LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 16
anasol spune:
bumbita, pai nu prea se intampla sa stau prea mult cu amndoi, ba ianis e la mine, ba la mama, ba la soacra, ba david la gradinitza, dar cand se intampla sa fim toti ma descurc cu ajutorul sotzului binisor......suntem la iasi plecam maine pana la bacau ca e ziua nasului nostru, apoi la vaslui la mama si ramanem acolo de revelion cu copiii.
anasol spune:
gata am pus poze si cu ianis de la baitza din seara asta, acum merge dropul cel putin la mine.....
bumbita spune:
fetele, eu am plecat la culcare. va pup si somn usor sa aveti.
ne auzim maine, ultima zi a anului 2008, un an fulminant....asteptand cu mare nerabdare pe 2009, un an si mai minunat ca acesta, nu? doar ii avem alaturi de noi pe spiridusi si familiile noastre minunate!
o sa mai intru si maine sa va urez si eu cele necesare...la revedere!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:
Anca!!!!Sa-ti dea domnul multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!!
Neatza!!!
eu sunt prima aici. azi noapte ati scris ceva.
copilul a venit, s-a jucat putin si pe urma am adormit toti3, nu stiu la ce ora. cert e ca de la 7 sunt treaza, nu am mai putut dormi. la noapte voi fi varza, ce mai
.
Bine zici Bumbi...sa ne dea DD un 2009 mai bun si mai prosper decat 2008, cu multa, multa sanatate.
Noi cel putin, am avut un an bun, cu multe realizari. sa dea domnul ca 2009 sa fie cel putin la fel de bun.
Any ce tare e Ioana cu concertul si povestile.are imaginatie bogata pitica.
Anasol, Bumbi drum bun sa aveti.
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Anca La Multi Ani si tot ce iti doresti
!
Sunt si eu matinala la cafea ca tusesc in ultimul hal iarasi si nu prea am putut sa dorm.
Giova i-am raspuns pe PM
si aici sunt cam 10 -15 euro un dvd dar daca e ceva mai recent gen Cartea junglei 2 sau Dalmatienii 2 se intampla sa fie si 19 euro.
Bianca promit azi cu pozele sa te lamuresti ce e cu elasticul ala sper sa mearga ca la mine de ex acum nu merge nici un drops.
Bumbita nu se prea joaca Alain ca e cu o maneta din aceea complexa cu tot felul de taste si manete el mai butoneaza asa la mine sau la Jean ca ii place jucul cu masini.Ce a luat Jean e Playstation 3 de la Sony, sotul tau sigur stie
ca e nebunie mare, noi il folosim mai mult sa vedem filmele ca scoate o calitate extraordinara la redare.Teoretic se poate juca o multime de jocuri pe el si se poate si conecta la internet pentru a juca online
nu avem noi asemenea pasiuni. Super simpatic piticul tau
bine ca ii alege mancare sanatoasa ca Alain numai cioco si popcorn ar manca
eu i-am dat o tura de Peritol in tara ca deja masaturasem cu mancatul lui si cu faptul ca de 5 luni cred ca nu a pus un gram pe el.
de la noi si poate intri mai des de acum in colo, eu una m-as bucura.
NU MERGE NICI UN DROPS
NU AM REUSIT SA VAD NIMIC.
SANATATE, SUCCESE SI TOT CE VA DORITI VOI DE LA NUL VIITOR, UN GAND BUN DE LA NOI PENTRU TOATA LUMEA 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
cred ca astia de la drop ne-au sters toate pozele 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
La multi ani!
Fie ca anul ce urmeaza sa fie un an plin cu bucurii, impliniri, sanatate si bani, iar fiecaruia sa i se indeplineasca macar o dorinta!
Bianca, eu pun cartofi la salata; esti prima pe care o aud ca nu pune cartofi
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:

"La Multi Ani!" Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet , dragoste si nu in ultimul rand bani ! Tot ce va doriti sa vi se implineasca in 2009!

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...