LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA SI DE LA NOI

nu mi merge tastatura...acu tine bianca de fir...eu sunyt in curatenie si mancare...gabi s a dus la craiova sa aduca rudele

ANGELO la multi ani sa fi sanatos si numai bucurii iti doresc in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

: AHOLA MULTI ANI JASMY SI ANGELO! MULTA SANATATE SI MULTE BUCURII IN VIATZA!
noi suntem bine, dav e la mama la vs, noi cu ianis la is, maine plecam si noi la vs, tata e mult mai bine, nu mai e la reanimare, e la salon, mananca singur, se ridica, merge, e pe drumul cel bun, a avut o cumpana uriasa, bine ca a trecut peste.......
maine merge dav cu plugusorul la fratele meu si la buna.........de-o zice ceva......mama tot s-a chinuit sa-l invetze o uratura frumoasa , in schimb el o spune pe asta:
AHO, AHO, DE ANUL NOU
CA GAINA N-ARE OU SI COCOSUL N-ARE GUSA
IA MAI DA UN OU MATUSA
DAK NU MA PIS PE USA
asta la invatzat bunicasu si el nu mai poate de distractie......si numai pe asta vrea s-o spuna....n-o sa se aleaga cu nici un banutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am si eu putin timp liber...
Giova de ce nu ar fi bun galbenusul la gravide? ce poate sa faca? E ca si cand ai manca 2 oua... eu nu cred asa ceva dar ma rog...in ziua azi nimic nu mai e bun. Iar doarme Marco ca "ursul" ce norocoasa esti .
Anasol frumoasa urare...in special sfarsitul e super .
Silvi pacat de perdele...poate gasesti alt sistem si le poti pune sus. Si eu mi-am cumparat in bucatarie perdele portocalii..m-a incantat ideea dar nu sunt practice deloc..nu intra destula lumina.
Cosmi da o tura la magazin si cumparat-i tastatura . Tii fata blocata acolo langa tine sa poti scrie tu .

Eu stau pana vine seful inapoi din oras si o intind la cumparaturi. Puii mei numai noi lucram . Si maine la fel...trebuie sa venim 2-3 ore...depine cand vine seful ca el nu vine la 8 ca noi...el pe la 9.30...pana face un pic de sedinta..bla bla...se face 11 . Asa a facut si in ziua de Craciun. Of of...
Mi-am adus cursul cu mine sa mai citesc ceva si tot altceva fac
Si ca sa fie si mai fain acum a venit marfa...trebuie sa inregistrez factura

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata si de la noi si La multi ani tuturor spiridusilor.
SI eu la muncasi azi si maine.
A venit si la noi mosu...iar Matei a fost super incantat; i-a spus 3 cantecele si doua poezii.
Ca sa fiu sigura ca nu il recunoaste pe mosul, am inchiriat un Mos Craciun 30 de minute; a avut costum din ala ca in povesti si barba creata; a fost super.
De Revelion stam acasa ca daca noi si maine muncim.

Bianca, se gasesc curele pentru copii; Matei are 3 curele, dar marea majoritate a pantalonilor lui sunt cu talie ajustabila (ca la gravide daca stiti).

Giova, eu stiu ca Tantum Verde nu e indicat in sarcina; uitat-te pe prospect ca scrie ca nu e recomandat.
O colega de servici a laut Oscilococcinum pentru raceala gravida fiind, dar Tantum Verde nu i-a dat voie medicul.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

am pus si noi niste poze......
bianca ou crud pericol de sallmonela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

hai ca se pare ca si a revenit nitel tastatura

copiii mei papa sarmale....apoi la nanii stefan si bianca la citit ca are destulsi acu vine scoala

SILVIrepede ati ajuns acasa
BIANCA nasol ca lucreziDAR lasa ca vine ea vacanta
GIOVA ai grija de tine
ANASOL ce ma bucur ca i tatal tau bine....DOAMNE AJUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Anasol tare mult ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre tatal tau Doamne ajuta sa mearga bine in continuare si sa se refaca!Asa mai zic si eu sa incheiem anul Super colind a invatat David I-ai cumparat sorcova? Am vb sa imi trimita prietena mea ca sa avem si noi la anul, daca vorbea fii-miu, s-ar fi facut cu ceva banisori anul asta
Giova de ce nu ai spus finei ca esti gravi? Acum cand stie tot neamul....Ziua lui Angelo s-a desfasurat in familie restransa Oricum nu aveam bani sa fac pregatire mare pt alte neamuri, au venit doar socrii, matusa a uitat Asta daca zice azi ceva, a doua zi nu mai stie Iti dai seama daca l.a intrebat pe Giorgos sapt trecuta daca m.a luat domnisoara eu care aveam deja 2 copii Am facut o friptura a la Minodora din Regina Este reteta maica-sii, cica o face in fiecare an de Craciun...se pun bucati de mere in tava, carnea de friptura si viiiiin cat cuprinde Mult vin alb! A iesit buna
Bianca, lasa draga ca nu esti numai tu la sv. Tot am impresia ca este sambata astazi
Silvie, va vin prieteni din Ro?

am uitat ce am citit...revin.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki draga ce friptura Minodora de Regina? . Nu am auzit in viata mea de asa ceva...
Toanca...am gasit si eu curea ieri la magazinul de sub mine dar e urata...la 3 lei nici nu am pretentii. Am cumparat-o dar e urata si altele nu aveau. Am sa caut si pe la alte magazine sa ii cumpar ceva de musama, piele nu prostie dinasta . Dar nici nu mi-a trecut prin cap sa caut curele...bretelele le-am vazut si am cumparat sa nu ii cada pantalonii dar de curele nu mi-a trecut prin cap.
Cosmi tare multa vacanta vine...fix pix. Mai este o luna pana la vacanta aia.
Anasol...o lasa-ma cu salmonela...prostii. Mersi ca m-ai lamurit dar la oa dica iei salmonela si daca mananci maioneza nu? Sa fim seriosi...de ce se sperie gravidele Eu sunt cam Toma Necredinsiosul..nu cred pana nu vad...si de tigari se scria o gramada si uite cam-a ajutat DD sa am doi copii sanatosi si fumam in sarcina . Asta...nu am putut sa ma las si basta. M-am lasat acum...ce bine..imediat am anul..sa dea DD sa nu ma mai tenteze veci.
Eu ma gatesc cu spor....iar fac chiftele, am cumparat piept de pui si il fac in ou asa fasii subtiri, niste cabanos sa prajesc, am cumparat mezeluri de vreo 5 feluri, masline ca vreau sa fac un platou mare si frumos aranjat de mezeluri. Am sa mai fac si icre (sora-mea are icre si eu le fac ca ea nu stie ) si mai fac si niste oua umplute. Si la revedere...ajunge...nu?
Asta duc eu sa fie pt noaptea de revelion...restul duc habar nu am ce . Vor fi si vinete (salata cum spuneti voi), peste la cuptor si dupa anul nou mancam gratare. Iar ne ghiftuim .
Merg sa intorc chiftelele ca se ard atata ma povestesc

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bianca ca mi-am amintit acum ca intrebai de pantaloni de baieti. Alain are aproape toate perechile ajustabili in talie; au pe interior un elastic cu mai multe gaurele care se fixeaxa in 2 nasturei la ce dimensiune vrei tu. Curele are sau din material si cu inchizatoare reglabila in fata sau are de la Disney cateva care au elastic in spate si material in fata alea mi se par cele mai bune, am vazut in Cluj in Moll la ceva magazine de copii cateva modele dragute, poate cand ai drum pe acolo ii gasesti. Si eu am luat tot portocalii perdelele sa vad cum o sa fie cu luminozitatea, nu cred ca fie problema ca eu am o fereastra cu trei parti la bucatarie.
Giova si lui Alain ii place tare 101 Dalmatieni, am vazut ca este si partea a doua dar nu am cumparat-o inca ca mi se pare f scumpa e vreo 19 euro .
Anasol am uitat sa iti zic ac e mortal Dav cu poezia lui
Maraki sunt din Romania prietenii nostri, amandoi colegi de an la faculta cu al meu sot dar locuiesc silucreaza si ei undeva in sudul Frantei, la vreo 7 ore de aici cu masina.
Azi i-am gasit lui Alain colante din acelea pt geamuri m-am bucurat ca ii caut de ceva vreme si nu am gasit, i-am luat cu un trenulet si masina si curcubeu si un catel simpatic compus din mai multe parti, o parte si le-a desfacut si le tot muta pe geamul de la sejur e incantat ca il las sa faca ce vrea.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Mai fetelor ce au dropurile? Sunt goale toate...sau numai la mine?
Am terminat si eu cu mancarea...am facut si racituri de alea am uitat sa spun.
Am facut platoul de mezeluri, am facut vreo 4 poze si le-am pus in drop sa ma laudati si pe mine . Si surpriza...dropurile nu au poze...
Hai spuneti-mi si la voi e la fel? Ca arunc calc asta afara pe geam .
Silvi...nu stiu ce pantaloni cumparati voi dar ai lui Dani sunt normali...cu slit si capsa. Mai are si blugi cu elastic in talie dar mai putini. Are pantaloni de catifea de la H&M si sunt cu capsa si fermoar...aia cad de pe el daca nu ii pun bretele . Vad ca sunt la moda perdelele portocalii,...ale mele sunt portocaliu portocaliu poate deaia inchide
Maraki...asa e cu batranetea...unii uita de la mana la gura, unii deja sunt senili, unii sunt cu boala aia alzme...sau alzeimm..nu mai stiu. Trebuia sa ii spui ca ai fost si fata mare cand te-a luat

Mergi la inceput