Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)
Raspunsuri - Pagina 13
Daria_Ioana spune:
| Citat: |
| Fetelor ce se mai aude cu indemnizatia voastra? EU citeam pe internet ziarele romanesti si vad ca se gandesc sa mai taie pentru mamele care castiga prea mult Uitati aici linkul. |
Ce comentarii urate si vulgare s-au facut la acest articol din Libertatea...o exprimare atat de josnica.

dflavia spune:
AHO AHO cam tarziu
dar cu scuzele de rigoare am ajuns si eu cu cititul la zi ca de 2 sapt ma iau dupa voi 
LMA tuturor Stefani/Stefaniilor/Stefanelor
multumim tuturor celor care ne-au urat de ziua noastra, sa-mi traiasca si al meu sotior, si al lui Alysh si chiar mi-ai dat o idee sa-l pun pe tati la facut papica ca a mea se pare ca nu e buna pt fifi
eh imi zic si eu oful, de o luna nu vrea nimic in afara de lapte de cand cu dintisorii (nu ca ar fi mancat ea bine nici pana atunci)
multi tuturor bebeilor bolnaviori, gabitza ma bucur ca a scazut febra lui Andrei, va intelegem ca e greu cu ei bolnaviori pentru ca tocmai am trecut si noi de prima raceala usoara numai muculeti fara febra da tot a fost greu
MissParker imi pare tare rau ca nu a tinut mult minunea, chiar ma bucuram pentru voi
da nu dispera o sa treci si peste asta. cu mancarea stai ca la noi e mai rau, nimic solid si putine mese de lapte, 2 (sau 3) san, 2 de 120 ml ziua si +1(sau 2) noaptea , o sa se faca fata mea manechim, am zis ca o las pana dupa sarbatori si ma ocup serios de papa ca nu se mai poate, de slabit nu a slabit ...inca...am ajuns sa plang de fiecare data incerc sa-i dau ceva 
ca eric daca-ti zic ca tocmai ieri a cazut si fifi a mea din patul de dormitor in nas sub ochii nostrii doi caposi eu si tat'su, of of, mi-a inghetat inima dar slava domnului nu are nimic
cadina
multi ca ai o minune care-ti lumineaza viata
Daria_Ioana se pare ca si la tine e mai bine, ma bucur
ma duc ca azi am stat cam mult pe net ca sa recuperez, ma
sotu
Mami de
Stefania 11.05.2008
Daria_Ioana spune:
Am gasit un site cu multe informatii despre dermatita .
http://www.skincarephysicians.com/eczemanet/index.html
Eu m-am pus serios pe citit despre acesta dermatita, deoarece sunt convinsa ca asta era adevarata cauza pentru care Darius se trezea din 15 in 15 minute noaptea.
Decand l-am dat cu crema asta vad ca doarme bine si se trezeste doar de maxim 2 ori pe noapte.
Dar nu il pot da mult ce acesta crema , asa cum spunea si Cleo...e periculos .( merci de informatii
)
Gabitzam , ai dreptate,la dermatita atopica conteaza cel mai mult sa o poti tine in frau..sa o ti sub control ca sa nu erupa din nou...pielea trebuie ingrijita si hidratata zilnic.
DanaH..SANTATE multa la fetita!Sa se faca repede cat mai curand.
Doloress spune:
D_flavia La multi ani si multi pupicei si Stefaniei tale, uite cum am uitat-o! sa o uite grijile cum se zice.
Si pentru sotior la fel, 
Daria eu niciodata nu citesc comentariile, am citit odata si m-am crucit. Tot felul de nebuni pe lumea asta.
Fetelor am luat un calendar pentru primul an al lui bebe, trebuie sa completez in fiecare luna cu ce a mai facut bebele meu si m-am apucat sa-mi citesc mesajele din urma, m-a apucat o nostalgie!
Am vazut-o pe Cleo care tot astepta un baietel care pana la urma a fost fitizta ![]()
Azi am oricum o stare mai ciudata, se implineste un an de cand a murit prietenul nostru Alex, cel care a venit in Canada dupa o fata pe care a cunoscut-o pe net, sotul meu ii facuse chemare. Si nu stiu cum a contractat o bacterie, bacteria mancatoare de carne si a murit acum un an, pe 27 decembrie, in acelasi spital in care eu am dat nastere unei noi vieti. Avea 27 de ani si era singurul baiat, mama lui singura, divortata. Nu prea am lasat atunci, acum un an, sa ma afecteze intamplarea, ma tot gandeam la bebita din burtica, abia acuma, de vreo luna ma tot gandesc la el si las tristetea sa ma copleseasca. Dumnezeu sa-l ierte! Toata viata o sa ma urmareasca vina, nu l-am chemat la mine pentru ca eram gravida, satateam numai in doua camere si el incepuse sa aiba simptome ca de raceala. Asa ca am hotarat cu sotul sa nu-l chemam la noi de Carciun. Eu oricum de la inceput fusesem impotriva sa-i facem chemare, parca aveam o presimtire, mai ales ca eu nu-l cunosteam prea bine, era mai mult un prieten de-al sotului. INsa el a insistat tare mult si sotul a cedat pana la urma. Cand a ajuns aici in Canada (isi inchiriase singur pe net un apartament undeva) fata respectiva nu a mai vrut sa vorbeasca cu el, ea avea alt prieten. Si asa ca a stat singur de Craciun si apoi ii zicea sotului ca a petrecut cele mai urate sarbatori din viata lui. 
Apoi, cum simptomele lui de raceala se agravau, sotul l-a dus de urgenta la spital. Acolo, dupa o zi, i-au cedat toate organele si a murit, cauza fiind o bacterie care a intrat printr-o rana dechisa pe care o avea la picior. Este o bacterie care provoaca durere de gat de exemplu, dar care intr-un organism slabit poate face ravagii. Au vrut sa-i taie piciorul insa a fost prea tarziu, inima i-a cedat. 

Sotul s-a ocupat de toate formalitatile, pana la urma l-am incinerat si l-am trimis in tara, era prea scump sa trimitem un sicriu. Asigurarea lui a platit pana la urma tot, desi la inceput faceau figuri. SI asigurarea din greseala a luat-o, la inceput el nu voia sub nici o forma, normal ce baiat tanar si in floarea varstei se gandeste ca va pati ceva? Pe ultima suta de metri, inainte de a pleca, s-a intalnit cu cineva care l-a sfatuit sa-si ia asigurare ca e ieftin si cine stie ce va fi. Si uite asa bine a facut, ca de nu, mama lui platea la greu, aici costa 3000 de dolari o zi de spitalizare fara asigurare.
In fine, imi pare rau ca v-am intristat poate si pe voi, insa mi-a facut bine sa ma descarc, cu sotul meu nu pot vorbi, el mereu se inchide in el cand apare vreun eveniment trist, parca nimic nu s-ar fi intamplat, insa stiu ca sufera ca un caine.
E al treilea prieten pe care il pierde deja.
Si mi-am adus aminte ca pe Patrick trebuia sa-l cheme Alexandru, insa am renuntat la idee dupa cele intamplate.
ca_eric spune:
doloress superba poza cand patrik a in cosul de rufe...

vazut montaj cu stefan de dorinutzasuper montajul...

cadina suntem alaturi de tine si stii ce se zice fiecare palma primita e un pas inainte..asa ca urmeaza-ti drumul...nu ma pricep prea bine la sfaturi ...atat pot zice decat sa stai cu un sot care nu te apreciaza si care nu isi iubeste propriul copil...mai bine singura..ma tot intreb oare asa sa fie unii barbatii de slabi...ei care se dau mari ca sunt sexul tare....poate intr-un final isi va da seama ca a gresit si se va intoarce inapoi...nu a mai venit sa il vada pe cosminel de craciun? vreau sa iti zic ca ai un baiat nota 10 ..e asa cumintel si pare matur..e ff inteligent..se vede in priviri..cred ca undeva acolo in sufletelul lui intelege ce vrei tu sa ii zici. un
si o imbratisare calda sin partea mea si a lui eric. daca te putem ajuta aici pe forum..nu ezita si intreaba..toti avem nevoie de un sprijin, suntem oameni.
daria ioana multumim ca te-ai gandit la noi si nu ne-ai uitat...te felicit ca poti sa faci fata la 2 copii mici..mai ales ca sotul nu e cu tine. dar sotul nu vine s astea cu voi odata ca 2-3 luni? cand vii in state in ce oras mergi? trimitem un
la cassie si dariusel
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
ca_eric spune:
doloress bine ca te-ai descarcat de povara asta din suflet..nu stii nicodata cum sa faci..te gandesti la binele tau si apoi cand s eintampla tragedia..iti dai cu pumnii in cap..ce as fi putut face daca..
nu trebuie sa te mai gandesti, e un eveniment trist, asta e..nu mai poti intoarce trecutul.
ce frumos e patrik al tau..sa il
dulce
miss vazut daviducul cu gene lungi...lungi...trimitem si lui un
. si noi avem scoarta..desi nu stiu dca vb de acelasi lucru..la mine eric are scoarta de la nastere inca care incet incet se desprinde..eu ii iau scoarta cu un piaptane ff des, mai ales dupa baie cand e moale....
vreau sa va mai intreb ce e dermatita? sau cum arata sau cum se manifesta?
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
Daria_Ioana spune:
Doloress , ce poveste trista.
E ciudat ce zici tu acolo de bacteria aia care apare peste noapte si te distruge.
Am mai auzit si eu de astfel de cazuri ,de vreo 2.
Oricum te ia cu groaza....cand te gandesti ce firava e viata .
Ca_eric, o sa locuim in Connecticut.
Uneori mi se pare ca nu o sa mai plecam acolo toti 4 niciodata.
A fost si inca mai e multa asteptare.Si acum trebuie facute o serie de dosare si acte peste acte si tot felul de porcarii care pot dura chiar si un an.
Sotul meu mai are inca vreo 2 luni pana vine.
El e acolo de 15 -16 ani si de aceea si plecam in State , caci lui aici nu ii place, nu e obisnuit aici.
Nu stiu daca s-a meritat sa stam la distanta toti acesti 4 ani , dar era singura solutie ca sa putem fi impreuna, asa ca din punctul asta se merita si s-a meritat.
Dar cand auzi de cazuri din astea...precum povestea prietenului sotului lui Doloress, cand auzi la stiri cati au mai murit, cati sunt bolnavi etc.....realizezi pe zi ce trece ce firava e viata, ce imprevizibila e , ca e scurta , e trecatoare..si totusi atat de complicata..iar unii oameni o complica si mai mult...si de aceea m-am saturat sa fiu departe de el...ma simt in nesiguranta.
Cand e el langa noi nu mai am nici un gand rau , nici o teama, sunt foarte increzatoare si optimista.
Cand el nu e cu mine stau mereu cu frica, cu grija...mereu fac planuri , numar zilele ...si iar le numar..si fac calendar pe caiet, si tai zilele si iar si iar..si apoi ma intristez ca nu vreau de fapt sa treaca timpul..ca e tineretea mea..e viata mea..dar intr-un fel vreau sa treaca ca sa vina mai repede si tot asa...
ca_eric spune:
sa va trimit un site pt diversificare..eu am cartea..nu am stiut de site..dar e ok ca mai citesc si pe net si in carte..
www.annabelkarmel.com
daria ioana esti o femeie de nota 10 te admir pt ceea ce faci..eu una nu cred ca as fi reusit sa stau atat timp departe de sotul meu...nu stiu cat ati stat voi impreuna..dar ..noi nu prea am fost despartiti..
ma rog sa iti fie bine, sa ti s e indeplineasca visul si sa fii in sfarsit cu sotul tau..stiu ca iti e greu singura fara suport din partea nimanui...si cu 2 copii mici...dar vezi totul a fost spre bine..vei fi cu sotul tau...vei fi in siguranta langa el.
te pup si pe tine si pe cei 2 pitici ai tai
Mami
de
Eric 30.06.2008
iubirea si viata noastra
aelita spune:
intru sa va spun si eu sarbatori fericite !!!Multa sanatate si tot ce va doriti !
Sa aveti parte de tot ce e mai frumos in viata !
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .
Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)