Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Aelita Sarbatori fericite si tie! te asteptam mai des! vorba lui Cleo, tu ai raspindit microbul tricotatului...
Sisdar tu pe unde umbli, soro?

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, nu prea am mult timp acum, sunt f. ocupata cu subiectul anti-vaccin de la Parintii intreaba... Am avut o noapte care incepuse binisor (trezit la 0:30) si a continuat catastrofal, cu treziri din ora in ora, pus la san de tot atatea ori, pentru ca in final, la ora 4, cand David isi baga pumnisorii in gurita si plangea amarnic, sa-i fac 135ml de bibe, pe care i-a baut rapid si apoi am adormit amandoi pana la 7:30 ca doi ingeri (el imediat, eu dupa vreo ora de chin, ca ma trezisem complet facandu-i biberonul). Deci am incheiat si experimentul cu 4 mese pe zi, e de kk

Hahaha, au intrat si romanii in Guinness Book cu ... cel mai lung carnat din lume... E de o autoironie divina acest record

Daria_Ioana, saru’mana de recomandari, dar mi-e teama sa-i bag de acum cortizon, ca se amelioreaza doar simptomele pe termen scurt, dar dupa aceea reapar intotdeauna... Oricum, David nu se scarpina, el doar se irita cand arunca din picioare. Bubite nu are, pur si simplu e pielea foarte uscata si la anumite cute, cand indoaie el piciorul mult, se face aproape rana... I-am pus un leucoplast, sa vedem daca ajuta la ceva...

Ylari, eu zic ca e bine ca Eva se culca la ora 22, se trezeste dupa aceea mai tarziu, pe cand David adoarme pe el la 19:30 si deci tre’ sa-l culc, altfel nu mai are putere nici sa traga din bibe; de aceea se si trezeste mai devreme. Cred ca o sa ma obisnuiesc sa ma bag in pat la ora 20:30, ce sa fac? Am gasit Melkfett mit Ringelblumenextrakt, maine il trimit pe Bogdan la farmacie sa cumpere. Sa vedem daca ajuta.
Doloress, evident ca Daviducul adoarme cu biberonul, doar la pranz a invatat sa adoarma singurel, adica dupa piureias il lasam in bouncer vreo 10-15 minute sa-i priasca mancarea si apoi il punem treaz in patut, unde macane cateva minute si apoi adoarme boiereste. Numai noaptea sunt probleme... pur si simplu nu poate sa adoarma la loc singurel... Ei, dar lasa ca trece timpul repede, se maturizeaza si ei si va trece si problema asta... sa speram... Of, am citit si despre prietenul sotului tau, i-n-g-r-o-z-i-t-o-r!!!! Pacat ca sotul tau alege sa se inchida in el, asta nu e bine. Bogdan plange din toti rarunchii cand il ajunge suferinta, el a plans de tremurau peretii si dupa ce a murit tatal lui, in timp ce sora lui se rastea la el „Hai, nu incepe iar sa te smiorcai“
Nicole, da, Daviducul tau papa bine de tot, eu nu-l pot convinge pe al meu sa manance atata, bine, el nici nu e complet diversificat, noi abia acum introducem grisul cu lapte seara, mai avem vreo 3 saptamani pana introducem cerealele cu fructe dimineata.
mi_bebelina, saru’mana si tie, gata, am gasit crema. O incerc.

GD, eu stiu ca la femei infectia urinara apare uneori de la curent/raceala, alteori din cauza ca ajung bacterii de kk in vezica... se poate ca si la copii sa fie la fel, fetitele sunt mult mai sensibile...
Adriana78,
Cleo, detergent lichid deja folosesc, din ala pentru rufe sensibile... O sa scot azi leucoplastul si ii dau cu crema cu zinc, asa ma gandisem si eu insa nu a avut efect prea mult... Dupa anul nou mergem cu el la pediatra... pediatra de care am oroare fiindca iar ma va intreba „Vaccinam azi?“ si eu iar ii voi raspunde „Nu“... si ea iar ma va trata cu kuru Ah, mersi ca mi-ai amintit de mustatsa, azi trebuie neaparat s-o scot
Gabitza, saru’mana, asa o sa fac, eu oricum ii fac baie cam la 4 zile, o sa evit fructele alergene cand o sa-i introduc asa ceva...
dflavia, pai ii vom vedea pe amandoi la „Germany’s next top model“ daca vor continua asa...
ca eric, la David nu mai e coaja, acum sunt doar cojite multe si mici, pe cap se mai imputineaza, insa e pielea iritata la picioruse, sub genunchi si langa urechi, pe obrajori... Mersi mult pentru link, pare foarte interesant.
almyga, sigur ca primim, bine-ai venit!
aelita, si tie toate cele bune pentru anul nou, mi-e dor de tine, intra si tu mai des si mai povesteste-ne de tine, de voi!
Ralu, voi pe unde umblati? Iar sunteti plecati si mi-a scapat mie ceva?

Hai, ca ne-am naravit la poze, am mai pus cateva AICI

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Cine nu poate vindeca nici cancerul, dar nici macar o simpla raceala, nu ar trebui sa pretinda ca poate preveni cancerul cu vaccinuri! Rusine mafiei farmaceutice din toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Azi e o zi tare frumoasa, cu soare ... cred ca e frig insa, n-am scos inca nasul afara.

Doloress, trista poveste, uneori nu te poti opune destinului.Nu e vina voastra ca el s-a imbolnavit.

Laura, aici cam toti copilasii schiaza de mici ... mai mare rasul sa ma vezi pe mine pe partie ... comparandu-ma cu niste prichindei, catastrofa sunt. La 2 ani jumate a inceput Lara cu schiurile, da nu prea i-a placut ... sa vedem acum la 3 ani jumatate cum e

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria_Ioana spune:

Almyga bine ai venit!

Aelita, sarbatori fericite si tie si Sofiei si lui Andres!

Darius a dormit foarte bine ieri.De la 22 la 10 dimineata, si s-a trezit doar o data ca sa suga.
MAi mult eram eu cea stresata ca o sa se scoale des.

Casandra a dormit si ea exemplar, de vreo 3 sapatamani doarme foarte bine ,are program bun , nu mai e agitata in somn.

Daca ar tine-o tot asa as intineri cu 10 ani[:)
Lui Darius ii dau 2 dintisori in partea de jos deodata si il cam doare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Hello M&M!

Deci am avut o noapte uimitoare, trezire la 5 apoi 8.30; cred ca-i prieste sa doarma la racorica.

Miss te rog frumos baga nopti bune, da? Ca daca am fost sisters de suferinta sa fim acu si de dormit. Despre papat eu nu-i numar mesele, am inceput dive si-i dau dimineata fructe si dupa-amiaza legume si intre san si cate un iaurtel poate poate vine nea nelu.Asa... despre cojite eu te sfatuiesc la fel, dermatolog de bebe, e cel mai sigur... mie pt zone cu cojite (dupa ureche facea) mi-a zis multa crema grasa si-i dau cu galbenele de alea cele mai unsuroare.

almyga primim, primim Deci si la tine a venit Mos Craciun in iunie, vad. Hai mai scrie un mesaj sa scapi de moderare.

Aelita sarbatori fericite si voua, bine ca nea-i scris un viers. La fel GD
Ma bucur sa vad ca sarbatorile au mai adus pe forumel cate o mamica cu cate o urare.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor...

Am revenit si eu ca am un pic de timp....si vroiam sa va pup de sarbatori. Am vazut poze, si m-au impresionat. Ce copii superbi avem...Proate reusesc si eu sa pun ceva poze desi...mi-am scimbat calculatorul si nu mai merge sa descarc/.....dar voi descarca pe cel vechi si apoi le voi pune pe cel nou. sper sa imi iasa azi figura si sa va arat si minunile mele de baietei frumusei.

Acum va poop si mai revin sper eu mai des.

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, dragelor.
Cleo, ce ambitioasa esti ... si abdomene si dezintoxicare ... bravo, eu nu fac nimic, doar aman momentul, sper de luni sa ma apuc de bicicleta ca nu mai tine. Pentru dezintoxicare este buna argila insa nu stiu daca in perioada asta este indicata.
Reallaura, nu ma ajuta nimeni, doar sotul ma sprijina ... moral ca nu stie altfel. Dar e bine si asa, ma bucur ca e langa mine si daca am vreo problema doar il sun si se rezolva, ma simt in siguranta. Incerc sa ma descurc singura desi cateodata parca nu mai am nici o putere si ma descarc plangand 5-10 minute dupa care o iau de la capat. O data pe luna chem pe cineva sa-mi faca o curatenie mai serioasa ca nu mai pot ca inainte sa iau fiecare coltisor la frecat si nu-mi place casa murdara.
Dordia2000, sa-ti traiasca voinicii, ce dragalasi sunt amandoi in leagan !
Pupam. Pa.

MamiDani si Ducu-Vladucu (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO,REALLAURA-nu am mai tricotat de mult ,doar doua bascute pt Sofia ,ca nu mai am idei pt ea asa mare. si la baieti ..mai greu

MISS PARKER-v-am vazut in poze si admirat! David are niste ochi si niste geneeee !!!!
si Andrés are dermatita,si cu bubite pe ici pe colo care apar si dispar,si la picioruse se usuca pielea si daca nu ii dau cu crema ii da sangele. a avut si dupa ureche asa si din cauza ca i s-a rupt acolo,pielea fiind f uscata,a facut si putina infectie . asa ca sunt mai atenta si dau cu crema bine in zonele astea ,ma refer la crema hidratanta pt bebelusi,eu folosesc Lutsine Xeramance Plus.e grasa si inmoaie imediat zona acolo.
dau si eu pe maini
vad ca si Lorich da cu crema grasa,de galbenele,chiar ca e f buna !

DARIA IOANA-pupici si tie si Casandrei si lui Darius !cati dinti are acum Darius?

despre noi-:Andrés nu are dinti
"alearga" prin toata casa pe burta ,taras,si isi aduna genunchii sub el si incearca sa isi ridice fundul .
noptile sunt bune,se trezeste o data ,de doua ori ,dar suge si nu dureaza nici 5 minute,pe intuneric,adoarme la loc,il duc la loc in patut...
si asa doarme pana la 10 sau 11.

amandoi dorm singuri in camera lor,de doua luni,Andrés in patut si Sofía in pat de donshoara.(pana la 5 luni el a dormit in cosulet langa patul nostru)
cand se trezeste ea,vine la mine pana cand il aude pe el ca s-a trezit si se duce peste el,sare in patut si il calareste si se aud chiote !

la 6 luni am inceput diversificarea.nu se omoara ,dar are zile cand mananca si fructe si piure in doua mese.
nu mai suge mult,ziua deloc,refuza,si prefera biberoane(am ajuns la bibe ,ca si MISS PARKER ,ca se trezea noaptea ,el care de obicei dormea bine,si dupa catea nopti a functionat cu biberon).
a avut si 2 zile in care a refuzat complet sanul.si eu eram cu laptele sir si am recurs la pompa ..

cand se supara zice mamm mama ,in rest BA BA BA .dupa Sofia striga EEEEE !

si in general se supara ca nu poate sa ajunga unde vrea el..are in plan sertare,dulapuri,si inca nu poate..dar mai e un pic !

botezul l-am facut la aproape 6 luni .

in rest cumintel.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Punem si noi cateva poze.

http://family.webshots.com/album/569401966AyWwcs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Punem si noi cateva poze.

http://family.webshots.com/album/569401966AyWwcs

Mai, ce Mosulic simpatic foc si cu o mamica asa frumoasa si tanara Si ce brad frumusel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput