Puiuti de randunici 2008!! (172)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Tuchi, da, ai dreptate, e foarte, foarte frumos Surubelul in costumul lui de ski! De fapt, el e frumos in orice.

Alice, eu ma inscriu ca mai alaptez foarte putin, asa ca o cana de vin fiert merge si la mine!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Ok, fetele!S-a facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Pe Tea o manevreaza de zor socrela si ea e cu ochii numa dupa mine,de dor ca nu m-am mai apropiat de ea.:(
Sa va spun ce conexiune pot exista in creierasul bbilor nostri,asa pitici cum ii avem: Tea e maraita de azi dimi si la pranz s-a chinuit socrela sa-i dea piureul din canuta,avand langa cana si borcanelul de iaurt din care tot punea in piure,iar Tea se bucura cand vedea borcanul de iaurt si plangea cand il dadea la o parte.Asa ca socrela s-a gandit sa ia piure in lta,s-a prefacut ca ia si iaurt si repede a deschis Tea gura.A procedat asa pana la final si tare s-a bucurat Tea ca-i da iaurt si a mancat cu placere...Maine va manca piure din borcanelul de iaurt.
Am vazut-o pe motzata Diana de cleme scumpa tare!
Am vazut-o si pe Duamna profa!
Clodute,un si ai face bine sa iti descarci sufletul aici cum fiecare o face cand are probleme,ca sa scapi de of,ca e pacat ca superbul Patrick sa aiba o mami trista tot timpul..
Ramo
Surubelm-a dat pe spate!
Alice,multzam,eu beau acum un pahar de vin rosu,poate mai trece raceala.
Inca nu am incarcat poze.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

M-am intors si eu de pe drumuri.

Craciun fericit, Sarbatori fericite si La multi ani celor care zilele acestea se serbeaza.

Am vazut o multime de poze frumoase, braduti impodobiti si puiuti fericiti. Sa va traiasaca si sa fie mereu la fel de fericiti!
Nu nominalizez ca mi-e frica sa nu cumva sa uit pe cineva.

Eu eram convinsa ca astazi este Sf Stefan (asa scrie la mine-n calendar) si mi-am sunat o buna prietena sa o felicit si mi-a multumit frumos dar cica maine-i Sf Stefan. Ups ...

Nicoleta f frumos peisajul de iarna cu zapada, dar in Bucuresti eu zic pas. Circulatia-n Bucuresti nu-i tocmai usoara in cele mai bune conditii climaterice. Cand ploua nitel devine inuman, cand ninge ... "unde esti tu Tepes Doamne"...
In plus, pe straduta unde locuiesc nu intra niciodata vreun utilaj de dezapezire.

Am ajuns si eu astazi la un supermarket din apropiere si am plecat socata; nu de numarul mare de oameni, ci de numarul urias de membrii patrupezi grupati in haite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

PRIMUL MEU CRACIUN

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pentru fetele bucurestence, v-am aratat filmul sa va clatiti ochii, nu am trimis norii cu zapada spre voi!

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Stela, ce Craciunita frumoasa!

Nicoleta, hai ma, ca eu vreau si nori cu zapada! chiar daca o sa fie uart dupa, bucuria copiilor merita!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Ho-ho-ho-ho!
Am revenit si noi acasa dupa 3 zile!

Din fericire, ieri a nins toata ziua si a fost foarte frumos la tara! Am si dovezi!
http://good-times.webshots.com/photo/2862871070103382524drlDYJ

Va doresc si eu toate cele bune de sfarsitul asta de an!!!!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

La multi ani, Sovi!!!!

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Uau ce de zapada! Mi-ar fi placut si mie macar de Craciun putina in Bucuresti.
Stela frumusica foc Craciunita ta! Dar pe ea n-o tenteaza deloc bradul, pt ca vad ca sta sub el tare cuminte. Daca era Diana acolo praful se alegea
Tuchi si sa intelegem ca Surubel sa pregateste sa se dea cu schiurile?
Alice vreau si eu niste vin fiert, eu beau acum un pahar cu bere dar parca mai bine ar merge vinul.
Valentina ce frumos e puiul tau si il cunosc pe tati de undeva dar nu-mi dau seama acum, cred ca am fost colegi de scoala.

Mergi la inceput