesti peripetiile orgasmului tau ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
al meu e nik pe langa ce "patimeste" Madame Bovary .Tu n-ai auzit ca si-a tras unu' cu epoleti,eghileti, , "inzigne" si bici?
Gabriela
kariguld spune:
| citat din mesajul lui andruskandu Moaaama, de cand n-am mai jucat whist! Cred ca-s vre-o 5 ani... Kari, nu ma primesti si pe mine diseara? Ca pot juca pana dimineata, cand incep munca.... Pe la ora 5.30 ridic si eu ancora spre Bucuresti... ca intru maine dimineata la munca. Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA! Poznele lui Andrei Nasterea lu' Andrei www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006 |
ba da! vezi daca mai sunt zboruri spre Nurmberg. hai, da-l incolo de servici....
si pe cine mai vrea sa vina!
Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw