Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Miki saru mana pentru cafeluta si chiflele calde! Esti o scumpa, ca de obicei!
Roxana bine ai venit la noi! Sigur ai sa te simti bine aici! Sa-ti traiasca micuta Irina si sa te bucuri de ea! Taare mult imi place numele asta! Pe finutza mea o cheama Irina, dar ea e fetita mare, are deja 5 ani.
Acum parca mi-am mai revenit...nu stiu ce am avut, daca a fost de la vreme sau de la altceva.. Dimineata m-am luat aiurea de sotz, eu care imi tin gura de fel..saracu' nu stia ce sa zica...in final m-a lasat cu ale mele si s-a retras, ca sa nu-mi dea si alte motive de cearta...si m-am dezmeticit si eu ca el nu facuse nimic...si am tras o portie buna de plans.. Acum m-am descarcat si ma simt bine..dupa atatea zile. Probabil asta imi lipsea.. Tin sa spun ca raaaar am mai plans in ultmii ani, cu toate ca sunt o fire foarte sensibila..
Mirela de multi ani imi doresc sa vad si eu marea iarna! Sa-ti priasca plimbarea si sa revii cu niste pozici, sa-mi clatesc si eu ochii.
Cristina pup dulce un puiut agitat! Asta e varsta unui nou puseu de crestere si e posibil ca acesta sa fie motivul agitatiei. Oricum si vremea asta nasoala, si starea noastra a mamelor, ii influenteaza pe micuti..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Ne-am intors de la sanius, a fost suuuuupeeeeerrrr! A nins in Azuga, pe partie era zapada numai buna, ce mai, ne-am simtit tare bine. Acum suntem lesinati de oboseala, am papat repede ceva, am baut un vin fiert, suntem numai buni de nani. Am facut si poze cu telefonul, maine cand vine Adi sa caute pe net ce tb sa cumpar sa pot sa le descarc.
Bun venit Roxana, si sedere placuta si indelungata la noi.
ici veteranelor, mai povestim si maine, acu-s.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Multumesc mult de primire !!! Sunteti dragute!!!

Amalia..si mie mi-a placut mult numele Irina...normal,de asta i-am si pus...o sa incerc sa pun un link sa vedeti cateva poze cu ea.

Vicky...super la Azuga....si mie imi place...am fost si eu la schi ..dar acum de cand cu fetita...gata...cand o sa creasca ea mare..
Sa va fie de bine...acum tb sa va odihniti. Eu cadeam lata dupa o zi ...dar m-as mai ducee...ce dor imi este...

Fetelor eu intru mai mult seara,pentru ca in timpul zilei am super treaba..Am inceput diversificarea si mi-e destul de greu sa ma reorganizez...aveam alt program pana acum.

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

http://picasaweb.google.com/suristefan/SuriPhotoAlbum2#5291980786611647234
Acum sa vedem daca merge...

Ea este Irina,fetita mea!!

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

si gogosi

S-au terminat turele de noapte. De maine dimineata gata cu rasfatul din partea mea ( glumesc) .

Vicky, distractie placuta azi.abia astept pozele
Roxana, e frumoasa foc Irina. Sa-ti traiasca

Va doresc o Duminica placuta

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata, am baut de la Miki, acum merg sa fac o reteta cu ton si salata de vinete.
Nu-s buna de nimic, am febra musculara si m-au dat peste cap total vestile despre Emma. Ce ti-e si cu viata asta
Incerc sa ma adun, azi vine si Adi si-s stresata sa fac o multime de bunatati care stiu ca-i plac, sa-l rasfat 2 zile cat sta in Buc. Cred ca nu ar veni asa des (adica o data pe luna) daca nu ar avea rufe de spalat!
Va . Wk placut la cat a mai ramas din el.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Neata fetelor!
Miki multumim de cafea! Nu stiu ce m-as face fara ea!
Roxana e dulce foc Irinuca ta! M-am tot uitat la pozici...Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Vicky asa deci...noroc cu spalatul.. Ce ti-e si cu baietii astia...asta o sa ma astepte si pe mine, ca l-am vazut si pe fratele meu cum a facut cand s-a marit..
Eu ma invart prin casa...fac una-alta. De gatit, am gatit ieri. Vreau sa fac niste papanasi, dar o s-o las pe maine seara, ca azi avem prajituri cumparate ieri...deh..de cand cu alaptatul asta i-am inebunit pe toti cu dulcele..e musai sa am in casa.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la cafea
plimbarea a fost frumusica.. marea e superba .. va invit sa o vedeti aici
aveti in album si 2 fimulete. mereu m-a fascinat sunetul valurilor.. n-am avut rabdare sa filmez mult.. dar.. sper sa va placa
roxana, te-am trecut pe listuta ..
incerc sa imi revin din starea nasoala.. insa nimic nu imi face bine. aseara la ora 21.45 am plecat din constanta.. desi stabilisem sa ramanem. am venit pe o ceata.. abia vedeai la cativa metri in fata.. la un mom dat ne-a depasit un tir si a tinut-o ala cu 100km/h si am mers dupa el.. am vazut si un accident.. cazuse unu' saracu' intr-un sant.. pe o bucata de autostrada unde nu erau parapeti.. brrr...
maine.. la munca.. iar..
sa imi spuneti daca va plac pozicile..
am "scapat" si una cu mine pe acolo.. insa n-am stiut cum sa o scot

Mergi la inceput

Mire sa va fie de bine plimbarica! Unde e bre poza aia minune, ca eu n-am dat de ea si chiar vroiam sa te mai vad..?
Ai dreptate, foarte frumoasa marea. Sunt poze in care par de sticla valurile, iar pietrele de care se sparg sunt negre...Super filmuletele cu zgomotul valurilor...l-au incantat teribil pe sotul meu, care scosese astfel de sunete pentru bebe, sa-l linisteasca cand era agitat.

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

haha.. poza aia am reusit sa o sterg
ti-e dor de mine? n-arat excelent.. am o perioada super proasta..
ma bucur ca v-au placut pozicile si filmuletele ..
am fost pana la mama.. acum sunt in zona..

Mergi la inceput