LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetele din Cluj: care e pretul la ap. noi acolo? la vile? pamant?
Miha cum sunt preturile in Apahida?
Silvia cu cat ati dat ap. in chirie?(scrie un Pm daca nu vrei pe forum, mersi).

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

Bianca sanatate multa puiutului bolnav sa ii treaca repede, tare pacatoas mai e sezonul asta, spor la trebuiri si pregatiri de Rev, merci ca ai intrebat de noi.
Giova cred ca e mai bine sa stai acasa linistita decat la ecva cabane pe frigul acre este mai ales daca iti e si rau, de la noi.
Maraki petrecere frumoasa sa aveti azi .
Florina, Bombo si fetelor acre au mai scris, salutari si Sarbatori fericite !
Ana noi ne-am povestit azi la tel,nu mai repet si aici doar un lui Alex si un cou -cou si sa se bucure de cadourile primite.
Noi amplecat ieri la ora 9 si asta noapte la 1 eram acasa am dormit si noi linistiti la casuta noastra. Am o groaza de despachetat ca mi-am luat tot felul de prostiute din Romania de la vase de ceramica romana la kukta Maraki a se citi oala de fiert sub presiune si ammai adus ce am reusit din ce aveam eu de ale bucatariei pe acolo.
Acum trebuie sa abandonez tot si sa merg la cumparaturi ca nu avem nimic in casa, baietii sunt luati de val ca a luat azi tati cica pentru ei dar se joaca numai el, Alain se uita cu gura cascata, ceva Play Station de la Sony care se pune la tv si se si joaca pe el, citeste si dvd_uri si mai face nu stiu cate chestii....pacat ca nu si gateste asta e cadoul lor de Craciun asa ca nu am comentat;
Salutari si spor la treaba la toata lumea, vacanta placuta celor care sunt inca in vacanta. Deseara o sa stau si eu linistita dupa ce termin sa mai citesc ce s-a scris ca nu am mai apucat zilele astea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

silvi ce bine trebuie sa te simti acasa la tine. te cred, pe cuvant pentru ca sie u la cv cand ma duc si stau la socrela, desi ne pune ea masa, avem loc....totusi nu ma simt deloc bine. nici la ai mei acasa nu-mi gasesc locul. dupa 3 zile imi vine sa plec...daca nu ar fii edi cu care as staaaaa....iubirea lu' mama. asaaaa, play statio zici?! si stie alain sa se joace la el. pt ca sebi s uita si el la diverta la niste copilasi, le-am zis sa jne explice si noua si am vazut ca tare mult l-a incantat. s-a enervat ca nu l-au last si pe el si le-a stins monitorul....am plecat cu plansete si dojeneli de acolo. asta e.

bianca tu ii dai lui dani zinnat pentru viermisori sau pentru ce (oare tuse?)....mi se pare cunoscut si numai stiu pentru ce e....daca nu am mai avut probl cu copii, slava Domnului! eu as vrea sa ii dau o doza unica , daca exista, pentru viermisori. am incecat cu helmiflores-naturist, insa nu vrea delooooc sa-l ia pe stomacul gol si ma/il chinui rau. ai idee de o doza unica pentru viermisorii astia....?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Va urez si eu un "Craciun fericit!"intarziat,dar am ramas fara tastatura si "soricel" si abia aseara am remediat pb punandu-le la loc pe alea de acu 5 ani, care merg f bine...io numai vreau sa aud de din astea fara fir ca mi-au scos peri albi...
Mosula venit la noi cum era prevazut,alex i-a dat pupicuri, a discutat normal cu el, dar pe el il interesa "cadoul", Mosul era asa ...purtatorul de cadou...in prima faza aprimit caruselul de la prietena mea,care i-a placut si nimic mai mult (el a tremurat de emotie la fiecare cadou....pana sa-l desfaca).puctul culminant a fost cand i-a dat masina de la cars.pentru asta l_a pupat de 2 ori pe mosu si cum acesta zicea ca se duce si la alti copii si sacul era gool, i-a deschis usa, i-a dat un pupic, i-a spus la revedere! si l-a dat afara. Acum am aflat si eu de ce era asa scumpa faimosa masina...cred ca are doar vreo 30 de cm, dar e telecomandata( pana la 30 m cica), isi da ochii peste cap si isi misca buzele cand vorbeste.

tr sa fug ca s-au terminat desenele si sunt....atacata

Tuturor Stefanilor-La multi ani!
Jasmine-La multi ani!
Angelos-La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

bon soir, ma cherie, ana de france, la fel de smecher alexandre. interesul isi poarta fesul, nu? i-am luat mosului ce jucarii avea mai frumoase si dupa aia, gata, l-a lasat sa plece?! super tare "fulger" asta...si vorbeste? sarbatori fericite sa aveti in continuare si un an plin de realizari!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

salutare, giova, ce mai faceti?...va plimbati de colo-colo, nu? cam rasfata marco la ai tai...daca nu a dormit el la pranz, cred ca s-a jucat cu bunicii. pentru ca la noi asa se intampla....noi l-am lasat de la craciun pe sebi la cv la ai mei si noi am venit in bucuresti pt ca eu am lucrat si ieri si azi.si mi-a zis mami ca in fiecare seara numai la 12 se culca, el care la 22-22 30 maxim aici e in pat. ccica se joaca cu el, canta, citesc povesti si stau amandoi parintii cu el in pat si-l "razgaie"=rasfata, de o sa mi se urce in cap.

eu in seara asta am dat o raita in NIREA la CXOCCODRILLO si am facut praf ceva banuti. pai le-am luat la ai mei body-uri si la copii prietenelor mele cate unul, iar lui di i-am mai luat doua bluzite mai largi pt ca celelalte ii sunt mci peste burtica si mereu se ridica in sus.

referitor la intrebarea biancai-noi facem revelionul in cv cu niste prieteni f apropiati, doar noi, adultii fara copii....si avem de gand sa ne distram pe cinste, ca in tineretile noastre...

azi am vb si pt ziua lui sebi, am facut telefonic rezervarea si invitatiile....vom face la mcdonalds in cv si vor veni 14 copilasi.

ma duc sa fac bagajele ca maine la prima ora decolam...si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR....
ANGELOS SI YASMI!!!sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!!!

nici la mine nu a mers dropul azi, nu se vdeau pozele, iar acum nu se mai deschide pagina de loc...off offf...

eu am revenit in Iasi, fara ioana insa, e la tzara cu ai mei...aseara a facut concert de colinde..."mos craciun", steaua sus rasare si "am plecat sa colindam.." dadea recital cu telecomanda in loc de microfon.
spune povesti singura...inventate de ea, cu baza in cele pe care le asculta la culcare...si cel mai mult imi place cum le incepe..."a fost odata niciodata, un vrajitor care isi baga nasul peeeeeeste tot"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

salutare bumbita, si voi cu bagaje si io acu am terminat.........
grasu doarme cu ianis sus.....si io imi fac de cap pe aici......
pun acu poze si cu ianis la baitza din seara asta........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Bumbita, este un singur remedo doza unica, dar nu e naturist...ZENTel suspensie sau albendazol...se da dimineata pe stomacul gol, insotit de Liv 52 -ori comprimate sfarimate ori sirop...sa ii potejeze ficatul si sa mareasca efectul medicamentului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

any- saluatre fata, stai pe invisible, nici la mine nu merge dropul, ce dragutza ioana cu povestile ei....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anasol

salutare bumbita, si voi cu bagaje si io acu am terminat.........
grasu doarme cu ianis sus.....si io imi fac de cap pe aici......
pun acu poze si cu ianis la baitza din seara asta........

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5

ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006)

ana, any

ana ce bine ca pui poz. de-abia astept sa va vad. cum te descurci cu amandoi acasa? voi unde/de unde plecati/veniti?

any zentelul asta l-am incercat si noi, dar se da in doua zile dimineata, cate 5 ml, parca....e tragedieee, il scoate afara...cu ma vede ca iau seringa, stie ce urmeaza...acum , mai mare, ffff greu il mai pacalesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anymony

eu am revenit in Iasi, fara ioana insa, e la tzara cu ai mei...aseara a facut concert de colinde..."mos craciun", steaua sus rasare si "am plecat sa colindam.." dadea recital cu telecomanda in loc de microfon.
spune povesti singura...inventate de ea, cu baza in cele pe care le asculta la culcare...si cel mai mult imi place cum le incepe..."a fost odata niciodata, un vrajitor care isi baga nasul peeeeeeste tot"

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony1/" target="_blank"> poze sarbatori 2008-2009

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

acum am vazut acest mesaj al tau. ce sa mai, copie fidela a cleopatrei stratan ioana ta. ar reprtoriu bogat, nu gluma. cand spun eu ce spun - fetele au mai mult spirit de artist/ si sebi inventeaza seara la culcare povesti...la noi e invers, eu incep prin a-i cere sa-mi zica o poveste, ca sa-i testez imaginatia- si incepe, la fel, "a fost odata ca niciodata.....", dupa care il iau in brate, ii fc in oar si ii zic eu fel si fel de povesti inventate sau nu....

Mergi la inceput