Un Craciun cu adevarat Fericit!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna32 spune:

Multumesc luiza@rianna de intrebare. Nu am mai scris pentru ca lucrurile s-au deteriorat pana in punctul maxim. El s-a mutat la amanta. Am facut un orar pentru copil si vine sa-l viziteze in zilele stabilite. In rest sta la ea si noi nu ne vorbim. Interactiunile dintre noi sunt minime. El continua sa nege ca sunt impreuna dar are poza ei pe telefonul lui mobil si in zilele cand vine la copil ii trimite mesaje pe telefon tot timpul. L-am prins chiar eu cand ii trimitea mesaj. Totusi nu inteleg de ce cateodata neaga ca sunt impreuna. Zice ca sunt doar amici. Nu pui poza amicei pe telefon si nu o inviti la masa si dormi la ea si ii trimit 16 mesaje pe zi ( am vazut eu cele 16 mesaje) !!! Familia lui e dea dreptul revoltata si uimita de cata nesimtire exista in el.
Alfel mi-e un pic mai usor fiindca a venit mama mea la mine sa ma ajute cu copilul. Am chemat-o pentru simteam ca innebunesc. Mi-a fost foarte greu singura intr-o tara atat de departe de casa. Din cauza problemelor economice actuale nu putem sa punem casa la vanzare asa ca mai trebuie sa asteptam cel putin inca un an. Mi-e groaza sa ma gandesc ca mai trebuie sa suport acest "du-te vino" 3 zile acasa, 4 cu ea. Mi-ar fi mai usor sa fiu singura cu copilul si sa-l ia el doar in week-end. Ma enerveaza foarte tare ca mi-am distrus si pierdut 9 ani din viata cu acest om care nu mai valoreaza nimic in ochii mei. Imi pare rau ca el e tatal copilului meu.
Mi-ar placea sa imi gasesc si eu pe cineva, dar mi se pare foarte greu de legat prietenii aici. Canadieni mi se par mult mai diferiti de romani. In rest nimic nou... :(( sperante de mai bine , doar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza@rianna spune:

imi pare rau ca treci prin asta. important este ca tu sa nu mai suferi si sa mergi inainte. baietelul tau trebuie sa te vada puternica si tot timpul zambitoare. orice s-ar intampla viata trebuie traita pt ca e frumoasa. cateodata e bine cateodata mai rau. o sa rasara soarele si pe strada ta si o sa fii si tu fericita la un moment dat pt ca sotul tau o sa plateasca intr-o zi pt tot raul pe care ti-l face si tie si copilului.

Mergi la inceput