Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

bine ai venit in clubul scutecelor almiga
zi-ne ceva de bb tau ca sa te poate pune gabitzam si pe tine pe listutza. gabitzam tu pui asa-i? sper ca nu am zis gresit...

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Doloress, voi ati vrut sa faceti un lucru bun, sa-l ajutati sa se intalneasca cu acea fata, ca s-a intamplat asa chiar nu aveti nicio vina...asta i-a fost destinul.oricum, e o poveste foarte trista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Intru si eu in contul zilei de ieri pentru ca ieri nu prea am stat pe acasa si nu am intrat penet.
L-am impartasit pe Mirci apoi, cum am venit de la biserica, am mers la niste prieteni, am jucat carti pana la 10 seara. I-am facut piele!!! hihi
am venit cu un dooor de Mirci si cu tzatzele grele nene de dureau, iar pe el il hranise bine soacramea! ce sa faca, biata femeie nu stia cand venim noi.

Alysh da, mai, orgolii de barbati. Isi invata copii aprigi OOof, examene...suna a ceva din alte timpuri, nici nu mai stiu daca sunt in stare sa citesc...succes muult! abia astept sa termini si sa le iei pe toate! pentru onamastica sotului!!! Cum a iesit maratonul de distractie in 2???m-am gandit la voi!
Cadinuta ce mare si frumos e Cosminasul! Vad ca i s-au definititvat si okisorii... si pe el si pe mami.
Inais e mortala Iasminuta in rochita rosie cu buline calare pe blackberry!!
Cleo mi-a placut logica sotului, corelatia cearcane- 2 pui...hihi desi inclin sa cred ca era vorba de cearcanele mele!!
Ylari ooof inconstient mai e socra-tu!!sper sa fie bine Eva!
Lily uite ca ieri nu am intrat si te-am ratat!! Dar iti trimit acum urarile mele si un de la Mirci speram ca ai petrecut de minnune!
Iulia baga pozici cu tunsoarea!!!
Andrada, Vianne, Dflavia, Gabitzule, dorinutza sa va traiasca puii care s-au serbat ieri!!
Lorich felicitari pentru dintzoc!
Nu in ultimul rand, multumim tuturor fetelor pentru aprrecierile la adresa pozicilor cu noi si baietii...
mi_bebelina ai dreptate, sis se da cu mai multa pudra, si eu ma dau, dar mai putin si in poze nu se vede... Of, ce rau imi pare de deliutza, sper sa se faca bine cat mai repede!! Cand a fost bolnavior Mirci a harait mult timp in piept, sa stii...cat despre lichide, incearca sa-i bagi cu seringa de nurofen niste suc de mandarina/portocala Eu asa fac...
Am vazut si eu poze de dorinutza, cu Stefan bucalacel costumat in Craciunel...yeee!! mi-a iesit o poezie! E dulce foc, iti vine sa-l musti!
Adriana, suuper, Lara skiaza deja?vreau si eu sa-l dau pe Mirci de mic la fel de fel de sporturi...sa nu fie ca mine care am tanjit toata viata sa fac ceva, dar, din pacare nu am facut nici sport, nici instrument, nici dansuri, nimic. Nici Mircea nu a plans la Infanrixul de 6 luni..
dana H ooof, idioti mai sunt si astia acolo de te lasa in stres 3 zile fara tratament! imi pare tare rau...sa stii ca daca tremura erau frisoane, nu neaparat convulsii... acum citesc de infectie urinara..bine ca ai depistat si ca i-ai dat amoxicilina!
daria_ioana si noi ne mai uitam la emisiunea aia...
Miss Mircea nu a mancat niciodata mai mult de 170 ml lapte, si asta foarte rar si atunci nu i-a mai trebuit altceva la masa. Acum nu mai papa bibe deloc, de cand cu diversificarea...dar cand e cu soacramea de exemplu, face cum face si ii baga bibe...pai papa vreo 70-80 ml, atat... iar despre mese rare...nu vad eu asa ceva!
Nicole super ca v-ati distrat la munte si ai putut si tu sa participi...eu nu ma pot dezlipi de Mircea, nu ma lasa...Ba nu e tampita intrebarea, chiar la sedinta asta foto, David mereu ma intreba cine sunt, daca sunt mama. si cum eu, nemernica, ii spuneam, da, eu sunt mami a strigat dupa cumnata-meu: "taaaaataaaa, care e mami???"
Doloress ooof, ce poveste trista cu Alexandru si ce tragedie pentru mama lui!! Dumnezeu sa-l ierte! Sotul meu, la fel ca al tau, nu discuta subiecte d-astea sensibile. sunt tabu..desi eu sunt de parere ca mai bine vorbesti..
Almyga bine ai venit! povesteste-ne despre tine si bb al tau!!
Fetele, cred ca ma duc totusi sa ma culc, al meu sforaie, si bb m-a intrerupt deja de 3 ori de cand scriu mesajul asta, de vreo ora adica!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc fetelor de gandurile bune, ma mai iau cu voi si mai uit de ale mele. Intr-adevar viata e prea scurta si prea fragila, ar trebui sa indepartam toate orgoliile, toti monstrii pe care ni-i cream singuri ca nici nu stii cum se duce totul si apoi regreti.
Ca_eric multumim de complimente! Tu cand pui pozici sa te cunoastem?
Daria lasa ca mai este putin! Acusi ti se indeplineste visul, macar bine ca are cetatenia sotul, o etapa a trecut.
Almyga bine-ai venit!
Laura deci asa, la distractii! Si mie mi-e dor sa stau cu prietenii la un joc de carti pana dimineata insa nu prea avem cu cine, prietenii cei mai buni s-au mutat la mii de km, cei care au ramas sunt mai mereu ocupati, unii au copii marisori si nu-si permit sa piarda noptile ca piticii sunt drepti dimineata devreme... fiecare cu ale lui.
Stefany asa ma gandeam si eu, il atragea prea tare destinul aici. Toata lumea i-a zis ca e o nebunie ce face, a imprumutat bani, s-a dat peste cap numai sa ajunga aici. Si ea i-a intors spatele. Se cunosteau de fapt, ea fusese in Romania, au petrecut o vara impreuna, el credea ca e marea dragoste. Ea s-a intors aici la facultate si tot l-a dus cu zaharelul, nu-l credea chiar in stare sa vina dupa ea. In fine, trist.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui almyga

buna dimineata fetelor....mai primiti inca un bebelus de iunie?

Almyga, esti binevenita! Scrie-ne de tine si de bebelusul tau. Cred ca ai mai fost o data pe la noi, dar mesajele tale inca sunt moderate si apar mai tarziu nitel pe forum. Mai scrie inca unul repejor si scapi de moderare.

Aelita, sarbatori fericite si voua! Mai treci pe aici, mai arata-ne poze cu Andres.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Bine ai venit Amylga!!
Sis, ma bucur ca v-ati distrat, ce noroc ai tu cu mama lui Bogdan....Nici nu stii...
Ca-Eric, asteptam pozici.
doloress, ce m-am intristat amintindu-mi d epoveste. Stiu ca m-a socat si atunci, m-a socat si acum. Trist. CUm spune si Daria_Ioana, viata e fragila tare. Tine doar de noi sa fim pregatiti tot timpul pentru a o incheia. Pentru ca nu stim niciodata cind vine sfirsitul, dar singura certitudine pe care o avem este ca va veni pentru fiecare dintre noi, indubitabil.Asta e viziunea mea despre viata ..si moarte.
GD, ce ma bucur ca ne-ati mais cris si voi, imi pare rau ca ati trecut prin ce ati trecut, dar bine ca s-au rezolvat toate.ABia astept primavara, vara sa ne revedem prin parc.. Eu la vara il dau pe David la tenis,acolo in parc.Poate il dai si tu pe Matei, ce zici? oricum, mai vorbim.
Hai, va pup, tre sa plecam la socra-miu...Si n-am nici un chef, si m-am saturat si de mincare, vreau sa reintru la regim de miine, ca iar am 59,5
Va pupez

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.
Multumesc, Doloress si Andrada.
GD, sa-ti traiasca domnisorica. Papa bucatele de fructe ? Wow ! Brav !
Doloress, ce poveste trista. Dumnezeu sa-l odihneasca.
Almyga, primim, primim. Bine ai venit.
Daria_Ioana, cred ca ti-e foarte greu fara sot. Oricate rude si oricati prieteni ai avea in preajma, nu pot suplini aceasta lipsa. Eu astept in fiecare zi sa-mi vina sotu' seara de la serviciu, iar cand e plecat 2-3 zile numar orele, minutele ... Cred ca este ingrozitor sa stati departe unul de celalalt atat timp. Of, of, ...
Aelita, multumim asemenea.
Reallaura, buna soacra ai, a mea l-a vazut pe Ducu de 4 ori pana acum dintre care o data la botez si o data de Craciun, deci doar 2 vizite ne-a facut. Este adevarat ca nu locuim in acelasi oras insa sunt doar 32 km asa ca ...
Pupam mladitele nascute pe 28 si le uram La Multi Ani : Naomi, Gabriel si Elena Ruxandra.

MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Intereseaza pe cineva cartea de bucate a lui Radu Anton Roman ? O am in format pdf.
Pupaturi. Pa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa
si-o sa taie greatsa
ca de nu creshte mustatsa.

deci bun venit, almyga, cum sa nu primim mamici si pitici? zi-ne mai multe despre puiu tau.

pup si la aelita, sarbautori fericite, alaturi de cele 2 minuni din viatsa ta! si mai da-ne link cu ce ai mai tricotat, tu esti cea care ne-a bagat in priza

fetelor, fiica mea e la greva foamei. a papat san asta noapte de 1-2-3 ori, cine mai stie, ca io deja is pe pilot automat, si senila, dar micu dejun clasic, mar+para+branzica NU. i-a facut tati cereale cu lapte. NU. o fi ca m-am bagat si io in cada sa lenevesc 30min si l-am lasat p[e tati sa linguritseasca?

reallaura, victor are tot felu de logici din astea. care de care mai ilogica . faza e ca nici io nu va mai deosebesc. In poze. adica faptul ca ati inversat cupiii m-a dat si mai rau peste cap. asta e. Sunteti voi 2 acolo. fatsa in fatsa va deosebesc, cred ca si de la voce, dar in poza m-atsi terminat.

doloress, trista poveste. dar ai zis bine, asta te face sa apreciezi viatsa si fiecare moment, si ca problemele care ne invconjoara sunt de fapt nimicuri, lurcuri minore care pot fi depashite. Ai zis tare bine, expresia : "monshtii care ne cream" sunt principalii dushmani. Pt ca chiar credem in ei. si tendintsa romaneasca, sa ne lamentam, sa ne plangem de mila cand alaturi oamenii sufera mai rau, deseori ne face sa uitam ca fiecare clipa e minunata si sa ne bucuram de ea!!

gabitzam, a,da,mi-ai adus aminte, advantan are mai multe produse. Io ijnitial mi s-a recomandat unguent. Dupa aceea a aparut laptele de corp, care e mult mai slab, level 1 parca, si doar local de cateva ori nue bai; cred ca e la acelasi nivel ca si diprosalic . iar cu taratea ...mi-e leneeee sa o fac inainte de baie. oparita, pusa apa... daca o pun intr-un saculet de panza direct in cada, fara sa mai ma stresez cu apa pe aragaz, nu e sificient?

fetelor, m-am mai gandit la ceva. o cura de dezintoxicare. dupa atata porc si chestii grele, dupa sarbautori zic ca am nevoie. stiti vreuna? acu multi ani, cand eram pasionata de yoga, si tineam posturile (si gateam 100%!!!, de , in anii de studentie aveam timp...), stiam 2 cure: una cu apa sarata (cah, prea grea), una 3zile cu suc de portocale - care acu nu se pune, ca alaptez. altceva mai usurele nu aveti? sa imi scot porcariile ... . Si lenea . ca iar m-am lasat de cele 50 de abodmene amarate.

edit: danicris, da -o pe meil la maiiunie2008@yahoo.it
care o vrea, o gaseste acolo si o salveaza pe calc. pers.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Cleoclar de la asta e!! Pai a incercat si al meu odata sa-i dea piureul de legume: 1/2 de borcanel. Si cand am pus eu mana pe lingura, dintr-o data a facut loc la 2 borcanele - unul mare si unul mic..
Eu stiam de cura de dezintoxicare cu struguri...numai struguri, nu mai mult de 1 kg pe zi...nu stiu insa daca nu cumva ingrasa..
Danicris da soacramea e disponibila aproape mereu in we, daca vrem sa plecam undeva, etc. Stam si foarte aproape, la 5 minute de mers pe jos, deci..
dar parintii tai iti sunt mai aproape? te ajuta?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput