Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 20
Amalia spune:
Mirela te inteleg perfect cu pasele proaste! Las' ca trec ele!
Am pus si eu pozici noi la semnatura..
pozici...Aventurile lui Habarbam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
hihi.. ce haiosi sunt amandoi.. se vede ca se iubesc. cred ca or sa aiba o relatie tare frumoasa 
preda_vicky spune:
cu o
aburinda si clatite cu cioco.
Admirat pozici cu marea de la Mirela, si copii frumosi de Amalia si Bobitamica.
Ma laud si eu cu stari depresive, nu o las pe Mirela singura, sunt alaturi "la bine si la rau".
Am multa treaba, o iau in plin de luni
.
fetele.
http://community.webshots.com/user/viki39
canne-marie spune:
ZODIACUL ANULUI 2009
Alegerile celeste s-au soldat cu un rezultat unanim: Marte va conduce anul 2009. O va face in stilul sau caracteristic, cu hotarare si curaj, dar in lunile in care va traversa zodii potrivnice se poate dovedi impetuos, daca nu chiar tiranic. Cele mai tensionate perioade se pot dovedi 16 martie - 26 aprilie, iar apoi 26 august - 16 octombrie. Pe 21 decembrie intra in miscare retrograda, dar macar se gaseste in Leu, zodie in care se simte bine. Vom respira usurati
RAC
22 iunie - 22 iulie
Energie si curaj
Mare prietenie intre Marte cel razboinic si Luna cea sensibila n-are cum sa fie, si totusi, aceasta intalnire energetica poate aduce si un folos. Timizi cum sunteti, va vine greu, in anumite situatii, sa puneti lucrurile la punct. Marte va da curajul necesar de-a face schimbari in viata dvs. sau de-a lua anumite initiative, fara a depinde de acordul altora. Fiti insa atenti sa nu aveti o atitudine prea transanta in privinta chestiunilor de zi cu zi, mai ales in perioada 26 august-16 octombrie. Zilele din august pot fi deosebit de tensionate. Cautati sa le petreceti intr-o ambianta pasnica. Saturn va mai incurca drumurile pana in noiembrie, cu intervale dificile la finele lui ianuarie si mijlocul lui septembrie.
BANI: Jupiter va ajuta, incepand din 6 ianuarie, sa scoateti maximum de profit din investitii sau sa gasiti partenerii cei mai potriviti pentru afaceri. Sprijinul sau este ceva mai putin evident pe perioada 16 iunie-14 octombrie.
CARIERA: Ar trebui sa fiti retinuti cu sefii sau cu initiativele personale, intre 7 martie si 11 aprilie. Planetele va sunt favorabile intre 25 aprilie si 6 iunie, cand va puteti realiza proiectele profesionale.
DRAGOSTE: Relatia de cuplu este intensa, in bine sau in rau, mai ales in ianuarie. Intre aprilie si septembrie, partenerul va poate agasa cu gelozia.
SANATATE: In afara de intervalul 8-13 mai si cele doua eclipse in semnul dvs. (11 ianuarie si 22 iulie), va simti bine, iar cu putina ingrijire, puteti beneficia de o stare de sanatate echilibrata.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
monagan spune:
buna seara Racusori (racusoare). N-am mai postat de mult aici...imi era dor.
Mirela...frumoase poze.
Numai bine va doresc tuturor. Poate am sa-mi fac curaj si am sa revin.
preda_vicky spune:
Buna dimineata, poftiti la
!
Sunt vesela azi, m-am trezit bine-dispusa, ieri am mai cumparat o pereche de zebrute
), Adi e acasa cateva zile, Dani e vesel ca un cintezoi... e foarte incantat de noul after, a luat -Bine la niste lucrari ieri, cum sa nu fiu vesela?
Mona, bine ai revenit
. De ce-ti trebuie curaj sa mai intri la noi? Asa rele suntem
?
Va
, las aroma
sa va trezeasca
.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata!!!...
poze???? Unde sunt poze????....
Mona, bine ai revenit!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
Roxana, bine ai venit la racusori!!!
Lui Mihaita i-a trecut starea de agitatie...
Uraaaa!!!! Irina tot agitata e??? Imi pare rau pt prietena ta; nci eu nu inteleg de ce DD le da copii unor femei care nu ii merita...
Mire, unde is pozele??? AI fost la C-ta??!!!! Super!!!...
Vicky, ma bucur ca s-ati distrat la sanius!!!
Mire, de Menna mai stii ceva???
Annes, multumim de zodiac!!!
Amalia, ce copii frumosi ai!! IMi place tare mult cum sta Luca pe burtica...hehehe, e mai pletos ca MIhaita.![]()
Sunt in zona...credca ma duc sa dorm ca vad ca MIhaita nu da semne de trezire...
VA PUP !!!
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)