Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 9
Lorich spune:
Lily ce frumos cadou a avut mami tau de Craciun... La multi ani scumpa si numai bucurii!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
mi_bebelina spune:
Ia sa fac si eu un conspectel ca de mult n-am mai facut….si profit ca Delia doarme si sotul e un picut iesit.
Luminel, si delia plange uneori la personae pe care nu le-a mai vazut.de …2 saptamani, cred ca e normal. Si pe mine m-ar speria sa ma ia vreun urias necunoscut in brate…..![]()
Alysh, Laura…ce tatici grijulii cu baieteii lor….dar sa-I invete dom-le si sa pupe fetele…
.
Stefany, daca acesta e numele tau real…….atunci sa traiesti cu numele, sa fii fericita si iubita!
Cadina, un
pentru tine si unul pentru Cosminel
!
Fiti tari! Si…..parca ralu_t sta in Militari?
Inais, superbe pozicile voastre....si de rochita cu buline nici nu mai vorbesc……
.
Ca_eric……..se pare ca toti bebeii se intampla sa cada…..si nu e grav, asa sunt ei, puternici. 
Doloress, hai ca o sa fie bine cu ganglionii……o sa vezi!
Ylari, scos mucii la greu….pentru temperature steam o chestie babeasca……o parte apa, o parte otet si o parte spirt…….si udat sosetutele fetii cu solutia asta. Camera sa fie bine aerisita, iar Eva imbracata cat mai lejer. Ce mosh rau ati avut…….of, of……….
Cleo, s-a dus cu linistea ta…..Delia mea cand o tin eu un picut ridicata in picioare, ea sare si asa se distreaza……..Eu o tin de subrat si ea se impinge si isi ia avant sa sara…..mai avem pana sa va ajungem……Cat despre simonacip, eu am recunoscut-o dupa…….machiaj…….am observat ca gemenele noastre se machiaza altfel sau se pudreaza altfel, au o alta nuanta de fond de ten……al Simonei e mai rosiatic, iar al Laurei mai galbui……am observat asta si in alte poze……..
Dorinutza, scump bebel mai ai tu acolo…..vad ca te-a invatat Inais sa ascunzi link-ul sub
un cuvant…
Iulia, hai nu ne mai duce cu vorba…..vrem pozici cu noua tunsoare….
Lorich, draga mea, pe la Braila deci….noi n-am mai ajuns si nici nu stiu daca mai ajungem anul asta…….pana nu vad eu fata sanatoasa tun…….nici nu se pune problema.
Simonacip, Lorich…….Delia tuseste uneori foarte tare, cu eruptie….cateodata si stranuta de ii ies mucisorii si se manjeste pe toata fata……si haraie in piept in continuare, cred ca o doare in gatut pentru ca nu prea vrea lichide, cu lingurita o mai pacalesc….oricum nu ma astept sa manance ca inainte, om mare sa fii si cand esti bolnav parca nu iti arde de mancare……nu are febra si e destul de vioaie…….ma sperie insa haraiala. Iar mucisorii nu ies foarte multi si sunt incolori albicioasi…..si nu gasesc mare lucru pe net despre PNEUMONIA INTERSTITIALA…..cica s-ar trata cu antibiotic injectabil……..noua ne-a dat Keflex 4 ml/8 ore pe gurita….sincer nu vad nici o ameliorare …..cumnata-mea zicea ca la copiii mici antibioticul isi face efectul dupa 2 zile…eu zau daca vad vreo schimbare…….Si mai e o treaba……..vreau sa ma ami duc la un control cu ea……dar unde? Parca medicul care a consultat-o la Budimex nu mi-a placut deloc, Caruceriu Silviu il cheama…….ati auzit de el, ati avut de-a face cu el? Nu stiu zau ce sa fac……Cunoasteti alt medic bun pe care sa il pot gasi zilele astea?
Deliutza Broscutza
Lorich spune:
mi bebelina sper sa nu fie nevoie de injectabil, sa treaca repeden la broscuta. Din pacate nu stiu ce sa-ti recomand la cap. medici pediatri, mai ales in perioada asta. Uf, sanatate muuulta.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
dorinutza82 spune:

mi_bebelina, multumesc mult, cred ca mi-a iesit semnatura! Imi pare rau ca trebuie intepata Deliuta....poate totusi scapa fara, sanatate multa!
Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 de Stefan 
http://www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE
dorinutza82 spune:
oups, neuronul meu ratacit.....deeeccciiii, multumesc mult Inais 

Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 de Stefan 
http://www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE
gabitzam spune:
La multi ani Lilly !!! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de tot ce-i bun in viata! 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
belleane spune:
Vreau sa va urez si eu Sarbatori Fericite! chiar si cu intarziere.
Noi am avut parte de un Craciun foarte fericit in familie, nu am avut nici macar timp sa va citesc dar a fost asa cu mi-am dorit. Va doresc si voua sa aveti parte de multa iubire si bucurie in suflet!
pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12
mi_bebelina spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui dorinutza82![]() mi_bebelina, multumesc mult, cred ca mi-a iesit semnatura! Imi pare rau ca trebuie intepata Deliuta....poate totusi scapa fara, sanatate multa!Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 de Stefan ![]() http://www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE |
Asa am citit eu pe net, ca se trateaza cu antibiotic injectabil, noi avem antibiotic pe care il dam pe gurita.....nu stiu cat o fi de bun.....si nu stiu ce dr ar putea sa o vada pe fata in perioada asta.....Mi-e teama sa nu cumva sa ma duc la alt dr, sa imi dea alt diagnostic sau alt tratament si sa tooooooot ne lungim cu boala....Dar totusi trebuie sa fac ceva.....dar ce?
Deliutza Broscutza
Alysh spune:
BUna dimineata fetelor!!!
Sa-mi traiasca sotul iubit si bun! Il
la nebunie si declar sus si tare ca are o multime de calitati si fff putine defecte nesemnificative! Pot sa-l laud de ziua lui, da?
Chiar adineauri Vlad a mancat un piureias pe care l-a facut taica-su cu o pofta nebuna, cum nu l-am vazut pana acum, deci, am de gand sa-i predau stafeta!![]()
Multumim mult de urari Mi-bebelina si Dorinutza!!
Nu am timp de conspect dar fac niste urari de LA MULTI ANI:
Lilly, pentru ziua de nastere si
pentru ziua de nume, LA MULTI ANI:
Andrei Stefan, Tudor Stefan, Stefana Eduarda, Codrin Stefan,
Stefan Cristian, Stefan (Dorinutza)
si iar LA MULTI ANI: Andrei Tiberiu
De asemenea, sanatate multa Eva de Ylari si Delia de Mi-bebelina si felicitari scumpei Mara pentru progrese.
Sper sa am timp mai tarziu de forumeala ca acum sunt chemata la masa si apoi plecam la distractie in 2.
Vlady
YLARI spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR/SARBATORITELOR, M&M-i si mamici de M&M-i, Stefani/Stefanii, samd...
Va multumesc foarte mult si din suflet pentru sfaturi. Acum pare ca e ok, se joaca, rade la noi... dar ii curg mucii din nas saracutza... 

I-am tras mucisorii de multe ori pana acum si parca si-au dat drumul, ies mai bine decat azi-noapte. I-am pus ophtamesone, sper sa se indrepte. Nici temperatura nu mai are... momentan. ![]()
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png