Puiuti de Randunici 2008!! (173)
Raspunsuri - Pagina 10
lyvy spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI!!!SA AVETI PARTE DE MULTA SANATATE SI FERICIRE !!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
Pozele mele
Povestea nasterii
clauclau spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI , SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!!

Sunt pe fuga, abia am venit de la un Stefanut, Razvanel s-a dus pe la el si ni-l aduc ei mai tarziu acasa... Pregatim masa de seara, poate nu mai pic diseara si intru si eu putin pe crenguta.
Va pup.

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI...VA PUPACESC SI VA DORESC NUMAI BINE....
AM SI EU CATEVA POZE CU ANDREI ....
http://community.webshots.com/album/569389282zQoCrH
rami26 cu bebic mic si iubit ... Andrei
http://good-times.webshots.com/album/563321687QrDJKj?start=12
mihatp spune:
am intrat sa va salut si sa zic
Stefanilor si Stefaniilor, puiuti, parinti si bunici
am vazut muuuulte poze cu puiuti si randunici care-mai-de-care
si multe randunici ce au venit "acasa" de Craciun
.
pe toate!
poate raman pe creanga si pastram si atmosfera de Craciun aici!
noi am facut vizite si iar vizite, iar acum il predau pe Luca si mergem la CHEEEEEEEEEEEEEEEFFFFFFFFF!!! 

Antrenament pentru revelion, ca-i aceeasi gasca, doar ca acum in atmosfera informala, de crama, ca revul va fi la restaurant.
nu-mi vine sa cred, de cand n-am mai fost la un chef!
abia astept sa ma resetez![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + La 8 luni a venit Mos Craciun
Luca creste
Miha scade
natynic spune:
Urez si eu cu intarziere LA MULTI ANI STEFANILOR SI STEFANIILOR!
Dadu peste mine o toxiinfectie alimentara, o enteroviroza, nu stiu exact ce; cert e ca am varsat toata noaptea, fiind imposibil sa inghit orice bulina sau apa caci varsam imediat. Asa ca la 6 dimineata mi-am facut singura injectie cu No-spa si Scobutil, salvator caci am inceput sa inghit lichide, inclusiv ceai de menta si saruri de rehidratare de la Humana, precum copiii mici
Diaree insa mai am inca si la ora asta si sunt absolut sfarsita de puteri. Abia am putut inghiti niste piept de curcan facut la gratar de randunoi, cu branza. Evident insa ca diabetul mi s-a dat peste cap...am si febra aproape 38...Doamne, numai sa nu-i dau Iuliei ceva...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ccris_ccris spune:
LA MULTI ANI TUTUROR STEFANILOR, STEFANIILOR SI STEFANUTILOR (MAI ALES LUI GINERI-MIU), SA FITI SANATOSI, VOIOSI SI LA PUNGA GROSI!
Abia am venit si noi de la bunica-mea, o cheama Stefana, ne-am strans tot neamul acolo, a fost ff frumos!
N-am citit nimic din urma, sper ca Mosul n-a uitat pe nimeni, ca toata lumea are bradut frumos si ca ati petrecut Craciunul cu bucurie!
Noi am fost de Craciun si la ai mei si la ai randunoiului, voi pune si niste pozite, ieri am avut noi musafiri, de data asta, azi la bunica-mea si uite-asa au trecut zilele
! La ai randunoiului se simtea un pic de tristete in atmosfera, fiindca toti simteau lipsa soacra-mii
, dar Andreea le-a descretit fruntile
.
Hai ca trimit mesajul asta, ca are randunoiul treaba pe desktop si ma mut eu pe laptop si incarc si pozici. Puup!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
neliaCris spune:
imi pare rau Naty sa aud asa ceva...vezi ce inseamna fuga dupacadouri,dupa mancare,printre oamni care mai decare bonaviori!!!
Ori tu ai mancat mult de sarbatori?sper sa treaca repede,ne tii la curent
cris 8
lunitze
www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze
bubu05 spune:
Wow, Nico, ce poze faine! foarte frumoase! Stefan seamana leit cu tine! si ochiosul e un scump! a mia oara!! 
Naty...imi pare rau ca te-a luat burtica...chiar nasol...bine ca ti-ai mai revenit de la no-spa...
Noi am avut musafiri in doua randuri, baietii au apucat sa faca nani intre musafiri
, adica dupa ce au plecat unii si au venit altii
. Am facut si azi poze! eu am stat iar prin bucatarie cu spalat vase, pune masa, strange masa 
Stef a fost super azi, n-a mai facut absolut deloc febra, a dormit bine, e vioi, a papat bine. Sper sa-i treaca...
Nu va zic ca e fan prajitura Alba ca Zapada
musca din prajitura si papa ca un om mare ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ccris_ccris spune:
Sunt in zona, incerc sa recuperez
!
Naty, insanatosire grabnica iti doresc, nasol cu indigestia asta!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
Nicoleta spune:
Naty, sanatate! Lasa ca dovedesti tu glicemiile!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)