Avortul si iertarea

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Nicole

Imi pare sincer rau dar raspunsul cate ti-l voi da nu este unul prea imbucurator.
Te cred ca iti doresti foarte mult sa botezi pe baietel, dar prin faptul ca parintii lui ti-au botezat copilul voi sunteti deja grad de rudenie , acelasi grad de rudenie ca si cel de sange. Prin botezul copilului tau de catre ei implicit si voi ati devenit "finii lor " si este interzis acum ca voi , fini fiind sa botezati copilul nasilor .
Ar fi bine daca ai putea s-o convingi pe nasa baietelului tau sa faca botezul cat mai curand .
Va doresc sa fiti sanatosi si sa auzim numai de bine

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!

Mai fetelor, calmativa! verisoara mea mi-a botezat fetita. Dupa cativa ani a nascut gemeni, o fetita si un baiat. Ne-a intrebat daca vrem sa-i botezam copiii. Eu am botezat golanul (mor de dragul lui), iar sotul a botezat matzuca. Copiii sunt bine sanatosi... si noi la fel. Sa mai spun ca noi suntem ortodocsi si copiii i-am botezat catolic?
Si pentru calmarea spiritelor, am vorbit si cu un preot catolic si cu unul ortodox.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:

Parintii care au copii avortati trebuie:
sa boteze copii cati au avortat,
sa faca milostenie,
sa imbrace copii orfani de la azile,

mai ales, sa nasca alti copii în loc.

mie personal, lucrurile astea nu mi se par prea in ordine.
ultimul....e chiar aberant.
in cazul in care avorturile au fost facute voit, (in nr de cateava 5, 6 7...) cum se poate pretinde femeii respective sa faca alti copii in locul celor avortati voit?
tine de fiecare, de constiinta si simtamintele pe care le are fata de acest aspect personal si foarte delicat din viata privata. in privinta copiilor, in familie, nu mai are loc un al treilea, doar sotul si sotia! atat! sfaturile care vin din afara, chiar si de la preot, trebuie sa fie doar sugestii...nu lege si impunere!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

V-ati gandit sa dati un nume copilasului pierdut? Este oare bine sa facem asta? Cum sa o facem? Pur si simplu sau trebuie rugaciuni anume?Imi face foarte bine acest topic si chiar cred ca am facut pasi seriosi inainte in constientizare, acceptare si in final iertare.Cateva nopti la rand m-am visat gravida si in fata deciziei de a face acel avort sau nu. Se ducea de fiecare data o lupta crancena in mine, cumva trecutul si prezentul erau contopite, de parca s-a intamplat si nu s-a intamplat, in acelasi timp.Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
nu stiu daca a spus cineva, ca n-am citit topicul de la inceput, dar va recomand cartea "Anotimpul vindecarii- ajutor si speranta pentru femeile care trec prin stresul post-avort" de Lucy Freed si Penny Salazar.E o carte foarte buna, care contine pasi practici pentru a ajunge la vindecare.se poate comanda de mai jos, costa 8 ronhttp://www.ecc.ro/index.php/vmchk/Carti-ECC/Anotimpul-vindecarii/Detailed-product-flyer.htmlam blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ripley

Stii ce? NU imi pasa de nicio carte de niciun fel, de niciun percept, etc.

Uite, imi pasa de ele, de mamicile aspirante si de mamicile de ingeri. Le gasesti pe forum disperate, planse, oarecum resemnate. Treci pe la topicurile lor.

Eu sincer nu inteleg ce vrei sa ne transmiti. Daca nu iti pasa de percepte, de carti (incluzand Biblia, presupun) de ce te-a deranjat o simpla parere a unui om? Ceea ce s-a afirmat este foarte logic si nu cred ca poti sa vii cu vreun contra-argument: o fiinta moarta nu mai are sufletul in e, adica in corp. De botezat se boteza oameni vii .... deci? unde e greseala?

Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

sa faca milostenie,

in cazul in care avorturile au fost facute voit, (in nr de cateava 5, 6 7...) cum se poate pretinde femeii respective sa faca alti copii in locul celor avortati voit?
tine de fiecare, de constiinta si simtamintele pe care le are fata de acest aspect personal si foarte delicat din viata privata. in privinta copiilor, in familie, nu mai are loc un al treilea, doar sotul si sotia! atat! sfaturile care vin din afara, chiar si de la preot, trebuie sa fie doar sugestii...nu lege si impunere!

Ti se pare aberant sa faci copii, dar normal sa ii omori (cate 5-6-7)? Nu ti se pare ca suna cam ciudat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Stiti ce nu inteleg eu, dar nicicum?

Deci avort la cerere = crima.
Dar avort spontan, medical, nastere cu fat mort = NIMIC din punct de vedere crestinesc.

Deci avortul este a ucide un suflet nevinovat.

Un suflet nevinovat care nu a avut sansa sa se nasca, nu are nicio valoare din punct de vedre religios.

Care e logica?

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabirus

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

sa faca milostenie,

Ti se pare aberant sa faci copii, dar normal sa ii omori (cate 5-6-7)? Nu ti se pare ca suna cam ciudat?

draga mea, tu ai citit perpendicular?
mie chiar nu-mi vine a crede cum se pot rastalmaci unele raspunsuri!!!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cum sa nu aibe suflet cei avortati? Asa o fi zicand Biserica Ortodoxa, nu inseamna ca este si adevarat, si mi se pare o mare jignire la adresa lui Dumnezeu, sa afirmi asa ceva.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui crinuta

Cum sa nu aibe suflet cei avortati? Asa o fi zicand Biserica Ortodoxa, nu inseamna ca este si adevarat, si mi se pare o mare jignire la adresa lui Dumnezeu, sa afirmi asa ceva.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
The True Church is ONE, HOLY, CATHOLIC and APOSTOLIC

poze

www.muntelesfinteitreimi.ro/Ianuarie%202009.htm" target="_blank">Muntele Sfintei Treimi- Mesajul Duhului Sfant din ianuarie 2009

Deci copilul are suflet din momentul zamislirii adica al conceptiei.Insa copilul avortat este mort, prin urmare nu mai are sufletul in el .Deci nu se poate boteza acest copil sau sa i se puna nume etc

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Ba are suflet, ca are - poate - 39 de saptamani si ceva nu e ok, si moare la nastere. E o RUSINE imensa sa spui ca nu are suflet. Cine zice asa ceva da dovada doar de habotnicie si totala lipsa de sufelt si iubire, asta e crestinismul????

Ripley, mami de Ana(10.11.2005) si Iris(10.10.2007)

EXCESELE DAUNEAZA! daca e vorba, cumva, si de pufuleti, bomboane, si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii, garantat

Mergi la inceput