Racusori, la apel! (45)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Eu va las asa: cappuccino, ceai, vin rosu si alb,coniac, whisky, sampanie cola, fanta si...apa plata sau cu bule ha ha ha
Am prajitura cumparata, inghetata, pizza, fructe si mezeluri :)
Pofta buna

Mi-am terminat pc-ul . Merg la culcare
pe toate

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

sara buna
LA MuLTI ANI IONI, IOANE SI DERIVATI! ASCUNSI SAU NU DIN DOTaRE mai approape sau mai de departe

tu ol

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara si la multi ani sarbatoritilor zilei
sper k a mai ramas si pt mine cate ceva.. chiar daca mi-s intarziata
eu am avut o zi plina, m-am trezit dimineata si n-am prea stat pe acasa..
cris, mai e vin.. pt tine intotdeauna. chiar iti simt lipsa pe aici
miki, hai k mai e putin
viki, in berceni ajungi cu masina 313 de la unirea.. vis a vis de restaurant horoscop.. adica cum mergi dinspre casa poporului pe langa fantani.. catre nerva traian. vine de la budapesta, face dreapta la unirea, intoarce la udriste si apare iar la unirea. si te duce fix la capat.. la selgros. sper k ne-am inteles
mie mi-au placut mult.. sper sa ne potrivim la gusturi
io-s prin zona. voi?

Mergi la inceput

Neatza,

e pregatita.

Va doresc o zi frumoasa.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, multumim de cafea Miki, servici usor.
Mire, am inteles, din pacate pana sapt. viitoare nu am cum sa ajung, desi azi e zi de leafa, se pare ca abia sapt. viitoare, intr-o zi cu soare, o sa intre in cont. Sper sa mai gasesc pana atunci.
si de la mine pt. Ionii si Ioanele (Missy, un maaare si o ), Miki - sa-ti traiasca tatal si fratele, sa fie sanatosi!)
Multumesc de tratatie, am mai gasit si eu cate ceva!
fetele, o zi buna sa aveti!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

neata pe la pranz
viki, gasesti.. nu s-or vinde k painea
o mai fi buna cafeaua de la miki? o fi lasat filtrul deschis?
o zi buna va doresc..
si

Mergi la inceput

Bey e buna cafeaua mea tot timpul .
Va mai las proaspata. Sunt atat de obosita incat nu pot sa dorm . Normal ar fi trebuit sa merg maine de dupa-amiaza la munca, dar mi-am innebunit seful toata ziua pana a acceptat sa merg de dimineata . Abia astept cele 4 zile libere. O colega din restaurant a fost depistata cu tuberculoza. De ieri am primit invitatii la medic. Luni e randul meu sa-mi ia sange si mi-e teama ca iar nu-mi gaseste vena si ma chinuie pana da de ea . Luni si marti au fost doar colegii ei , cu care a lucrat in restaurant, apoi au mers si fetele care ne dau imbracamintea de munca, iar de ieri au hotarat sa mergem toti, pt ca am avut contact cu fetele de la garderoba.
O faza haioasa. Mi-a facut firma o asigurare de pensie privata ( pe langa cea pe care o am in mod obligatoriu) si primesc in fiecare an premiu -150 E . Bon.... de ce e faza haioasa. Citind cu atentie toate actele alea ( contract plus explicatii bla bla bla) imi sare in ochi ca din 1.12.2044 primesc 35,50 E pe luna sau daca doresc pot sa ridic toti euroii ( suma ajunge cam la 15.000). Incep sa rad ( ras din ala de ma tine cate 30 de minute ) si Uwe ma intreaba ce s-a intamplat. Ii spun de aia 35,50 pe luna si poate ca in 2044 pot sa-mi iau un pachet de tigari si m-am scos cu un pachet de tigari la batranete din partea firmei . Incepe si Uwe sa rada si-mi spune: draga mea, dar o sa-ti ajunga un pachet de tigari pe luna la 65 de ani? O sa te plictisesti toata ziua stand in casa fara ocupatie si o sa-ti trebuiasca tigari ( asta pt. ca intr-o zi am fumat aproape un pachet de tigari si cand m-a intrebat de ce am fumat atat de mult, i-am raspuns: pt. ca m-am plictisit toata ziua in casa )

Ma duc sa vad un film in reluare ( nu am rezistat aseara sa-l vad cap-coada) Save the last dance 2. De cateva zile ma uit tot la filme de astea cu muzica si dansuri . Mi-a trecut pasiunea filmelor horror si am dat-o in ...dansuri

.

Revin diseara

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Miky te-ai scos! Sa inteleg ca faci cinste azi, nu?...ca o sa ai cu ce in 2044..
Eu am reusit sa fac ceva curatenie azi..am profitat ca a fost mai linistit Luca. Nu vreau sa ma apuce sambata cu casa vraiste.
Ninge tare frumos afara, dar ma gandesc cu groaza cum se circula si al meu sot saracu lucreaza in partea cealalta a Bucurestiului. In plus, dupa servici trebuie sa se duca si la spital la bunicul lui...deci cine stie cand ajunge.
As vrea sa ma pot bucura de zapada ca un copil..am pierdut candoarea asta..

pozici

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Amalia, daaa fac cinste . Multa sanatate bunicului si multa rabdare sotului tau la condus. Nu-ti face griji
La noi nu mai ninge. Inca mai e zapada si e foarte frig. Azi am avut 2 perechi de leggins pe mine pe sub blugi.

Am dat cu aspiratorul si am sters praful. Mai am ferestrele, rufele de spalat si calcat pt. maine. In WE nu vreau sa fac nimic.

Mire, esti bine?

Plec la .
Noapte buna

Miki

Mergi la inceput

as fi si mai bine daca ti-ai mai deschide mess din cand in cand

Mergi la inceput