LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (165)
Raspunsuri - Pagina 18
stancutza spune:
Pentru ca am stat in umbra in ultima saptamana, vreau sa pup tare-tare toti clopoteii care au implinit un an in aceasta perioada. Le urez sa fie sanatosi si veseli, papaciosi si cumintei, cat se poate. Sa isi asculte parintii si sa isi iubeasca mult-mult mamicile!!!

LA MULTI ANI! DOMNISOARELOR DULCI: SARA ELIZA, EMA, BIANCA, STEFANIA, PAULA, ALMA, KARLA, PRECUM SI CAVALERILOR: KHALED, THOMAS, BENJI, RADU, MATHIAS, ANDREI, RADU, RARES, YANNIS, LUCA, PUPI!!!!

Si la Multi Ani!!! si mamicii frumoase Tinna! SA FII MEREU SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI TREI FLACAI AI TAI!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ceska777 spune:
La multi ani, Luca Gabriel!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
Miri, 
Dupa calut e innebunita pur si simplu; numai pe el ar sta;
Astept poze.
Stancutza, si la noi e la fel; are perioade de dormit 'shnur' - ca acum, de ex; cam de-o saptamana, doarme fara sa se trezeasca - dar si perioade cand se trezeste de 4-5 ori pe noapte, chiar se ridica in picioare si plange.
O sa m-apuc sa citesc cartea aceea, de la LalaD; poate invat cum sa 'actionez'.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stancutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginnette Stancutza, si la noi e la fel; are perioade de dormit 'shnur' - ca acum, de ex; cam de-o saptamana, doarme fara sa se trezeasca - dar si perioade cand se trezeste de 4-5 ori pe noapte, chiar se ridica in picioare si plange. O sa m-apuc sa citesc cartea aceea, de la LalaD; poate invat cum sa 'actionez'. Roxana si Adela - 09.12.2007 ! |
Eu ajung repede la ea, dar deja in cateva secunde e fie in 4 labe, fie sta in fund, plangand de mama focului. Dar o iau in brate si de regula adoarme repede. Daca o gasesc in picioare, e de rau, inseamna ca s-a trezit de tot, si atunci dureaza mult sa adoarma la loc.
Cartea de la Lala e foarte faina, in afara de solutiile pe care le propune are o gramada de inso interesante.
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
M-a capiat Thea cu pl;ansul azi noapte
Si eu ma culcasem la 1,15
Asa caaa, Stancutza, tu ai scapat destul de ieftin: s-a trezit de 3 ori cu plansete, dar doar a 2-a oara am luat-o in brate si am linistit-o, celelalte dati s-a linistit singurica, dar a plans suficient sa ma trezeasca bine de tot! So, sunt chioara de somn!
Elle
de unde ai luat casuta aia, ca i-am admirat-o si eu Evei
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
Laura Ioana spune:
Elle, e casuta de la quelle? Oare nu se gaseste si in alta parte, ca astia nu o livreaza la timp (adica sa ajunga macar pe 10 cand ii fac petrecerea)
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008
laura_dimitris spune:
Buna dimineataaa! ![]()
Mai este p'aci o zuza aflata la birou ![]()
Care a mai si muncit pe deasupra....
Cand am ajuns dimineata la birou mi-am dat seama ca daca apuc sa deschid forumul ma ia din nou "valu'" si iar nu reusesc sa-mi rezolv lucrarile. Asa ca mi-am suflecat la figurativ manecile si am reusit sa fac sa mai scada teancul din stanga mea...![]()
Acum sunt in pauza si abia astept sa ma delectez cu fotografiile puse de roxanici ! De cand le astept !!!! ![]()
Dar, inainte sa felicit si eu clopoteii in varsta de 1 anisor deja...

ANDREI-PLETOSEL 

YANNIS 

MIHAI-VIKTOR-PUPI 

LUCA GABRIEL 

la multi ani cu sanatate, noroc si fericire !!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
SALUTARE!!!!!
Am din nou net! in 23 decembrie a fost la Cluj furtuna de zapada cu descarcari electrice (!) si mi-a traznit releu de net....acum l-au reparat!
Sper ca ati avut cu toatele un craciun fericit! intru sa citesc din urma. cared ca am multe de recuperat...
Roxana, un pupic special de la Stefan!!!!

LauraD, ce harnica esti....si se mai zice ca lunea nici iarba nu creste...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
laura_dimitris spune:
Roxanici...

ce cadouri frumoase, ce bradutz frumos si mare DAR, nimic nu se compara cu fetisoara de ingeras minunat a buburuzei !!!!!
uite, poza asta mi se pare de reclama
http://good-times.webshots.com/photo/2663526860102763220tAquYM
are aceleasi sprancene asa de frumos conturate de zici ca sunt pensate si mere rosii in obrajori si... 

de la mine!!!
Si, ca am vazut-o pe laurici ca a "aparut"... mi-am amintit ca am vizionat poze cu theuta! M-au fermecat din nou ochisorii ei albastri...
si ce frumos dormea ea in saniuta 
m-am bucurat ca am zarit-o in cateva fotografii si pe mamica Laurici care arata super bine!!!! 
Ramona, ma bag imediat si la fotografii cu razvanelul tau... Si felicitari prietenei tale pentru sarcina!
Te inteleg cat de fericita esti ca asta simt si eu vis-a-vis de sarcina celei mai bune prietene a mea... Parca sunt eu din nou gravida....![]()
x1000 ori miri si flacaii tai! Astept fotografii !!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
ramonab spune:

LUCA GABRIEL, multa sanatate, fericire, noroc si iubire in viata!!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog