Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 10
MirelaV spune:
eu azi o sa gasesc resurse sa ies din casa.. ma duc sa o vad pe fina-mea.. n-am vazut-o de anul trecut ![]()
viki, stai linistita. intr-un fel sau altul lucrurile se aseaza. si la mine e imputita rau treaba.. aia e..

MirelaV 
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna seara... cam liniste pe-aici. Plictiseala totala! Cred ca si de plictiseala m-am ingrasat, nu numai de la mancare
.
Da, Mire, ai dreptate.
fata care-mi ridica moralul!
Miki, tot la bulgareala cu Misterul?
Amalia, sigur va iesi bine botezul, nu-ti face griji.
si o seara placuta... mi-a expirat timpul la calculator
!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
buna seara. am ajuns si eu acasa de la fina-mea.. k n-am voie sa stau afara mai tz de ora 22 cand sunt neinsotita ![]()
io am trecut prin unirea, mi-am luat una bucata fond de ten, am cautat de bezmetica o sauna faciala si.. n-am gasit.. asa k m-am multumit cu putin si am plecat in vizita
miki cred ca ma asteapta pe mine la "haeroport" ![]()

MirelaV 
pupicei pe burticei
MirelaV spune:
neata 
io va las seara, in aceeasi formatie lenesa va gasesc dimineata. o sa ma supar intr-o zi si va pedepsesc si nu va mai dau voie sa beti cafea ![]()
k porcu' am dormit. eram obosita. imi trebuia iesit din casa k sa dorm si eu bine ![]()
s-au terminat si clatitele si gogosile.. le-a papat amalia toate .. 
MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:

..nu daaa...a mai ramas o gogoasa cu umplutura de visine si 2 clatite cu crema de ciocolata..
Ai dreptate, ce sa mai..pune
pe noi ca nu se mai poate asa..![]()
Da' acu' daca tot am venit pe aici, servesc si eu niste cafeluta de la tine..ca s-o fi racit deja..
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV neata ![]() io va las seara, in aceeasi formatie lenesa va gasesc dimineata. o sa ma supar intr-o zi si va pedepsesc si nu va mai dau voie sa beti cafea k porcu' am dormit. eram obosita. imi trebuia iesit din casa k sa dorm si eu bine s-au terminat si clatitele si gogosile.. le-a papat amalia toate .. ![]() MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
mikiriki spune:
Hello
Am vrut sa intru dimineata sa va las cafelutza, dar m-am razgandit (a trebuit sa ma pensez
si-am ratat cafeaua).
Bulgareala mai tarziu sau maine. Cica va ninge dupa-amiaza (
) si in noaptea asta, iar de maine vor fi -20 de grade brrrrrrrrr.
Eu nu mai mai duc la aeroport
pana in iulie hi hi hi
Ce gogosi? Vreau si eu
Cu cine trebuie sa ma pun bine? ![]()
Va doresc o dupa-amiaza / seara de duminica minunata. Poate revin mai tarziu.
Miki
gbutucica spune:
Helou!!
va urez sarbatori fericite, sau mai bine sa aveti parte de un an nou mai bun decat cel ce a trecut , sa fiti sanatoase si voi si cei dragi voua, sa aveti copii cuminti si multi bani in traista.
noi am petrecut sarbatorile la parintii mei , unde este si Andreiu', a fost super , zapada ,soare , sanius , tot ce trebuie. Andrei este un ditamai flacaul, acus merge in picioare singur , ca sprijinit de-o mina merge
, face numai trasnai si scoate niste sunete de mori de ras, bine el zice ca vorbeste...........
cam atat despre noi si csuzoiele mele ca intru asa rar...... serviciul ma stoarce ca pe o lamaie![]()
va
si toate bune la voi sa se adune
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....
mikiriki spune:
Neatza,
e pregatita.
A nins intr-o veselie. Nu vreau sa scot nasul afara ![]()
Va doresc o saptamana minunata.
si revin dupa-amiaza
Miki
preda_vicky spune:
Am intrat si eu sa beau cafeaua de la Miki, sa va
si sa va doresc o zi buna si o saptamana minunata.
Eu sunt dupa-masa azi, mai bantui pe-aici in lipsa de ocupatie...
http://community.webshots.com/user/viki39