LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)
Raspunsuri - Pagina 14
Biancas spune:
Am uitat sa va spun ca dupa ce am iesit de la servici pe la ora 13 am mers la Real la cumparaturi. Adica am vrut sa merg, intentionam sa fac asta dar cand am vazut unde era coada sa intru in parcarea arhiplina am facut stanga `mprejur si am mers la un magazin mai mare de cartier si de acolo m-am aprovizionat
.
Cred ca maine va fi jale...
Si mi-e ciuda ca nu am gasit rosi chery si imi trebuiau pt ouale umplute sa ornez ceva (vreau sa fac asa ca ciupercile deasupra...pun oul umplut pe sus si deasupra ii pun o caciulita din rosie
). Am un cui in cap si vreau sa mi-l scot ![]()
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Bianca, la tine e gol dropul,la mine nu deschide pagina
Am incercat sa pun poze cu noi si nu le gaseam dimineata, cum nu merge deloc dropul.
Silvie, eu am luat autocolante cu motive de Craciun, le-am lipit pe geamul de la usa balconului ca e singura parte unde se vad
Avem jaluzele peste tot dar aici nu am pus pt ca tragea Angelo de ele si deja cateva bucati de la geamul balconului sant rupte
M-am aruncat la ceva ieftin si uite ca nu a tinut, trebuie sa luam din aluminiu ![]()
Ma gandesc sa fierb cartofii pt salata boeuf maine dimineata la sv
Sa nu pierd timpul acasa ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bianca aici cred ca 90 % daca nu mai mult dintre pantaloni au sistemul de care iti zic eu cu elastic ascuns in spate, e trecut prin talia pantalonului pe interior si se regleaza asa cu nasturei, lasa ca fac daca vrei poza sa iti arat dar nu azi ca nu am timp. E super sistemul ca eu una la toti ii strang ca al meu piticot e slab tare si i-ar pica toti altfel. Si eu am patit faza cu drops-urile alaltaieri e cand intram imi aparea ca si cum as fi vrut sa fac cont nou, s-a reglat de la sine. Eu nu pot sa fac rosii sau alta culoare numele ca nu imi inregistreaza.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Maraki, eu nu pun cartofi la salata de boef. Never. Am mai auzit persoane care pun dar eu nu stric gustul. Eu pun asa morcov, patrunjel, telina, castravete murat, mazare congelata, carne de gaina si vita si maioneza facuta cu putin mustar. Sare, piper si gata
. Inainte am aruncat o jumatate de bol de salata de boef ca oricum nu se mananca..eu nu mai mananc azi...maine nu se manannca asa ca,,,
Silvi...chiar te rog sa faci poze sa nu mor proasta. Fiu-meu are pantaloni de oameni mari atunci ca toti sunt normali
.
Sper sa isi revina dropurile...acum nu se mai deschide pagina deloc..inainte erau goale. De la ei e ceva sigur.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
marchplayer spune:
Va urez anticipat un nou an fericit plin de bucurii si multa, multa sanatate. Sa va traiasca fericiti copilasii frumusei si voi sa aveti numai bucurii alaturi de ei si de familiile voastre.
Multumesc mult pentru comentariile din drop. Si copii vostri sunt tare frumosi.
va pup si va urez inca odata petreceri cat mai frumoase.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Biancas spune:
March, multumim de urari, la multi ani fericiti si tie si familiei.
Si-a revenit dropul...am pus poze cu platoul meu de mezeluri (in mijloc e un gref taiat in doua in care am bagat chiftelele si maslinele- nu se vede asa bine in poza ).
http://www.dropshots.com/biancas2#date/2008-12-30/19:20:05
Maine fac si oule umplute si daca ies cum vreau eu fac poze sa vedeti ce gospodina lu` peste sunt
Bianca
anasol spune:
gata se vad si pozele noastre de mos craciun....
LA MULTI ANI ! VA SPUN SI IO CA MAINE PLECAM
SA AVETI UN AN MAI BUN PLIN DE BUCURII, SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE SI MULTE IMPLINIRI!
bumbita spune:
Buna seara,
incep prin a spune 

ultimilor 3 sarbatoriti ai luni decembrie:
DANI, JASMINE SI ANGELOS
sa fiti sanatosi, norocosi in viata si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri minunati!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anasol : AHOLA MULTI ANI JASMY SI ANGELO! MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII IN VIATZA! noi suntem bine, dav e la mama la vs, noi cu ianis la is, maine plecam si noi la vs, tata e mult mai bine, nu mai e la reanimare, e la salon, mananca singur, se ridica, merge, e pe drumul cel bun, a avut o cumpana uriasa, bine ca a trecut peste....... maine merge dav cu plugusorul la fratele meu si la buna.........de-o zice ceva......mama tot s-a chinuit sa-l invetze o uratura frumoasa , in schimb el o spune pe asta AHO, AHO, DE ANUL NOU CA GAINA N-ARE OU SI COCOSUL N-ARE GUSA IA MAI DA UN OU MATUSA DAK NU MA PIS PE USA asta la invatzat bunicasu si el nu mai poate de distractie......si numai pe asta vrea s-o spuna....n-o sa se aleaga cu nici un banutz http://www.dropshots.com/davidsolo2 http://www.dropshots.com/davidsolo3 http://www.dropshots.com/davidsolo4 http://www.dropshots.com/davidsolo5 ana-maria , mamica de ianis-teodor(03.05.08) si david-andrei(06.01.2006) |
ana tare de tot uratura lui david!!!cred ca mori de ras cand il auzi...sa ne-o pui si noua sa-l auzim....cu siguranta va face multi bani cu ea.
cosmi ne intersectam...sotul tau s-a dus sa ia rudele de la cv, noi plecam maine la cv sa facem acolo rev-ul.multa sanatate puiutilor tai.
silvi salutaaaare!!! zici ca si alain e slabanog?! si sebi al meu, cand alearga cad pantalonii de pe el. nu-mi place deloc cum mananca, numai ce vrea el, descide frigiderul si-si alege, cascaval, masline, actimel, iaurt...o mai scaotem la capat cu carnea pe care nu o refuza niciodata si cu pastele, favoritele lui...ciorba---maaaare minune de mnanca jumatate....odata la 3 zile.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
Giova spune:

iar suntem singurei. azi piciul a stat mai mult la ai mei, nu a dormit la pranz, drept pt. care la ora 21 dormea dus. Noi am iesit in oras la o pizza.
Bianca asa sunt si pantalonii piticului, ca si a lui Alain.
Toanca eu stiu ca TV se accepta in sarcina, chiar ginecologul meu mi-a zis, caci luasem inainte sa stiu. e totul pe baze de plante si e testat pe oameni, nu ca pastilele de slabit
.
Anasol bine ca e ok tatal tau. drum bun sa aveti si un an nou fericit!!!
ce tare e david cu sorcova. si eu as vrea sa mearga Marco, la neamuri, dar nu l-am invatat nimic.
March multumim de urari, un an nou mai bun cu multa sanatate va dorim si voua.
Silvia aici dvd-urile alea originale sunt 60 lei maxim. vrem sa luam si 2-ul, mai ales ca a vazut primul.
acum a sunat mama ca s-a trezit piticul si plange dupa noi. s-a dus Clau sa-l aduca, revin daca nu adorm odata cu el.
_
Gio
11+ si Marco(06.01.2006)
poze