Curiozitate perversa

Curiozitate perversa | Autor: Tzuni

Link direct la acest mesaj

Ca tot se plangea cineva pe forum (nu dau nume) ca nu mai avem subiecte la care sa nu ne certam, iata unu la care pun pariu ca nu-i gasim samanta de scandal (cel putin sper ):

Asadar: curiozitatea mea perversa ma face sa va chestionez asupra modului in care va manifestati in clipele de maxim erotism cu sotu/iubitu. Faceti galagie? (ce fel) Vorbiti sau taceti? Daca vorbiti, ce spuneti? Cu glas tare sau soptit? In momentul marelui O cum va manifestati? Dati ochii peste cap? Exagerati trairea ca sa se bucure partenerul? Loviti, zgariati, plangeti, radeti?

Am avut un prieten care avea o iubita ardeleanca si povestea ca in acel moment zicea (ea) :ioooi, iooi, ioooi, si pe el, saracu', il apuca rasu'.

PS. Nu fac sondaj, nu scriu articole, nu scriu nici carti. Vreau sa zambim impreuna! Na!

PS.2 Promit sa revin sa va spun si despre subsemnata!

_____________________________________________________________________________________
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce curioasa sunt ce raspundeti

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Diferite tipuri de orgasm:
1.Astmatica:Â Aahh...ahhh...ahhh!
2.Geografica: Aici, aici, aici, aici!
3.Matematiciana: Mai mult, mai mult, mai mult, mai mult!
4.Religioasa: Oh Doamne, oh Doamne!
5.Sinucigasa: Mor, mor!
6.Criminala: Daca te opresti acum, te omor!
7.Zootehnista: Vino taurul meu, vino!
8.Cheerleader: Da-i...da-i...da-i!
9.Profesoara de engleza: Oh... yes, oh...good...
10.Tipul Primul proiect: Nu te opri! Continua, continua!............ Nu te opri! Continua, continua!
11.Negativa: Nuuu, nuuuuuu!
12.Pozitiva: Da...da...da!
13.Profesoara: Da...asa...pe acolo...foarte bine...corect...perfect.
14.Dezinformata: Ce e asta?... De ce?... Ce-mi faci?
15.Analista de sistem: OK. Procesul s-a terminat cu succes
16. Clarvazatoarea: Simt ca vine… aproape ca a venit… il vad, il vad.
17. Mincinoasa: Oh, oh, acuma da-te jos!
18. Nehotarata: Oh da, oh nu, Oh Doamne…
19. Sportiva: Ma duc, ma duuuuuc, am fost!
20. Orgasmul profetic: Vin; Viiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!

Eu fiind atee ce-ar trebui sa spun:Oh Darwin!Oh,Darwin!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

beton clasificarea!!!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Hai ca vad ca va invartiti pe langa raspuns, si nu indrazniti sa il abordati direct, asa ca o fac eu:
Eu nu ma manifest zgomotos, din motive de copii in camera de alaturi, insa imi infig unghiile, musc sau trag de par (depinde de inspiratie sau de pozitie ). Pana acum nu mi-am exagerat niciodata trairea "ca sa se bucure si el", asa ca daca nu imi place, se cunoaste.
E randul vostru! Tzuni, ai promis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Pas!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

nu pas...zii...

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Pas!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

kokiy, tare clasificarea.

nici io nu va spun, ca-i soacra la mine si ma aude!
dupa 7 ianuarie, atunci pleaca si pot sa ma dezlantui!

Kari
"
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mey, mie-mi place sa sune www.youtube.com/watch?v=RDADTMqDDL8" target="_blank">asa, dar de cele mai multe ori ma trezesc cu perna pe mecla ...din cauza copiilor bey,nu de alta ...A,si in loc de GOD, eu il bag pe Darwin ... se mai intampla sa am orgasm si in alte www.youtube.com/watch?v=5fR4DdgVFwA&feature=related" target="_blank">imprejurari,dar mai putin zgomotos

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

desi am zis k nu raspund.. io mi-s .. silentioasa (cel putin asa cred)

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ati vazut episodul din Sex and the city, cand Miranda a dat peste un tip care vorbea mult in pat si ea nu stia ce sa spuna?
Celelalte fete erau uimite ca Miranda e tacuta , si cand au intrebat-o daca nu spune chiar nimic Miranda a fost tare tare amuzanta spunand
"Well , I usually say <<I'm gonna come , but that's just because ...you know......i'm gonna come"

Eu imi tine pliscul , ca la urmatoarea discutie in contradictoriu pe care cu siguranta o voi avea parca vad ca se trezeste careva sa-mi aminteasca de al meu comportament in intimitate.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput