Puiuti de randunici 2008!! (172)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

BUNA FETELE! CU UN PIC DE INTARZIERE VA UREZ UN CRACIUN FERICIT, SANATATE SI BUCURII!
SOVI LA MULTI ANI SI TOT CE ITI DORESTI!

CUSCRA LA MULTI ANI PT TUDOR
Noi am fost plecati ieri in vizita, acum asteptam sa vina nasii Diainei si cam atat. Maiine mergem la tata si apoi duminica la munca. Am vazut toate pozele dar nu nominalizez ca mi-e frica sa nu uit pe cineva si sa nu se supere. Intr-adevar avem cei mai frumosi puiuti.
Si niste poze de ieri: http://community.webshots.com/album/569369515qsbbWI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Atit de la mine

Clodute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme ...mununata Diana. Si mi se pare mie sau i s-a deschis ff mult culoarea parului?
Clodute, e Craciunul...de ce plangi mereu??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Vin si eu la o mica sueta ca sufletica s-a culcat.

Cleme, mor cand vad parul frumos al Dianei, abia astept sa-i fac si eu codite Rebeccai.

Clodute, ce se intampla cu tine mami? De ce plangi? Puiul este sanatos? Hai si spune ce ai tu pe suflet sa te consolam si sa te imbarbatam cum putem noi mai bine. O sa incercam toate sa te scoatem din butoi, hai si spune-ti oful. Te pup si te astept aici.

Tuchi, si zici ca era nebunie in Cora?? O sa ma incumet si eu dimineata prin Auchan , trebuie sa iau cadou pentru un Stefanut. Sa sti ca nici la fi-mea nu are succes catelul ala portocaliu, dar eu tot l-am pus acolo la patut. Ea insa n-are nici-o treaba cu el...Costum de ski lui Surubel???Ce fain!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Clodute de ce plangi? Daca ai pb de ce nu le spui ca sa te mai descarci?
Naty si Clau si da i s-a deschis parul Dianei, la radacina e chiar blond. Pe fii-mea n-o impresioneaza mai mult de 5 min jucariile de plus, sunt mai interesante telefoanele, comenzile sau pantofiorii ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Ariel, ce frumos ai scris, m-am emotionat! Si ce de cadouri ati primit, chiar ati fost cuminti, nu gluma! Si mult , mult succes cu Bebe Aricel, desi sunt convinsa ca asa o sa fie pentru ca esti un munte de ambitie!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si eu urez mult mult succes proiectului de suflet Bebearicel si sper sa-l vizitez mai des cat de curand!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Cine bea un vin fiert cu mine? Haideti, ca azi sunt darnica:)) La Bz ninge...timid, da' ninge!!! Am fost la o plimbare in parc, am hranit copilul, am aruncat un ochi si pe la randunici si vreau sa spun ca am vazut TOATE pozele si am constatat ca pe ramurica asta e numai liniste si pace, Mosul a fost darnic, Craciunul e unul linistit, copiii sunt fericiti. Am vazut niste brazi... moooama, care mai de care, mi-au ramas vreo cativa la suflet. Am vazut cadouri, bucurie si am costientizat cat de mult schimba un copil sensul unei familii. Sa dea Dumnezeu sa petrecem si Craciunul viitor ( si urmatorul si urmatorul...etc) tot asa, ca e tare bine aici la voi (la noi) in cuib!

Eu am cautat poze cu bradul de anul trecut, dc tot am vazut-o pe Cata cu Seb la purtator, sub brad, dar n-am gasit, desi facusem brad. Nu ma mira, cum am mai zis, eu sunt fotograful familiei, deci n-a avut cine imortaliza momentul. Am gasit poze de la Rev, cand o sa facem paralela atunci/acum, imediat o afishez!

Am gasit insa niste poze de la scoala, in luna in care am ramas gravi fara sa stiu, si m-am bucurat asa de mult acum ca Thea m-a ales sa-i fiu mama!!!

http://good-times.webshots.com/photo/2851286810103304986NumgaI

Astept inscrierile pt vinul fiert, sa stiu cat pun la foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ramo-cata, multumim de urari, pofteste mai des! Recunosc ca m-am aruncat repede pe poze, sperand sa vad unele recente!

Clodute, vrei sa pun [ neand] pe tine? sper ca plangi de bucurie!
Cleme, delicioasa Diana, ca de obicei! Si ma buucur sa te vad si pe tine zambind!

Clau,
nebunie la cumparaturi, ziceai ca e ajunul! Si multa lume se uita la prostii, dar foarte multi aveau mancare in cosuri!

Naty, ce face Iulia??

hai ca n-am rezistat sa nu vi-l arat pe Surubel ce frumos e in costumul de ski!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Alice, io, io sunt prima la vin fiert! Multam de tratatie!

Ce sexoasa erai la scoala! si elevii tai de ce n-au scris in franceza ca te iubesc???
vezi ce carcotasa sunt??

Poza aia de grup si noi o avem datorita prietenilor care au facut Revul cu noi! ca altfel...uite, de Craciunul asta n-avem nici una toti 4! Cand a avut Ili nevoie la gradi de poza cu toata familia, am pus bona sa ne pozeze de dimineata...
eu stau pe forum si Sebul distruge bradul....restul dorm!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput