LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 19
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Ioana Elle, e casuta de la quelle? Oare nu se gaseste si in alta parte, ca astia nu o livreaza la timp (adica sa ajunga macar pe 10 cand ii fac petrecerea) Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Atat sunt de mare Filmulete Octombrie - Noiembrie 2008 Craciun 2008 |
eu de la quelle am luat-o, mi-a venit cam in 2 saptamani. nici nu ma asteptam.
am dat cautare acum pe google, am gasit-o pe un site dar nu e in stoc ..
hai ca se pare ca am gasit-o .. da-le si tu mail sa vezi daca o au si daca o livreaza pana de ziua papusicii mici.
http://www.darurionline.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=191
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Laura Ioana spune:
Elle, am agsit casuta pe darurionline.ro si am dat comanda. Costa aproape 1 mil (cu tot cu transport), dar sper sa ajunga pana cand ii fac ziua.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
ginnette spune:
back to Stefan!!!
Poze, ceva?!
LauraD, 
Asa este cateodata, rosie in obraji, din cauza ca 'alearga' (in 4 labe, ca de mers... nici gand) tot livingul.
Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada.
Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
| citat din mesajul lui anca.b SALUTARE!!!!! Am din nou net! in 23 decembrie a fost la Cluj furtuna de zapada cu descarcari electrice (!) si mi-a traznit releu de net....acum l-au reparat! Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |
Zapada si descarcari electrice?! Super, doua dintre fenomenele care imi plac cel mai mult, mai ales fulgerele.

RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI - new

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
ramonab spune:
citat din mesajul lui ginnette back to Stefan!!!Poze, ceva?! LauraD, ![]() Asa este cateodata, rosie in obraji, din cauza ca 'alearga' (in 4 labe, ca de mers... nici gand) tot livingul. Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada. Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Acuma daca iti zic ca si Razvi exact asa face, o sa zici ca is culmea.
Da exact asa ne jucam, eu ma duc spre el si "zic fugi ca te prind", si el incepe si tziuie si fuge de noi, da musai sa fuga sa se ascunda dupa dulap si acolo sa il prind la inghesuiala.Si rade de mama focului.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI - new

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui anca.b SALUTARE!!!!! Am din nou net! in 23 decembrie a fost la Cluj furtuna de zapada cu descarcari electrice (!) si mi-a traznit releu de net....acum l-au reparat! Sper ca ati avut cu toatele un craciun fericit! intru sa citesc din urma. cared ca am multe de recuperat... Roxana, un pupic special de la Stefan!!!! ![]() ![]() LauraD, ce harnica esti....si se mai zice ca lunea nici iarba nu creste... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii |

pentru ca ai din nou net !!!la mine taman lunea si vinerea "creste iarba " mai verde...
am profitat de ocazie si am scormonit si in albumul lui stefan...
ce baietel frumos 1 Imi aminteste tare mult de dimitrakis al meu cand era mic.... Si am inteles cand am privit fotografia in care esti cu el la petrecere de la cine are ochhisorii aceia minunati... de la tine si, cu intarziere....
LA MULTI ANI SANATOSI DE SFANTUL STEFAN !!!!
Sa-l ocroteasca Sfantul Stefan si sa-i dea numai bine in viata !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
citat din mesajul lui ginnette back to Stefan!!!Poze, ceva?! LauraD, ![]() Asa este cateodata, rosie in obraji, din cauza ca 'alearga' (in 4 labe, ca de mers... nici gand) tot livingul. Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada.Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |

la mine eleni se joaca "pititea" cu frate-sau... si tot asa,... prinde o viteza la mersul d'a busilea de mi-e greu sa prind "viermisorul" tarator...
si Eleni - 05.02.2008
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonab
Zapada si descarcari electrice?! Super, doua dintre fenomenele care imi plac cel mai mult, mai ales fulgerele. ![]() RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI - new ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog |
razvaniciul frumos !!!si fata poate sa aiba aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2255671630102497651aLKytS

si Eleni - 05.02.2008
anca.b spune:
Laura D, multumim frumos!!!
icei!
Ramona, a fost foarte faina vremea, din spatele geamului
...pe mine m-a prins pe afara si n-a fost prea placut...bine ca s-a linsitit
pt cine are vreme...poze noi in albumul de craciun...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellenuta
eu de la quelle am luat-o, mi-a venit cam in 2 saptamani. nici nu ma asteptam. am dat cautare acum pe google, am gasit-o pe un site dar nu e in stoc .. hai ca se pare ca am gasit-o .. da-le si tu mail sa vezi daca o au si daca o livreaza pana de ziua papusicii mici. http://www.darurionline.ro/product_info.php?cPath=33&products_id=191 Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
http://family.webshots.com/photo/2538797850102349464eysWaA

laura fata frumoasa.Ieri i-am cumparat si eu ( cadou de mos gerila...
) lui eleni o masutza de activitati si am descoperit ca si ei ii place sa o rastoarne si sa stea intre picioarele mesei...Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008