Racusori, la apel! (45)
Raspunsuri - Pagina 9
Georox spune:
LA MULTI ANI!Sa aveti parte de un plin de bucurii, impliniri si mai multe zambete decat v-ati gandit! sa pasiti in anul nou cu bucurie, si speranta ca anul care va veni va fi mai bun sau cel putin la fel de bun pe cat a fost cel care a trecut!
Va pup pe toate si mi-e dor de voi!
Roxana si Sofia
preda_vicky spune:

Desi am mancat fara paine, am bagat in mine la greu, j'demii de salate, cu maioneza sau fara
. Acu' am in fata o cana cu salata de fructe, dar ma simt prea plina sa mai inghit altceva in afara de o gura de aer
. Cum o sa mai slabesc eu oare
? Si de luni incep serviciul, ma intreb cu ce o sa ma pot imbraca. O rochie sac, poate?
Mire, si eu sunt de parere ca tu vei fi in avantaj
.
Miki, i-a placut Misterului la bulgareala?
Geo, un an bun si pt. voi.
Amalia, ti-a facut husbandul pohta ce-ai pohtit-o?![]()
Si eu sunt plictisita total, ai mei nu misca nici unul, ieri au dormit mai toata ziua (era de inteles dupa o noapte nedormita) iar azi se muta fiecare de pe un fotoliu pe altul, nimeni nu are chef de nimic
, vecinul care mai joaca rummy cu noi e plecat din Buc.
In conditiile date, abia astept sa incep serviciul, sa mai misc ceva!
http://community.webshots.com/user/viki39
MirelaV spune:
maine musai ies din casa k o iau pe aratura.
viki, eu am uitat jocu' ala de societate.. dar cafeaua cand o dai? ![]()
amalia are pofte maine domle.. nu azi.. maine pierde lactatia de pofta.. azi mai rabda ![]()
geo, s-a intamplat ceva?
MirelaV 
pupicei pe burticei
Amalia spune:
Vicky nu mi-a luat inca, dar imi va lua maine, ca asa am vorbit.
El cand spune ceva, se tine de cuvant, asa ca abia astept sa pap.
Vreau weekendul asta sa fac si eu barem o crema de zahar ars...ca de altceva nu am timp.
Am uitat sa va zic...sambata viitoare, pe 10, avem botezul lui Luca.
Abia astept...am emotii de cum o sa iasa la restaurant.![]()
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Mire am ras cu lacrimi 
Asa e..azi mai rabd!
Apropo de rummy...eu tocmai ce am jucat 6 partide azi cu David (vreo 3 cu Luca agatat de mine la tzatza
)...a primit unul de la Mos Nicolae..
..ca deh, se gandea maica-sa cu ce sa se mai joace care s-o stimuleze cat de cat, ca i s-a luat de Piticot si "Nu te supara, frate!"![]()

Mirela restaurantul este in incinta Semanatorii si se numeste "Floare de cactus". Noi stam in apropiere si sotul a mancat de mai multe ori aici si i-a placut.
| Citat: |
| citat din mesajul lui MirelaV maine musai ies din casa k o iau pe aratura. viki, eu am uitat jocu' ala de societate.. dar cafeaua cand o dai? amalia are pofte maine domle.. nu azi.. maine pierde lactatia de pofta.. azi mai rabda geo, s-a intamplat ceva? MirelaV ![]() pupicei pe burticei |
pozici
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
nu stiam de ce ai ras tu .. apoi am recitit.. si m-a busit si pe mine rasul..
auzi.. dar domle.. ce cauta sotu' singur la restaurant? (glumesc)
nu cunosc restaurantul.. cunosc putin si zona.. dar am eu un feeling ca va iesi fffff bine.. va iesi asa cum trebuie sa iasa. asa k.. lasa emotiile.. 
miki, unde mi-ai disparut? ori te-ai dus sa ma astepti la aeroport? stai mai k n-am plecat inca. nu am primit biletul de voie deocamdata ![]()
MirelaV 
pupicei pe burticei
mikiriki spune:
![]()
Noi ne uitam la cele mai bune melodii rock din anii ´60 pana azi. Il intrebam pe Uwe daca stie de un concert heavy metal
care e in vara aici. l-a pufnit rasul ca intr-un asemenea moment ...romantic
il stressez cu intrebari ha ha ha
S-a terminat pauza. Revin daca mai stati prin zona
![]()
Miki
MirelaV spune:
hello
io iar mi-s cu fundu-n sus. dupa o zi nasoala ieri, a urmat o noapte si mai nasoala, cu insomnii, nervi k mi-era cald, m-am ridicat din pat, m-am schimbat in pijamale de vara, am deschis tv, pc, inchis pc, tv, incercat sa dorm, nimic.. muream de cald .. ridicat, inchis centrala.. (asta era pe la 5 dimi).. apoi m-am trezit la 9.30 k muream de frig ![]()
iaca na.. 
neaparat sa ies din casa azi k vad k nu se mai intelege om cu cetatean ![]()
cafea doriti?
MirelaV 
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Iau eu o cafea sa ma pun pe roate, apoi trec la bucatarie sa-i pregatesc ceva de mancare lui Dani.
Mire, cafeaua e musai sa o dau, dar inca nu stiu cand. Si nu esti singura cu fata la cearceaf, iaca si eu sunt.
Sunt ingrijorata, a aparut ordonanta prin care pensionarii nu mai au voie sa lucreze la stat, asa ca socrela e in impas, si sefa mea idem. De socrela nu ma agit, e fata mare si se descurca, dar daca sefa ramane acasa, sunt in pom
. Era singurul om care tinea cu noi si la drepturile noastre, in rest suntem = 0 pt restul lumii
.
Abia astept sa ajung luni la servici.
Am emotii si pt. Dani, de luni va merge la after-ul nou.
Fug la bucatarie, ca trece timpul.
http://community.webshots.com/user/viki39