Puiuti de randunici 2008!! (172)
Raspunsuri - Pagina 19
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta Pentru fetele bucurestence, v-am aratat filmul sa va clatiti ochii, nu am trimis norii cu zapada spre voi! Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
Nicoleta imi pare rau ca te-ai suparat.
Mie mi-a placut filmuletul mult de tot, doar explicam de ce nu vreau sa ninga-n Bucuresti.
gudinde spune:
Stela,
Sa sti ca nu te-am uitat cu acele bile Chicco, dar la magazinul de langa mine nu au. Poate mai incolo o sa aduca. Daca le vad iti spun.
bubu05 spune:
Bunaaa! Ne-am intors de la nasu', ne-am simtit bine, Stef e bine...de fapt a avut 38,2 dimineata si nu i-am dat nimic, am plecat si la pranz tot atat avea...pana la urma i-am dat nurofen...n-a mai tusit, n-are nimic...eu sper sa fie de la dintisori, ca nu-i mare febra plus ca e iritat la gurita si tind sa cred ca de la dinti face asa...ma rog...ma duc sa-i dau iaurtelul si apoi sa vad poze si ce-ati mai scris 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihutza11 spune:
LA MULTI ANI SOVI!!! sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si sa faci o surioara lui Sashone repede! 

Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mstela spune:
cleme,am spus,pe Tea nu o tenteaza bradul deloc.E indiferenta.![]()
Vali,frumoase poze!
gudinde,nu e nicio graba cu bilele,multumesc.Oricum nu ii iau deocamdata,fiindca roade tot ce prinde.Probabil la primavara.
bubu,ma bucur ca Stef nu mai are febra.Am uitat sa-ti spun ce tare mi-a placut aranjamentul cu aperitivele de pe pepene
.De retinut.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
tuchita spune:
In Crangasi ninge!
Ma bucur eu dar ce mi-or auzi maine urechile cand om pleca la drum..

Alice, tocmai ce-a ajuns vinul de la Buzau!
Hai noroc! intai beau si dupa aia fac bagaje!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Am vazut zapada multa si un mic Matei care face primii pasi si care are niste ochi de baga fetele in boala
Ia sa vedeti si voi care sunt urmarile atator petreceri istovitoare ![]()
![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Am vazut zapada multa si un mic Matei care face primii pasi si care are niste ochi de baga fetele in boala ![]() Ia sa vedeti si voi care sunt urmarile atator petreceri istovitoare Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |

mai, e dementa cum adoarme Iulia in scaunul de masa!
Naty, n-o manca ea cine stie ce dar macar doarme!
PS: si eu l-am admirat pe Matei al Valentinei!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
natynic spune:
Alice, mai ai din vinul acela da' nefiert? Ca io asa-l beu!
Mooama da' faina esti fata, sexy rrrrrraaauuu...
Stela, asa niste cuburi moi tocmai a primit si Iulia. Dar telefonul acela o tenteaza pe Teodora? Ca eu m-am tot gandit daca sa-i iau asa ceva, dar am ales pana la urma Melcul vorbitor si am fost inspirata caci o fascineaza si mai e si pe roti, asa ca il urmareste mergand de-a busilea![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mstela spune:
Haioasa e Iulia,cum adoarme ea in scaun!!
Eu nu cred sa vad vreodata la nazbatia de Tea asa ceva!![]()
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)