Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 10
simonacip spune:
Lily, cind aud de vergeturi am asa o deprimare...Burta mea e toata plina de vergeturi, parca se vad mai putin totusi, dar sunt. Nu voi mai purta costum din 2 piese niciodata...ASta este!/ Si niste abdomene, nu ar fi deloc rele nici pt mine. La 1,6 ani am de gind sa-l dau si pe Mati la cresa(deci prin toamna), iar eu sa am timp sa ma ocup si de mine cit mai stau acasa inca 1/2 de an, sa merg la masaj, gimnastica, electrostimulare. Abia astept!
Lorich, bucurosi de vesti, inveleste mai bine Robertzelul.
Alysh, sa-ti traiasca si tie sotiorul, ce bine sa iesiti in 2...
Mi_bebelina, sa stii ca efectul antibioticelor se vede cam din a treia zi. Eu iti pot recomanda dr la care merg eu la Medlife (favorit) dar lucreaza si pe Grivitei. O cheama Raluca Bidiga, mie mi s-a parut super tipa. Martea are program la favorit, dc vrei intra pe siteul lor si fa o programare la ea unde iti este mai convenabil ca zi si ca locatie.Totusi eu zic sa ai rabdare pina in a 3-a zi si sa vezi cum a functionat antibioticul...Azi e a treia?
Pupam Deliuta sa-i treaca repede..Stiu ce simti, al meu a hiriit vreo luna intreaga...
Ai avut dreptate cu machiajul. eu ma dau cu mai multa pudra, intr-adevar...
Ylari, sanatate si Evei. E bine ca nu mai face febra, scoate nasul mereu.
Ma bucur ca si Andrei al Gabitzeim este mai bine. Doamne Ajuta!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andrada79 spune:
Inais ce frumoasa e! Imi place poza asta: http://picasaweb.google.com/parvuf78/Iasmi?authkey=6F1mOM3ivjU&feat=directlink#5284211331815309234
Ca_eric multumim pt carticica e interesanta!
Ylari imi pare rau sa aud de raceala, ufff si mosul asta neatent!
Dorinutza ce mosulet frumos ai tu acolo, are niste ochi de vis fff patrunzatori!
Iulia asteptam poze cu noua tunsoare!
Gabitzam ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!
Alysh sa iti traiasca sotul!!! Da poti sa il lauzi mai ales si pt reusita piureului! Spune-mi si mie ce a pus in el???
Mi bebelina si eu am mai batut drumurile pe la Budimex cu Tiberiu, noi am fost indrumati catre Tanase Lenuta Georgeta de la orl. Noi am fost la ea pt ca Tiberiu sforaie noaptea si ziua cam haraie! Ce sa zic tot asa face si acum dar se datoreaza si faptului ca are narinele ingusye, in fine ne-au explicat in termenii lor. Acum astept ziua de marti cand vine pediatra sa avd ce mai zice. Doctora mi s-a parut ok, e batrana dar cu experienta!
Fug sa termin prajitura! Ca deh trebuie sa sarbatorim si noi cele 7 lunite! Doamne cand a trecut timpul....?????
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Stefan!
AM vazut si noi poze cu Raducu si Andrei, verisorii Matei, Mirci si David, Patrick cadouas, David de Miss, globuletul lui Stephany , Iasmina ... sper ca n-am uitat pe cineva, ca am citit cap asta repede-repede, cat doarme puiutul mic. Puiul mare e plecat cu tati, se duc si la ski - deci calculator e liber plus liniste.
felicitari Marei pt. progrese, nu e deci chiar asa puturoasa cum zice mami a ei la semnatura ... noi suntem cam puturoase insa, doar cu statul in fundulet ne laudam, in rest nimic.
Am facut vaccinul partea a doua Infarix, si n-a plans deloc, insa cam vomita de cateva zile. Suntem mititele rau, deh ... nu ne prea omoram cu mancarea si avem 68 de cm.
Alsyh, frumos program aveti ... daca e si sotul sarbatorit ... distractie, ce mai! petrecere frumoasa!
Adriana
stefany_p spune:
hello, hello!
sa ne traiasca stefaneii si stefanicile...
mi-bebelina, mercic, si eu sunt o stefanie
musafirii nostri de azi s-au reprogramat pe 1 ianuarie pe motiv de munci asa ca o sa lenevim azi...
Inais, daca Iasminuca se uita si la soacra io ies din schema...cred c-o sa fiu o scorpie..![]()
Danicris spune:
Servus.
La multi ani sarbatoritului de azi, Andrei Tiberiu de Andrada79, sa cresti mare si voinic.
La multi ani Stefanilor si Stefaniilor.
Am citit asa in fuga, vad ca toata lumea a avut un Craciun de poveste, am vazut braduti frumosi, Craciunei si Craciunite, case impodobite superb.
Din pacate sunt si niste mladite bolnavioare insa au grija mamicile sa le faca bine si mai ales sa le inveseleasca si sa le aduca zambetele pe mutriosare.
Noi am fost la parinti si la socri in ziua de Craciun insa pret de cateva ore pentru ca Ducu meu prefera cuibul in care este obisnuit, nu vrea nici papa si nici somn in alta parte.
Noi ne luptam cu diversificarea, acum a ajuns sa pape pireut de legume cu carnita si o lingurita de ulei. Nu mananca mult insa am speranta ca incet-incet se va mari portia.
Ylari, sanatate multa la gogosica-frumusica.
Cadina, ai o minune de baietel, sa-ti traiasca si sa te bucuri de el. Doamne-Doamne cu siguranta are alte planuri pentru tine.
Stefany_p, frumos globulet ti-ai tras. Dar mai ales ... valoros. La multi ani de Sf. Stefan.
Simonacip, cum este dr. Bidiga ? Eu mergeam la Miruna Georgescu insa in lipsa acesteia am ales sa merg la Bidiga.
Alysh, sa-ti traiasca sotul si sa aiba grija de voi. Distractie in 2? Ce bine suna ! Norocosilor ! Cine are grija de Vlady ?
Cleo, "potorasa" nu-i chiar puturoasa, bravo, deci s-a terminat linistea si ordinea. Sa te tii tras de toate cele.
Ca-eric, multumim pentru primire. Si Ducu e agitat cand e multa lume, este obisnuit numa' cu mami si tati. Se invata ei incet-incet insa acum noi suntem universul lor.
Doloress, ce pianist ai ! Cum se cazneste el sa ajunga la clape ... Minunat. Si are un ras ... te molipseste. Spuneai ceva de doua carti, una despre somn, una despre diversificare. Vrem si noi. Se poate ? Multumim.
MissParker, sper ca este trecatoare problema cu somnul. Ce sa zic ? Al meu niciodata nu doarme mai mult de 2-3, dupa care il luam cu noi in pat si doarme in reprize, numai cu tzatza in gura, pana la 7-8. Poate dupa ce ii voi da cereale seara sa doarma mai mult. Sper.
Dorinutza, 10 ore pe noapte ? Fara sa te deranjeze ? Te rog, spune-mi ca ai glumit ! Daca nu, da-mi si mie reteta. Norocoaso !
Va pupam pe toate si va dorim copii sanatosi, papaciosi si haiosi.
Cu drag,
MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)
DanaH spune:
Buna fetelor!
In primul rand vreau sa va urez si eu Sarbatori Fericite (ce a mai ramas din ele) si sper ca ati avut un Craciun minunat.
Apoi vreau sa multzumesc din suflet fetelor care ne-au urat la multi ani pt cele 8 luni implinite de Teodora. nici nu imi vine sa cred cum a trect timpul.
din pacate noi suntem putzintel suapratzi. teodora face febra de vreo saptamana si mai bine, fara alte simptome de raceala. am vizitat urgentza de doua ori pana acum. prima data pe 24 seara, cand a facut 39.4, i-am bagat supozitor si in jumatate de ora avea 40.4. asa ca ne-am uracat in mashina si la spital. acolo a zis ca nu are nimic, nici la plamani, nici la urechi, nici in gat, si ca asa mai asptetam trei zile, ca este posibil sa fie asa numita febra de trei zile (m-au omorat cu asta aici, cand nu stiu ce are un copil, spun ca are asta).
a doau zi tot asa, mai tot timpul are in jur de 38.5, dar cel putzin o data pe zi urca pana pe la 39.5-39.7. aseara s-a culcat bine, dar pe la 12 am auzit-o maraind. am pus pana pe ea nu mi s-a aprut ca arde, dar i-am laut totusi tempratura. avea 38. dar gemea, clar o durea ceva. si apoi am vazut ca a inceput sa tremure. peste 3 minute avea 38.4. atunci m-am speriat, cred ca a avut convulsii, ceea ce pe mine ma ingorzeste. iar am fugit la urgentza. evident ca fata isi revenise, avea chef de joaca, de ras. dar noi tot speriatzi eram. iar controlm iar nimic. poate un usor rosu in gat, o usoara iritatzie a urechii, dar nu de antibiotic. am insistat sa ii faca un test de urina, eu cred ca are infectzie urinara. mi-a zis ca putem face asta, dar nu crede ca este. am laut pungutza aceea si am pus-o dar cred ca am grshit undeva, ca s-a colectat foarte foarte putzin, se duce sotzul acum la spital sa vedem daca e de ajuns, daca nu sa ceara o alta pungutza.
eee, si cam asda am petrecut noi pana acum. pe 25 am avut musafiri, agitatzie in casa, fata vesela. intre pulseurile de temperatura este cel mai ducle copil cin lume, rade cu alexandru, mananca chair mai bine decat inainte, se joaca. atunci cand are febra mai mare este putzin apatica, dar nu o tzine mult. iar daca il vede pe alex maimutzarindu-se, rade si atunci.
nu stiu ce o fi cu temepratura asta, dar am inceput sa ma cam ingrijorez, oricat de calma sunt eu (sper deosebire de sotz, care atunci cand sunt probleme, nici nu stiu pe cine sa linistesc mai repede. aseara dupa ce ne-am intors de la spital, ii era lui rau, la cat de tare s-a speriat).
am mai citit ceva din urma, da rnu prea am puterea sa raspund. pup mamicile cu probleme, si sper sa treaca peste ele.
acum ma duc sa vad ce face fata, ca doarme de vreo 3 ore. e drept ca are de recuperat de azi noapte, dupa vizita la spital i-a luat ceva timp pana sa adoarma la loc.
pupici
Poze
Daria_Ioana spune:
Am revenit si noi acasa.Ma simt mai bine acasa decat la sat.
Azi ne-am uitat mai toata ziua pe Travel & Living la emisiunea Jon & Kate Plus 8
Toata ziua o sa dea emisiunea asta.Este un reality show despre un cuplu cu 8 copii.
2 fete gemene si inca sextupleti( 3 fete si 3 baieti).
E nostima emisiunea.
link cu emisunea lor:
http://tlc.discovery.com/tv/jon-and-kate/jon-and-kate.html
Daria_Ioana spune:
LA MULTI DE SFANTUL STEFAN!

LA multi ani Stephany!!!
LA multi ani Stefanei de Vianne...si tuturor bebelusilor.
MissParker spune:
LA MULTI ANI si multa fericire pentru toate Stefanele si Stefaneii, sa va traiasca si sa aiba parte de o viata frumoasa!!
Au revenit noptile de cosmar. Mai fetelor, de cand ii dam gris cu lapte seara doarme tot mai prost. Azi noapte m-a trezit efectiv din ora in ora (22:30, 23:30, 0:45, 1:30, 2:40, 3:30, 4:30, 6), am crezut ca imi pierd mintile... La 6 l-am pus pe mine si am stat asa cu el o ora, el a dormit
Apoi la 7 i-a basculat Bogdan 165ml de lapte si a dormit baiatul meu pana la 10:25. Pai e corect? De ce nu doarme asa si noaptea, mai frate? L-o deranja prezenta mea in pat?
Vreau sa va cer un sfat. Daviducul are multe coji pe capsor si pielea uscata rau pe obraji, langa urechi, de asemenea are pielea foarte uscata (dermatita) in spatele genunchilor si pe labuta piciorului, unde se formeaza cute, el acum la piciorul stang are chiar o rana deschisa acolo. Ce sa fac???? 
I-am dat cu Bepanthen, cu ulei de masline, i-am pus sosete pe sub strampler ca sa nu se mai frece de cusatura de la strampler, ce sa-i mai fac, cu ce trec ranile astea??? Imi sangereaza inima 
Si acum am nevoie de alt sfat si alte pareri. Cat si cand trebuie sa manance bebe, mai fetelor? Ca pe mine ma dispera copilul asta. Cica tre’ sa manance de 5 ori pe zi, adica aproximativ la 7, la 10:30, la 13:30, la 16:30 si la 19, ca dupa aia se culca. Ei, dar el mananca foarte putin si mai si varsa uneori, mai ales ziua, cand e agitat si jucaus... Azi am facut altfel: i-a dat Bogdan la 7:30, apoi i-am mai dat la 12, ii mai dam acum la 3 si ceva piureiasul de legume si incercam apoi sa-l tinem pana la 18:30, sa-i dam doar 4 mese, cica la bebeii de 7 luni asa se procedeaza si stomacelul lor invata sa manance mai mult la o masa si sa se sature mai bine. OK, David are aproape 27 de saptamani, deci eu consider ca se apropie si el de 7 luni de viata (eu inca nu calculez calendaristic). Dar nu e prea putin?? Ca pe cutia de la BEBA scrie ca bebe deja de la 5 luni tre' sa consume 235ml la o masa, iar David bea san si apoi max. 100ml din bibe... Of, ca nu mai stiu ce sa fac...
ca eric, bine-ai venit in clubul cazaciosilor!! Ai avut noroc, David cica a urlat la Bogdan in brate 20 de minute, pana a adormit epuizat, vai de sufletelul lui...
inais, dulci foc pozele, foarte reusite! Si noua ne place de Iasmi, dar nu ne bagam la lista de pretendenti, ca noi suntem indragostiti iremediabil de Mara a lui Cleo si suntem loiali, nu vrem sa ne inselam aleasa ![]()
cadina, D-zeu te-a rasplatit cu o steluta ... nu, cu o STEA care straluceste de-ti ia ochii, Cosminelul e frumusel de pute, scuza-mi expresia!! Si imi place ca are o privire „matura“, sa zic asa, e deja baietel, ca si David al meu, te uiti in ochii lor si ai impresia ca ei inteleg muuult mai multe decat credem noi...
Doloress, singurii cu ochi albastri din familiile noastre sunt bunicul meu din partea mamei si toti cei 4 frati ai mamei, in rest nimeni. Nu stiu nici eu de unde vin ochisorii lui David, dar nu ma deranjeaza, el seamana cu el insusi si este unic! Ia zi, ce carte de Salome ti-ai luat? Scrie foarte frumos
Ylari, nu te panica asa repede, la bebei temperatura ridicata e abia la 38,5, ei intotdeauna sunt mai calzi ca noi... Dar trage-i un pumn in bot tampitului de socru. Mai, adultii astia sunt uneori niste cretini, ceva de neinchipuit... cat egoism!
Cleo,
si eu as fi vrut sa vorbim, dar si eu sunt haituita rau de tot... si tu acum, cu Mara in picioare, ai imbulinat-o ![]()
Magnetism, saru’mana de compliment, dar sunt taaare departe de a fi cea mai tare mamica de aici... Eu ma simt tare ca untul in soare momentan, zau
Speram ca si tu ai avut sarbatori fericite si asteptam pozici noi cu Pogoniciul...
Lilly79,
si toate cele bune de ziua ta!! Sa ai gura aurita cu puseul si cu revenitul la nopti mai bune!
Iulia, sa-ti fie de bine tunsoarea si sa ne pui poze. Eu de cand m-am tuns nu mai pierd asa mult par 
Lorich, wow, ce noapte, asta da cadou de Craciun!! La noi constat ca regresam
Andrada,
pt. Tiberiu, sa-ti traiasca si sa fie norocos, sanatos si fericit!!!!
DanaH, of, sanatate multa si mladitei tale, nu stiu nici eu ce sa zic legat de febra aia, e tare ciudat...
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
*********************Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MissParker LA MULTI ANI si multa fericire pentru toate Stefanele si Stefaneii, sa va traiasca si sa aiba parte de o viata frumoasa!! Au revenit noptile de cosmar. Mai fetelor, de cand ii dam gris cu lapte seara doarme tot mai prost. Azi noapte m-a trezit efectiv din ora in ora (22:30, 23:30, 0:45, 1:30, 2:40, 3:30, 4:30, 6), am crezut ca imi pierd mintile... La 6 l-am pus pe mine si am stat asa cu el o ora, el a dormit Vreau sa va cer un sfat. Daviducul are multe coji pe capsor si pielea uscata rau pe obraji, langa urechi, de asemenea are pielea foarte uscata (dermatita) in spatele genunchilor si pe labuta piciorului, unde se formeaza cute, el acum la piciorul stang are chiar o rana deschisa acolo. Ce sa fac???? ![]() I-am dat cu Bepanthen, cu ulei de masline, i-am pus sosete pe sub strampler ca sa nu se mai frece de cusatura de la strampler, ce sa-i mai fac, cu ce trec ranile astea??? Imi sangereaza inima ![]() Si acum am nevoie de alt sfat si alte pareri. Cat si cand trebuie sa manance bebe, mai fetelor? Ca pe mine ma dispera copilul asta. Cica tre’ sa manance de 5 ori pe zi, adica aproximativ la 7, la 10:30, la 13:30, la 16:30 si la 19, ca dupa aia se culca. Ei, dar el mananca foarte putin si mai si varsa uneori, mai ales ziua, cand e agitat si jucaus... Azi am facut altfel: i-a dat Bogdan la 7:30, apoi i-am mai dat la 12, ii mai dam acum la 3 si ceva piureiasul de legume si incercam apoi sa-l tinem pana la 18:30, sa-i dam doar 4 mese, cica la bebeii de 7 luni asa se procedeaza si stomacelul lor invata sa manance mai mult la o masa si sa se sature mai bine. OK, David are aproape 27 de saptamani, deci eu consider ca se apropie si el de 7 luni de viata (eu inca nu calculez calendaristic). Dar nu e prea putin?? Ca pe cutia de la BEBA scrie ca bebe deja de la 5 luni tre' sa consume 235ml la o masa, iar David bea san si apoi max. 100ml din bibe... Of, ca nu mai stiu ce sa fac... Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David[/h6] ********************* Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea! |
Incearca sa il dai cu crema de galbenele...cat despre cojile pe capsor cumnata mea l-a dat pe copil cu ulei de masline cu 1-2 ore inainte de baita si i-au trecut....
Cat despre mese, eu ii dau Deliei asa:
ora 9.00 - lapte, cam 150ml apa, deci 170 sa zicem lapte
ora 11.00-11.30 un mar ras sau un amestec de fructe
ora 13.30-14.00 - supa care de fapt e piure destul de solid, cam 200g
18.00-18.30 banana cu branzica facuta din 200ml lapte si 1-2 lingurite de cereale si uneori si 30-60 ml lapte
22.00-22.30 lapte (210 apa si 7 masuri lapte praf)
Deliutza Broscutza