Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Amalia spune:
Mire, Cristina bun vinul asta fiert alaturi de voi!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
preda_vicky spune:
Buna dimineata,
e gata. Ceaiul nu e tentant, eu nu-s deloc amatoare de ceai, beau de nevoie.
Mire, o sa merg maine, azi tb sa merg sa semnez contractul la after. Abia astept sa le vad
! Dar cu ce ajung eu acolo
?
M-am culcat si m-am trezit cu o durere crunta de cap, ceea ce imi da o stare super-proasta, sper sa-mi treaca, si starea si durerea
.
Si sa-mi vina si cheful de treaba.
, sa aveti o zi minunata.
http://community.webshots.com/user/viki39
M&M spune:
Neata...
Eu vreau ceai, Mire...SA inteleg ca vin fiert nu mai e???!!! L-a baut Amalia pe tot..
Ce mai face Luca???
Vicky, si eu m-am trezit cu o durere crunta de cap...O fi iar vreun front atmosferic???!!!
Bafta cu noiul after-school..
Gini, imi pare rau ca a trebuit sa te intorci la serviciu,
Andrei...
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
Amalia spune:
'Neata fetelor!
Nu stiu care a terminat vinul ala, dar dupa durerile voastre de cap...nu cred ca eu...![]()
![]()

Mire bun si ceaiul ala, dar sa fie de colici...![]()
Cris Luca e un scump si jumatate. Il necajesc inca colicii, dar e un copil vesel si taaare zambaret. A crescut mult, a luat super in greutate si inaltime. La semnatura mea sunt poze recente.
Mihaita s-a facut deja baiat mare. Ati trecut la diversificare sau inca il alaptezi?
Vicky bafta cu noul after!
Nasol cu durerea aia de cap..
..trecusi aseara pe la Mire cumva?![]()
Miky lasa bulgareala, hai la cafea!
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Missy spune:
sarlota
lichior si
sucuri pe alese pt fete, ca in spatele numelui de "scena" Missy se ascunde o Ioana.
va pup, merg la
ca s-au anuntat musafiri pe dupa-masa si e un praf la mine in casa ... si asa n-am chef, ca-s uratzii si la mine in vizita (am citit ca mai multe din voi au "musafiri" zilele astea). revin alta data cu motivarea absentei din ultimele zile.
pupici la toata lumea
M&M spune:
Hihi..Amalia, si eu care credeam ca tu ai terminat vinul...AM vazut pozele cu Luca si cu fratiorul...2 scumpi. De vreo saptamana am inceput s aii dau mar copt, vad ca ii place, iar de saptamana viitoare o sa inceo si cu piure de legume...
Missy, va sa zica te ascunsesi???!! LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA AI PARTE DE MUULTE BUCURII DIN PARTEA CELOR 2 FRUMOASE PRINTESE!!! mMM....tare buna sarlota..
Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008) 
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mikiriki La multi ani, Missy! Aaaaa dau si eu de baut ( tata si fratelo Miki |
LA MULTI ANI!!!!
Ce ne dai bun de baut???Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)