Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 18
Amalia spune:
Mniam ce ce chestii bune pe aici..
. N-am intrat cand trebuie, ca sunt lihnita de foame..
Ma doare capul de la vremea asta...Atat de mult imi doresc sa vine o data primavara...uf si cat mai e din iarna..
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Missy spune:
Fetelor, n-am patit nimic. am tot umblat zilele astea prin imprejurimi, si m-a lovit o oboseala. azi tb sa plec la bv si am renuntat ca nu mai pot. si cum zice Amalia - m-am saturat de iarna asta lunga. si n-am chef de nimic. si biroul merge rau. si ma bucur ca toata lumea e bine sanatoasa, dar to n-am chef de nimic. si de-asta am preferat sa ma "exprim" prin desene, ca nu-mi place sa ma plang. si n-am motive sa ma plang acum, dar ... am o stare de nestare.
va las, va citesc insa din umbra ... revin cand imi revin ![]()
PS: am pus poze noi la semnatura
de
Alexia (6 ani) si
Maia (1 an)
MirelaV spune:
buna seara. a trecut prima saptamana de munca.. cumplit de greu a trecut..
eu maine dimineata (sau cand m-oi trezi) plec pana la constanta,.. sa vad marea iarna ![]()
poate mai ies putin din starea asta.. vin duminica seara..
sa aveti un week end minunat
M&M spune:
..da, a fost o saptamana ciudata tare!! SI pe mine ma doare capul rau de tot, Mihaita a fost tare agitat ( m-am inselat , nu ii iese niciun dinte), la "clubul scutecelor" mai toti bebeii sunt agitati si, mai nou si mamele...
Asa ca Amalia, Missy, Mire, Vicy va inteleg...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
bobitamica spune:
Este pentru prima data cand scriu la acest subiect.
pana acum am tot citit tot felul de subiecte,dar la acets topic nu am intrat niciodata.
Sunt un racusor si eu..m-am nascut pe 9 iulie si am o fetita tot racusor,nascuta pe 16 iulie 2008.
Am citit retetele voastre si mi s-a facut foame,desi azi am sarbatorit-o pe papusica mea care a implinit 6 luni,si am mancat sarmalute,clatite si alte bunatati...o data face fata mami 6 lunite...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
CRISTNAAAA....acum mi-am dat seama ca tu esti mamica de-a mea,de la clubul scutecelor.
Si eu sunt cam obosita...sincer si Irina are ceva,...de aseara au apucat-o urletele. Dar nu plange..tipa ca un copil care bate din picior daca nu-i convine ceva...nu stiu ce sa mai fac. Si eu am crezut ca e de la dinti,dar nu e. O fi ceva la 6 luni???
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
MirelaV spune:
bine ai venit in
racusorilor 
ce ne spui despre tine? k irina a implinit 6 luni.. am retinut.. sa fie sanatoasa si frumoasa..
cum te numesti? cati ani ai?
bobitamica spune:
MIRELA...sunt Roxana si am 33 de ani,da am uitat sa spun sunt nascuta pe 9 iulie 1975.
In general nu prea am cris pe forum,mai mult am citit...dar acum la racusori mi s-a parut interesant sa scriu.
Am cautat sa vad ce mai face o fata care urmeaza sa nasca in iulie 2009,fata pe care o cunosc de la aspirante si tocmai am aflat ca a pierdut si sarcina aceasta...Sunt asa trista....exista mame care-si arunca copii la tomberon,iar altele se chinuie ani de zile...
Scuze ...aici era buna dispozitie ,iar eu nu vreau sa tulbur linistea...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
MirelaV spune:
asa-i.. ai dreptate.. dar din pacate nu suntem toti la fel. daca am fi la fel.. am sfarsi prin a ne da cap in cap. fiecare padure are si uscaturi..
la noi ai sa te simti bine.. cred ![]()
mikiriki spune:
Buna dimineata.
si chifle calde
Vicky, distractie placuta la sanius.
Mire, plimbare placuta si...restul.. stii tu ce 
Missy, ma uit maine la poze
Cristina si Amalia, sper sa va treaca starea nasoala 
Roxana, bine ai venit. sedere placuta la noi. Sa-ti traiasca fetitza.
Eu nu ma mai plang de nimic....nu ca nu asa avea de ce. Incerc sa ignor..poate imi va trece ![]()
Va doresc un WE minunat.
Miki