Avortul si iertarea
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danybv
Deci copilul are suflet din momentul zamislirii adica al conceptiei.Insa copilul avortat este mort, prin urmare nu mai are sufletul in el .Deci nu se poate boteza acest copil sau sa i se puna nume etc danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!! |
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
crinuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danybv
Deci copilul are suflet din momentul zamislirii adica al conceptiei.Insa copilul avortat este mort, prin urmare nu mai are sufletul in el .Deci nu se poate boteza acest copil sau sa i se puna nume etc danybv Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006) Album poze Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!! |
Pai daca are suflet din momentul conceptiei, unde dispare sufletul? Copilul( fatul )este mort dpdv fizic, al trupului, sufletul este nemuritor.
Sincer, ma abtin sa clasific genul asta de teorie, dar e evident ca sunt total impotrivia ei.
Sufletele copiilor avortat sunt botezate in cer. Copiii avortati nu au nici o vina pentru fapta comisa de mamele lor. Cum va inchipuiti ca Dumnezeu, care este drept, ar putea priva acesti copii de nemuirea sufletului?
Crinuta si Rayan
poze
www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009
danybv spune:
Orice finta are suflet si chiar dupa moarte , sufletul se inalta la cer si va sta acolo unde-i este randuit de Dumnezeu .
Insa era vorba daca acesti copii morti sau avortati daca se pot boteza sau nu .Si de aceea am specificat in acel mesaj : "Nu pot fi botezati copiii avortati si cei nascuti morti, caci nu au suflet în ei ."
Cum sa botezi un copil mort , botezul se face doar la cei vii .
Inainte de a face niste afirmatii incercati si cititi cate ceva din carti religioase sau intrebati preotul .
Eu aceste lucruri care le scriu nu le scriu asa de la mine ci sunt invatate din cartile de invatatura crestina .
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!
Ioanatugs spune:
Buna seara,
Incepuse sa-mi placa subiectul si e pacat ca s-a ajuns la discutii contradictorii. Haideti mai bine sa ne dam sfaturi una alteia si sa ne ajutam cum putem mai bine, nu sa ne certam.
Referitor la ingerasii nostri, sufletul lor exista cu siguranta.
Va spuneam ca am visat ceva ce m-a cutremurat si va voi povesti visul meu, acum ca m-am mai linistit si i-am inteles semnificatia.
Am visat un baietel de vreo 9 ani care arata ca o fantoma si era suparat pe mine, ma privea incruntat si venea spre mine cu acea privire trista, de mi s-a rupt inima...si am realizat in vis ca e puiul meu, cel avortat, pentru ca s-a inatamplat acum 9 ani. In acelasi vis l-am strigat pe sot si i l-am aratat, iar sotul mi-a spus ca nu vede nimic si ma chema in casa ca plang copiii. Atunci m-am intors, pentru ca acel baietel disparuse ca o fantoma si cand am intrat in casa, pe un pat stateau doi bebelusi de cateva luni si erau veseli, frumosi insa in pielea goala amandoi. Am stiut la fel ca sunt puiii mei, cei pe care Dumnezeu mi i-a luat, ca sa-i faca ingerasi. Si in acel moment m-am trezit si am stiut ca mi-am visat cei trei puiuti ai mei, sufletele care nu au vazut lumina soarelui, dar care exista undeva in Univers. Am realizat atunci ca trebuie sa fac ceva, sa tin post, sa citesc rugaciuni si sa dau pomana pentru ei. Va aduc aminte ca eu nu am facut decat un avort si chiar si acela a fost la indicatia medicului, pentru ca aveam un chist foarte mare. Dupa acel avort la doua saptamani am fost operata mi-a scos chistul imens si jumatate dintr-un ovar, pentru ca altfel as fi avut complicatii...Insa eu tot regret puiutul acela care, daca ar fi trait anul acesta ar fi implinit 9 ani. Inca mai plang si dupa cei doi puiuti pe care mi i-a luat Dumnezeu anul trecut si pe care mi i-am dorit din toata inima, i-am obtinut cu greu, prin FIV...insa nu a fost sa fie... Stiu ca lacrimile de pe obrazul meu nu se vor usca niciodata si voi ramane mereu mamica de trei ingerasi. Acum ma rog pentru ei sa le fie bine acolo si ori de cate ori ajung pe la Biserica, aprind cate o lumanare pentru fiecare puiut pierdut.
Ieri in parcare la un supermarket a venit la mine un baiat de vreo 9 sau 10 ani si mi-a cerut sa-i dau ceva dulce. Si mi-a tresarit inima pentru ca mereu ma gandesc sa dau de pomana dulciuri la copii...si i-am dat o ciocolata si un mar si mi-a zis singur Bogdaproste. M-am bucurat ca nu a cerut bani, a cerut dulciuri si am vazut cum deschidea ciocolata si striga la fratele lui mai mic ca are ceva bun, sa-i dea si lui....m-am topit...
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
danybv spune:
Ioanatugs asa este , ai dreptate este o poveste cutremuratoare , este bine insa ca uite ti-ai dat seama ce trebuie sa faci si chiar ai facut acele lucruri .
Sa-ti ajute Dumnezeu sa treci peste aceste incercari grele ale vietii .Acei ingerasi ai tai sunt la cer acolo intr-un loc numai de Dumnezeu stiut si uite ca Dumnezeu ti-a trimis semn ce sa faci ca sa poti dobandi linsitea sufleteasca , exact cum am scris intr-un mesaj din urma " sa boteze copii cati au avortat,sa faca milostenie,sa imbrace copii orfani de la azile,mai ales, sa nasca alti copii în loc." Tu ai facut unele dintre aceste lucruri si foarte bine ai procedat .
Iti doresc multa sanatate si sa-ti ajute Dumnezeu ca intr-o zi sa ti si tu in brate un bebelus sanatos si frumos
danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor
Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!
crinuta spune:
Danybv, nu am spus de la mine nimic in ceea ce priveste Botezul din Cer. Sunt spusele Fecioare Maria in aparitiile Ei, iar asta a fost un punct important.
De asemenea, sufletul avortat trebuie sa isi ierte mama pt fapta ei, asemenea oricarei victime ucise de cineva.
Crinuta si Rayan
poze
Ioanatugs spune:
Danybv i-ti multumesc!
Spunea cineva de un baietel de 7 ani nebotezat si e pacat pentru parintii care-si tin copiii nebotezati. Faceti tot posibilul ca acel copil sa fie botezat, convingeti parintii de importanta acestui fapt.
Si eu am botezat un baietel cand avea 4 ani deja, provenea dintr-o familie destramata, crescut doar de mama si m-am mirat cand am aflat ca nu si-a permis sa-l boteze. Baietelul face acum 7 ani si ne iubeste si povesteste tuturor cum a fost la botezul lui. E un copil minunat si ma bucur ca l-am increstinat si ca am convins-o pe mama lui, cat de important este pentru copilul ei acest lucru.
Peste 2 luni voi mai boteza un baietel, copilul finutzei mele de cununie si abia astept. Pina acum nu am mai botezat un nou nascut si am emotii mari, insa fac acest lucru din multa dragoste, nu pur si simplu ca sa-mi fie iertat pacatul.
"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare
gabirus spune:
Uitati aici un articol interesant al Parintelui Arsenie Papacioc pe aceasta tema:
http://www.crestinortodox.ro/Parintele_Arsenie_Papacioc_despre_canonisirea_femeilor-25-6707.html
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
nikole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crinuta Danybv, nu am spus de la mine nimic in ceea ce priveste Botezul din Cer. Sunt spusele Fecioare Maria in aparitiile Ei, iar asta a fost un punct important. De asemenea, sufletul avortat trebuie sa isi ierte mama pt fapta ei, asemenea oricarei victime ucise de cineva. Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e. The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC poze www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009 |
Crinuta, te rog, imi poti spune si mie unde as putea citi despre aparitiile Fecioarei Maria?
Mai ales, sunt interesata de spusele Fecioarei vis-a vis de acest nefericit gest ...te rog!
Danyeu inteleg f bine ce spui, vb din invatatura crestin-ortodoxa, aceleasi cuvinte le-am auzit si de la preotul din tara(aici din pacate nu am nici un preot la care sa merg ), Crinuta banuiesc ca este crestin-catolica, de asta si diferentele de opinie.
Totusi adevarul care este pana la urma???
Iar intram intr-un cerc de ala vicios cu intrebari/cercetari ce dau nastere la alte intrebari, si tot asa...
Soacra mea, mi-a spus acelasi lucru ca si Crinuta...mi-a spus ca copilul pe care eu l-am avortat trebuie si el sa ma ierte...va dati seama ca mi-a picat fata, nici macar nu am stat sa gandesc logic, cum adica sa ma ierte copilul???
Poate din cauza durerii , constiintei incarcate, regretului, nu stiu ce anume, dar m-a demoralizat rau, si sincer va spun ca de atunci ma gandesc adesea, oare copilul meu ma iarta?oare unde e?ma vede?si il rog sa ma ierte...
poate suna ciudat, poate gresesc, habar nu am cum e oranduiala lui D-zeu, si care e adevarul pur???
Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Ioanatugs spune:
Crinuta, Nikole inseamna ca deaceea in vis puiul meu era suparat??