Un Craciun cu adevarat Fericit!
Raspunsuri - Pagina 3
cmirela35 spune:
Happy in TO,felicitari!
Anna,si eu am trecut prin aceleasi probleme,si dupa ce am divortat amiabil,ca mde,am fost o doamna,tot el a fost cel ce m-a barfit nu numai la neamurile lui,ba chiar si la ale mele
Si ce???L-au crezut poate ai lui,si de ei nu mai pot eu
Important e sa ii demonstrezi in timp ca are pe cine regreta,si ca nu incepe si nici nu se termina lumea cu el.Fara,tu vei arata rau,iar el nu se va simti vinovat cand veti termina divortul...Capul sus,se poate,poate vei un program mai incarcat(ca si mine),dar toata lumea imi spune ca am inflorit in ultimul an
Sus capul,si sa nu aruncati cu rosii,macar baga actele de divort daca nu esti chiar hotarata,desi....,cred ca tot acolo veti ajunge...
escu spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Desiree2002
Are de pierdut, ca aici child suport se plateste in functie de salar. _ Victoria Isabella http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02 |
Desiree peste tot in lume pensia alimentara e calculata ca % din salar. Cred ca nu asta vroiai sa clarifici, ca asta-i clar pentru toata lumea.
Ce nu inteleg eu este unde-i amenintarea? Intre nu a plati NIMIC sau a plati % dintr-un salar part time.
anna32 spune:
Am avut un week-end de neuitat. A plecat in fuga vineri dupa-amiaza de acasa si nu mai stiu nimic de el, azi fiind duminica. Stiu ca maine nu lucreaza, deci parca vad ca nici in noaptea asta nu vine acasa. Iar cand vine incepe cu minciunile, ba am fost aici , ba am fost la ala.... dar vine mirosind a acelasi parfum !!! ma bufneste rasul cand il vad ce om de 2 bani a ajuns. Mi-e mila de copil ca el nu intelege ce se intampla si tine foarte mult la tatal lui. Si-a pierdut mintiile pentru fetiscana asta. M-am tot gandit oara asta sa fie aceea midlife crisis ??? unii isi cumpara masini scumpe alti isi gasesc amante.... astept sa ma loveasca si pe mine, si sper sa ma loveasca bine de tot , daca se poate tot asa cu unul de 25-27 de ani :))
A nins ingrozitor tot week-end-ul si am dat la lopata sa curat strada de s-au mirat si vecinii cum de eu sunt cea care e la lopata. M-am hotarat sa spun la toata lumea ce om de nimic e, la vecini, la rude, la cine intreaba, nu toata povestea doar esentialul.
Ca sa-i raspund lui Melody parca, divortul pentru infidelitate e un divort scump si foarte greu. Am fost la avocata si mi-a explicat ca e mult mai ieftin si mai usor sa pun ca motiv separarea. Daca merg cu infidelitate, trebuie sa am niste dovezi foarte clare, poze sau inregistrari facute de o companie recunoscuta de "private detectives" nu merge doar pe idea sa am vazut toate texts messages dintre ei si note de plata pentru cadourile ei... trebuie ceva foarte concret. Si pentru toate astea imi trebuie bani sa angajez pe cineva care sa-i urmareasca, bani pe care nu ii am.
Pentru Escu, da pensia alimentara se calculeaza ca % din salar, deci e foarte important ca el sa ramana la serviciul lui actual unde face in jur de 90 000 pe an. Problema pentru el e ca la suma asta, pensia alimentara e de $800 , spousal suport cam 300 plus plateste jumate din day-care-ul copilului. Deci de aici vine amenintarea lui ca se lasa de servici si isi ia un part-time ca sa plateasca mai nimic pensie si poate nimic spousal pentru ca in cazul asta s-ar putea ca eu sa fac mai mult ca el. El se poate muta cu amanta in gaura lor de soarece si sa traiasca o viata FERICITA si ieftina. In final tot eu pierd. Pentru ca la ora actuala, fara sa par egoista, tot ce ma intereseaza e sa ies din toata treaba asta cu cati mai multi bani posibili ca sa pot sa ii ofer copilului meu o viata frumoasa. El la 90 000 pe an v-a fi OK sunt sigura de asta. Multumesc inca o data.
adriuta spune:
si multi stiu la ce ma refer.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ESTE CANADIAN . Pai asa spune sa inteleaga poporu'.
Nu e vina ta draga mea, tu ai stat 9 ani cu el. Parlita aia de cetatenie se ia in 3 parca...asa era in Canada. Nu vreau sa spun ca un Canadian e rau...dar mentalitatea lor e putin "diferita" Asculta mami :
1. casa aia e ZERO profit, las-o la el, asa scapi de belea ca daca o vinzi cine stie daca mai iei pe ea cat ati dat...si cine stie iti mai strici si CREDITUL si ai nevoie de el mai mult decat de orice. Acum nu stiu cum stau treburile la voi dar daca se vinde si se imparte...asta daca are ce se imparti dupa toate cheltuileile...
2. iti trebuie un avocat BUN.
Tie vad ca ti-e frica sa iei viata in piept...lasa ca nu mori, iti inchriezi un ap. si cu copilul traiti linistit voi 2.
Vezi poate poti sa faci o separare(un fel de divort) dar nu stiu daca iti convine sa il auzi cum se giugiuleste cu amanta in camera de alaturi
Io zic fugi departe... nu te gandi la ce zice lumea si prietenii.
Tu nu te simti satula de toate astea?
Succes
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Daca vrei sa iesi cu cat mai multi bani FA CEVA... ia-ti un part time(cat poate sa coste 3-4 zile de urmarire ca doar tu sti cand anume se intalnesc) SI CAUTA UN DETECTIV POATE MERITA INVESTITIA SI I-O COCI. Eu l-as face sa plateasca scump . Poate ca merita investita. Sunt reportofoane (cativa$) , strecoara-i unul in masina si recupereaza-l cand ajunge acasa . E musai detectiv licentiat? N-ai o prietena? mama ce te-as ajuta eu Sau poate tu (ca si asa actiunile se intampla in weekend).
Si ...daca ramane fara aia 90 000 crezi ca Mitza lui mai sta cu el???. :))) Hai sa fim seriosi, asta s-o creada mutu'(nu fotbalistu) dar madama aia nu o sa traiasca cu el in gaura de sobolani.
Nopeeeeee
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
Melody spune:
Ana, si cu part-time, ar trebui sa mai faca macar $45.000, nu?
Si am citit din nou prima ta postare si ai scris ca te-a si lovit. Poti sa fie asta motiv de separare. Stiu si eu ca in Canada de considera divortul un lux, si costa mult. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa suporti asa un om ca el.
Bafta si ai grija de tine si de copil.
Ani
Melody spune:
...am uitat sa iti dau linkul asta, poate iti e folositor:
http://www.attorneygeneral.jus.gov.on.ca/english/family/divorce/
PS: Unde anume esti in Canada? In ce oras?
Ani
escu spune:
Nu cred ca a fost o idee buna plecarea la revelion si lasatul copilului acasa cu tat'su. Nu in momentul asta. Nu daca vrei sa scoti "profit maxim" din divortul asta. Aduna-ti dovezi cu rabdare si nu da ocazia anularii nici uneia dintre ele. Un avocat bun te poate indruma frumos. Apeleaza la asociatiile pentru drepturile femeilor. Sigur vei gasi o recomandare spre un avocat bun.
Si nu "pune botul" la amenintarile lui cu part time job, chia daca-i dai lui impresia c-ai pus. Cu un mortgage la casa, pe perioada asta de criza financiara, nu se va juca el de-a part time-ul, pot baga mana-n foc.
cmirela35 spune:
De acord cu escu...,poate folosi plecarile tale in cazul in care ii lasi lui copilul in grija....
Mai mult decat tine si divortul,conteaza copilul....,nu i-l mai lasa decat cand pleci la lucru.Chiar si atunci,o bona autorizata cred ca iti poti permite.
Nu ii da sansa sa te santajeze.
anna32 spune:
Am avut cateva zile groaznice. Mi-a recunoscut ca merge foarte des la amanta acasa, E un pas inainte pentru el fiindca pana acum imi nega ca e ceva intre ei. Banuiesc ca devine mai serioasa relatia. Mi-a spus dealfel ca ar vrea sa se mute din casa, dar ca va continua sa plateasca ratele lunare la toate imprumuturile pe care le avem. M-as bucura tare daca s-ar muta, macar nu il mai vad zilnic. Problema e ca trebuie sa las copilul cu el in fiecare al doilea week-end ca asa am stabilit. Am facut un fel de orar cu cate ore si in care zile sta el cu copilul. Alfel nu se poate pentru ca pensie alimentara nu plateste si nici nu il intereseaza copilul. Sau plateste sau sta si el cu el. Cred ca vrea sa se mute cu ea, deci nu stiu cum sa procedez pentru ca nu vreau sa las copilul in casa uneia pe care o cunosc doar din vedere si mai presus de toate stiu ca bea la greu si fumeaza. O ora la avocat costa $200 ca m-am interesat pentru ca nu se mai poate asa. As vrea sa stiu exact ce pot sa fac.Nu m-ar deranja sa las copilul un sfarsit de saptamana cu el, dar sa stiu ca copilul are camera lui si patul lui. Nu cred ca imi va permite sa merg la aia acasa sa verific unde sta si ce conditii are.
Stiu ca el si-a luat avocat pentru ca mi-a spus de ceva mediator ??? sa mergem la mediator ca sa ne intelegem pentru impartirea lucrurilor, asa l-a sfatuit avocata... habar nu am ce e aia dar o sa interesez. Melody, eu stau in BC deci situl pe care mi l-ai dat tu e pentru Ontario. Am o colega de servici care e divortata, si mai imi da si ea sfaturi.
Il deranjeaza foarte tare ca am spus la toate rudele lui ca e un om de nimic care si-a lasat familia pentru o fufa de 25 de ani, As vrea sa pot sa-l ingnor dar nu stiu cum sa fac. Ma enerveaza prezenta lui si nu concep cum un om poate sa fie asa de egoist. Nu stiu daca voi putea intelege vreodata. Multumesc inca o data pentru incurajari.