Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 8
dorinutza82 spune:
Stefany_p, nush daca nick-ul tau vine de la Stefania sau stefana, dar eu iti urez oricum
si sa te felicit pt cel mai mumos si original "globulet" 
Alysh, sa-ti traiasca sotul, sa fie sanatos si sa aiba mereu grija de voi!
Cleo, pupam Marutza catzaratoare si astept un miel de Paste (pt denisutza82), ca acu am sacrificat bietul purcel ![]()
Dorinutza82 -mami din 14 mai 2008 de ["http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/StefanPuiDeDorinutza82#/BBStefanPuiFrumosDeDorinutza82#5248738827085325234"]Stefan[/http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/StefanPuiDeDorinutza82#] 
http://www.youtube.com/watch?v=POMwynkpmEE
simonacip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 ....vazut si popzele la gemene, si am stat cu Victor sa analizam ca suneti gemene, e clar, ca sunteti surori, s evede si din poze, dar care si cum e... s-a prins victor pana la urma!!! criteriul: cu cearcane mai mari e simona, ca are 2 pui!! are logica, da? o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |

Meey, cearcane am de cind ma stiu. Nu mi le-au facut copilasii. Sunt structurale, din pacate
Daca ma vezi nemachiata nu mai stii nici ca-s SImona, nici ca-s Laura..Cadinutza, e superb Cosminelul, sa mai pui pozici, ca vrem sa va vedem mai des
Ylari, batistutza cit mai des, si Mati are ceva mucisori, dar scoatem des, si picaturi si eu ii dau si putin panadol ca n-are ce sa-i faca rau. Si noi cind simtim ca racim luam repede un fervex ceva sa ne ajute.Sanatate multa.
Luminel
CristianaALysh, noi ne bucuram ca ai timp d eforumeala, la cit mai multe zile d-astea!!

Inais, superba Iasminuta, nu ma mir ca are atitia pretendenti...Imi place rochita cu buline, as vrea si eu una ...mereu mi-au placut rochitele cu buline.
Sis, pe unde, cind cum??? Ce toot faci??
Doloress, vazut iar pozele cu Patrick, e minunat!!Si tie iti sta tare bine cu parul desfacut.
Iulia, abia asteptam pozici cu noua tunsoare

Mi_bebelina, cum e Deliutza?
Si nu in ultimul rind LMA

, tuturor Stefanilor, Stefaniilor si Stefanei (Vianne), LMA
Lily 79 precum si celor nascuti intr-o zi de 27

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
inais spune:
Dorinutza, ca sa-ti apara la semnatura pozele ascunse sub cuvantul Stefan, trebuie sa scrii asa: [ url = "link-ul albumului" ]Stefan[ /url]
Eu am lasat intentionat spatii. Tu nu le lasi.
Simona multumim!
Rochitza e de la Minimode.
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
simonacip spune:
Dorinutza 82, e minunat Stefanelul tau. Abia acum ti-am vizionat montajul. Sa va traiasca!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andrada79 spune:
Nu am apucat sa citim din urma! Multumim celor care ne-au urat La multi ani!!!! 

tutror celor ce sarbatoresc Sf Stefan!!!!
gabitzam spune:
La multi ani la toti Stefaneii baietei si un pupic special pentru Stefana lui Vianne si Stefania lui dflavia!
La multi ani si pt. puiul meu cel mare, care tot pui o sa ramana mereu, Andrei-Stefan! Nu mai are temperatura, e spre bine. Daca ar sta sa-i curat si nasul ar fi perfect. N-am mai iesit din casa deocamdata, l-am trimis pe tati singur la cumparaturi cu listuta in brate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
cleo78 spune:
Lilly79! Multi ani traiasca! mare puiul sa va creasca Laaaa multi ani!
dorinutza82, ma duc sa scot un miel. Din joben
.
fetelor, am dat de naiba. Numai in picioare sta! se agatsa de marginea patului, se plimba din stanga in dreapta, agatsata de marginea patului,si cum ne vede/aude MmmmMMMMM si maraici si sa o luam si nu mai vrea locului!!! 

o
potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Lorich spune:
Buna bombonici!
Am aterizat la socri, deci azi si maine sunt printre voi. ![]()
Noi suntem bine, avem un dinte, ok si in general papa bine cam tot ce i-am dat(pana acum... nici n-am curajj sa ma bucur mult). De Craciun a savurat prima lui supica. Miss ca ma intrebai am inceput dive cu fructe, nu cu legume si parca tot tu ziceai... am obs ca a inceput sa doarma mai bine noaptea.
Sunt putin stresata, ca azi noapte aici la socri, e mare casoiul si nu se incalzeste bine si l-am gasit rece in patut, maini si chiar si spaticul. Sper sa nu patim ceva...
Sa va mai spun ca bluzica cu "All mummy wants for Christmas..." a meritat investitia pt ca in noaptea aia s-a trezit la 5.De la 9 seara... asta da silent night.
La multi ani Andrei Tiberiu
La multi ani Stefanilor si Sfefanelor !
mi bebelina voi cum mai stati cu bolicica?
cadina te imbratisez cu drag! M-a impresionat tare ce ai scris 
Nu mai stiu ce voiam sa mai spun, o sa revin sa vizionez si pozici si poate sa pun pozici!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Lilly79 spune:
Buna fetelor.
Am citit tot, dar nu fac conspect pe ultimele capitole, ca nu am rabdare.
Am vazut poze superbe cu M&M costumati in Mos Craciun, agatati in brad, cadouri primite, etc. Voi pune si eu zilele astea niste poze cu noi de primul Craciun.
La multi ani! Andrei Tiberiu 

Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos, cuminte, etc ![]()
La multi ani! pt toti cei care poarta numele de Stefan.
MissParker m-am bucurat cand am citit ce nopti bune ai avut.Si m-am intristat cand am citit ca iar a revenit David la multe treziri, si-apoi mi-am amintit ca David are 26 de saptamani si e in plin puseu.Eu nu am observat la Julia nici un puseu pana la 26 sapt, insa atunci m-a capiat nu alta cu trezirile noaptea.Mai ai putina rabdare si eu zic ca va reveni la noptile bune 
Am citit undeva ca la bebelusi culoarea ochilor va fi cea de la 6 luni. Poate se va nuanta putin altfel pana mai tarziu, dar culoarea aia va ramane. Deci vei avea un baiat cu ochii albastri, superbi 
cadina multi pupici si fii tare. Desi te-a parasit sotul, nu mai esti singura, Cosmin va fi toata viata langa tine neconditionat.Acum Cosmin e cel mai important barbat din viata ta si cred ca asa va ramane, poate pana la aparitia vreunui frate
.Decat un tata care sa-i fie alaturi fizic dar nu sufleteste, mai bine asa.
Am vazut si poze, ai un baietel tare frumos, sa creasca mare, sa fie sanatos si cuminte.
anisiap felicitari pt bebe 3.
Simona si Reallaura am vazut pozele cu voi doua si cu baieteii vostri superbi.Si voi doua sunteti gemene frumoase.Si...eu nu v-am, ghicit care erati, ca m-ati incurcat cum ati tot schimbat bebelusii, smecherelor
. Simona felicitari pt greutate. Eu as fi vrut sa mai raman cu ceva kg dupa sarcina, dar se pare ca organismul meu nu vrea asta si-am ajuns la greutatea de dinainte de sarcina, dar am ramas cu burta si vergeturi
.Va trebui sa fac ceva exercitii gen abdomene, dar de unde chef si timp? ![]()
inais am vazut poze cu Iasmina cea frumoasa.
cleo felicitari pt Mara care sta in picioruse.Pricepe ea ca-i zici ca nu e bine, dar e convinsa ca ortopedul ala nu stie ce e bine pt ea ![]()
iulia83 asteptam poze cu noua freza.
Ylari multa sanatate Evei.
dorinutza82, mi_bebelina, inais, simonacip, cleo, andrada79 multumesc mult pt urari
Sper ca nu am uitat pe nimeni ![]()
Ma duc la Julia ca acuma imi "canta" printre urlete La multi ani! ![]()
Poze
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)