Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Salutare!
Daca a mai ramas ceva cafea de la Miki as bea si eu un pic.
E un ger afara...brrr...M-a zapacit statul asta in casa, iar saptamana asta nu risc sa ies cu Luca pe afara pentru ca sambata e botezul si nu vreau sa prinda vreo raceala. Dupa aia, sa te tii...ca si cu David ieseam si 2-3 ore pe ger, ma imbracam si eu bine sa nu paralizez, pe el in bagam intr-o paturica...si dormea fericit...

Sa aveti o zi cat mai usoara la servici!

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o cana cu vin fiert cu scortisoara?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

mi-e clar k m-ati lasat sa beau singura. nici nu stiti cat de bun a fost
ma pregatesc sa ma duc la somn. sper sa nu am insomnii si in noaptea asta.. ca-s tare obosita. e a nush cata noapte cand nu dorm bine..
noapte buna si vise frumoase sa aveti..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza,

Am pregatit .
Mire, se pare ca ai scapat de insomnii eu o sa servesc un vin fiert vineri seara, daca mai ai :)
Amalia, sper sa treaca plictiseala
Vicky, waw tura de dupa-amiaza.nu-mi plac deloc turele astea.se pare ca am scapat de ele pana peste 2 saptamani (sper ).
serviciu usor

Eu m-am trezit aiurea de tot, dureri de cap, de burta....se apropie uratzii

Va doresc o zi minunata

pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Am pierdut vinul fiert. Poate se indura Mire de noi, Miki, si ne serveste cu o cana si in seara asta?
Nici eu n-am dormit bine, dureri de cap si de burta si la mine, doar ca uratii sunt prezenti de ieri. N-au avut timp sa vina de Sarbatori, ca eram acasa, au navalit cand am inceput serviciul. Nici mie nu-mi plac turele astea!
Fetele, stiti cumva de unde pot sa-mi cumpar o pereche de apreschiuri? Am eu niste cizme de piele, captusite, dar fac turturi in ele! Plus ca voi pleca cu Dani in excursie la munte, si nu ma pot da cu sania cu cizmele astea, clar inghet mai tare ca omul de zapada, devin statuie pe partie.
pe toate! Sa aveti o zi minunata!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

neata. ningeeeeeeeeeeee
de insomnii nu stiu daca am scapat.. oricum.. e mai bine. la 1 am adormit
vin fiert.. umm.. ma mai gandesc daca va mai dau diseara. sa vad daca sunteti cuminti.
viki, apreschiuri.. incearca la magazine cu articole sportive. vazusem la un moment dat si la intersport la unirea.. insa au aia niste preturi.. te doare capu'. sau nush.. si prin supermarket merita incercat. pe la incaltaminte sau pe unde au clapari.. schiuri.. etc.
cand pleci in excursie?
restul fetelor?
sa aveti o zi minunata!

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Neata!
Miky multumim pentru cafeaua matinala!
Mirela ma bucur ca ai dormit mai bine azi noapte! La cat mai multe nopti cu somn usor!
Vicky din pacate chiar nu stiu...decat, vorba Mirelei, pe la cele cu articole sportive. Arunca un occhi prin supermarketurile mari pentru ca e sezonul si trebuie sa gasesti.
Noi ne-am minunat de ninsoare ...de fapt eu, ca Luca se uita mirat la mine in brate de incantarea mea si zambea si el cand ma vedea pe mine fericita...
Azi am multa treaba pe aici, sper sa am timp si chef s-o fac. Ma duc sa caut niste chef...

pozici

Mergi la inceput

Mire sunt cuminte! Mai dai un vin fiert si azi? Hai ca o juma' de pahar nu-mi strica nici mie, chit ca alaptez.
Am facut un spanac astazi pentru ca stiu ca-i place mult lui David. Si taman bine ca a venit de la scoala cu dureri de burta, s-a dus si la cabinet la ora de engleza ca plangea cu capul pe banca . Asa ca masa lui de pranz a fost: ceai de menta, paine prajita cu niste cascaval si un ou fiert......si i se scurgeau ochii dupa spanac.. Nici macar nu stiu de la ce s-a stricat la stomac.

pozici

Mergi la inceput

hello
am bantuit prin oras toata ziua.. si am venit inghetata
amalia...da, va servesc si azi cu vin fiert, dar si cu ceai.. ananas + greph. io-s mare amatoare de ceaiuri. asta azi l-am descoperit.
viki, am fost prin selgros azi.. aveau (ziceau ei) cizme de copii dar erau gen apreschiuri. m-am uitat ma marimi. aveau de la 32 la 40. super imblanite si cu talpa groasa. 80 lei. erau negre si visinii. ffff mistocute. adica eu pt munte mi-as fi luat in sel la berceni am fost.. daca vrei sa faci un drum.. am vrut sa le fac poza sa trimit mms .. si uimire.. uitasem tel acasa.. k niciodata
miki, te astept vineri la un vin
resul fetelor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ma primiti si pe mine la un vin fiert?????

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput