Avortul si iertarea
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Nikole, o sa iti dau mai multe link-uri, surse, deoarece aparitiile sunt multe.
Intr-adevar, sunt catolica, ai dreptate.
In ceea ce priveste iertarea, mie mi se pare logic, si sunt convinsa ca te va ierta.
Ioana, tu ti-ai cerut iertare copilului tau pentru gest?
Nu iti pot raspunde la intrebare daca e suparat pe tine, eu una nu cred, pentru ca in cer nu exista suparare, resentimente.
Pe de alta parte, eu una ( vorbesc doar din punctul meu de vedere), nu prea vad legatura intre a boteza si avort.., sau poate nu pot intelege aceasta legatura....
Din ce imi amintesc, nicieri in mesaje nu se pomenea ca trebuie botezati copii pentru a spala din pacate...., dar, voi cauta exact sursa, ca sa nu vorbesc din amintiri.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
Ioanatugs spune:
Crinuta eu in rugaciunile mele mereu cer lui Dumnezeu sa-i dea lumina si sa aiba grija de el, insa recunosc ca nu mi-am cerut iertare lui in mod special. E adevarat oare ca o data pacatul spus la spovedanie, nu mai trebuie spus??? Eu l-am spus de multe ori aceluiasi preot si el mi-a zis ca l-am mai marturisit si ca nu mai trebuie. Eu credeam ca e bine sa-l spui de mai multe ori...
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
crinuta spune:
Ioana, este adevarat. Pacatul spus la spovada, nu mai trebuie repetat.
Oricum, spovada e una, ceri iertare lui Dumnezeu, iar a cere iertare copilului tau este altceva, iar asta poti face de cate ori simti tu.... ( e o sugestie).
te pup
Crinuta si Rayan
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
Ioanatugs spune:
Crinuta multumesc de sfat!
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
gabirus spune:
Crinuta, mai asteptam linkuri.
Va pup pe toate
Chiar imi doresc ca acest subiect sa fie unul util, nu un loc de scuipat venin si frustrari.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
crinuta spune:
Gabirus si Nikole, v-am trimis pm cu ce mi-ati solicitat.
pupici
Crinuta si Rayan
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Februarie%202009.htm" target="_blank">Important
irina.c. spune:
un anunt :"Avortul este dubla ucidere: mai întâi a pruncului nevinovat si vulnerabil chiar în pântecul mamei sale si apoi a sufletului acesteia. Pentru aceasta avortul este o trauma atât de cumplita.Greutatea pacatului pruncuciderii, marita de lipsa întelegerii si de nestiinta de a cere si primi iertarea, face ca femeia care a facut un avort sa treaca printr-o perioada atât de grea încât i se schimba viata în toate dimensiunile si domeniile ei. Durerea si pacatul intraîn fiecare coltisor al vietii sale. Încearca sa scape de amintiri si de durere prin negare, justificare, acuzarea altora, dar scaparea nu poate veni decât prin asumarea durerii în fata milostivirii lui Dumnezeu.Procesul vindecarii sufletului ranit poate fi parsurs mai profund când Taina Pocaintei e însotita de o consiliere spirituala adecvata. În acest sens Centrul de Formare si Consiliere Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil organizeaza grupuri de consiliere pentru iesirea din suferinta numita “sindromul post avort”. Un grup este alcatuit din 8, 10 persoane si consilierea presupune efectuarea unor pasi în întâlniri saptamânale cu durata de doua ore. Durata totala a consilierii este în functie de participanti. Ziua si orele sedintelor de consiliere se stabilesc dupa formarea grupului.Pentru aceasta va rugam ca, pâna la data de 20 martie 2009 sa ne adresati o cerere de înscriere, cu numele real sau cu un pseudonim, pe adresa consiliere.avort@gmail.com Va asteptam!"
mami de Ilinca(26. apr.04), Teodora (26 aug. 07) am blog
luckyblue spune:
"Avortul este dubla ucidere: mai întâi a pruncului nevinovat si vulnerabil chiar în pântecul mamei sale si apoi a sufletului acesteia. Pentru aceasta avortul este o trauma atât de cumplita."
Avortul este *dubla* ucidere pentru ca sunt atatea persoane "binevoitoare" care se straduie profund sa mai infiga un tarus in sufletul si asa chinuit al mamicii. Nu sunt pentru avort, nu am facut niciunul si sper sa nu se puna problema, dar oare cine suntem noi sa-i numim pe altii "ucigasi"?
Irina, 23+ cu
irina.c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luckyblue "Avortul este dubla ucidere: mai întâi a pruncului nevinovat si vulnerabil chiar în pântecul mamei sale si apoi a sufletului acesteia. Pentru aceasta avortul este o trauma atât de cumplita."Avortul este *dubla* ucidere pentru ca sunt atatea persoane "binevoitoare" care se straduie profund sa mai infiga un tarus in sufletul si asa chinuit al mamicii. Nu sunt pentru avort, nu am facut niciunul si sper sa nu se puna problema, dar oare cine suntem noi sa-i numim pe altii "ucigasi"?Irina, 23+ cu |
gabirus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luckyblue "Avortul este dubla ucidere: mai întâi a pruncului nevinovat si vulnerabil chiar în pântecul mamei sale si apoi a sufletului acesteia. Pentru aceasta avortul este o trauma atât de cumplita." Avortul este *dubla* ucidere pentru ca sunt atatea persoane "binevoitoare" care se straduie profund sa mai infiga un tarus in sufletul si asa chinuit al mamicii. Nu sunt pentru avort, nu am facut niciunul si sper sa nu se puna problema, dar oare cine suntem noi sa-i numim pe altii "ucigasi"? Irina, 23+ cu |
Draga mea, desi iti inteleg punctul de vedere, de altfel cei mai multi oameni cu care am vorbit gandesc asa, totusi fapta este fapta si trebuie numita ca atare. Esti mama. Daca cineva ti-ar ucide copilul, l-ai numi sau nu ucigas? Din punctul nostru, uman, de vedere chestiunea cu avortul este diferita. Dar spiritual? Pentru Dumnezeu un suflet este un suflet, este in potentia un destin uman complet, care ar fi putut deveni orice - de la ucigas la sfant.
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim