LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

back to Stefan!!!
Poze, ceva?!

LauraD,
Asa este cateodata, rosie in obraji, din cauza ca 'alearga' (in 4 labe, ca de mers... nici gand) tot livingul.
Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada.
Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Acuma daca iti zic ca si Razvi exact asa face, o sa zici ca is culmea.
Da exact asa ne jucam, eu ma duc spre el si "zic fugi ca te prind", si el incepe si tziuie si fuge de noi, da musai sa fuga sa se ascunda dupa dulap si acolo sa il prind la inghesuiala.Si rade de mama focului.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Pai, nu e 'surioara' lui?! Mai stii, schimba 'impresii' telepatic

(nu te superi, ca eu tot 'fratior' il consider, ca mi-e drag

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:

back to Stefan!!!
Poze, ceva?!

LauraD,
Asa este cateodata, rosie in obraji, din cauza ca 'alearga' (in 4 labe, ca de mers... nici gand) tot livingul.
Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada.
Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet.

Buburuza de 1 an
Albume

Acuma daca iti zic ca si Razvi exact asa face, o sa zici ca is culmea.
Da exact asa ne jucam, eu ma duc spre el si "zic fugi ca te prind", si el incepe si tziuie si fuge de noi, da musai sa fuga sa se ascunda dupa dulap si acolo sa il prind la inghesuiala.Si rade de mama focului.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

cred ca e un joc specific varstei. asa fac toti bebelusii pe care ii stiu .. inclusiv a mea ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Citat:

back to Stefan!!!
Poze, ceva?!

LauraD,
Mai bine spus, ii place s-o alerge cineva: ne facem spre ea "te prind, te prind" si prinde o viteza; si dak ne-apropiem prea mult, se opreste si incepe sa rada.Ce mai, vorba lu' taica-miu, jucaria noastra cu suflet.

Buburuza de 1 an
Albume

la mine eleni se joaca "pititea" cu frate-sau... si tot asa,... prinde o viteza la mersul d'a busilea de mi-e greu sa prind "viermisorul" tarator...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Fa-le o poza, cand ii prinzi; cred ca e o distractie pe ei....
eu, pe ei, de spriridusi.

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Elle, am agsit casuta pe darurionline.ro si am dat comanda. Costa aproape 1 mil (cu tot cu transport), dar sper sa ajunga pana cand ii fac ziua.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

super, ma bucur!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU

elle

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

pt cine are vreme...poze noi in albumul de craciun...

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Stii ca ai o minunatie, nu ?! Cel putin, poza asta e de reclama!

Buburuza de 1 an
Albume

Mergi la inceput