LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (308)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna ziua gagici...nu prea am citit decat asa in mare ca nu am stare de asa ceva...ma bucur ca Bumbi a fost activa. Drum bun si distractie placuta. Zinnat e antibiotic...am termnat cu el duminica.
Anasol, drum bun si tie.
Silvi, distractie frumoasa de rev.
Giova...te bate gandul sa te muti la Cj? Hai la Mures..e oras mai mic...posibiltati mai mari

Fetele nu mai pot sta acum...va pup pe toate si va doresc tot binele din lume

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

LA MULTI ANI!!!

Va doresc ca Noul An sa va aduca multa sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Multa pace si liniste!!!

Va pupam si va imbratisam pe toate mamicile toti copilasii...si de ce nu si toti taticii!!!
Florina, David si Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE, SA VA DEA DOMNUL DE TOATE!!! VA DORESC UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRII!!!TOT CE VA DORITI SA SE REALIZEZE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Bianca si noi am lucrat azi pana la 11. Ieri program normal. Noi nu mergem anul acesta nicaieri.
Giova chiar sunt acum complet neinformata legat de preturi. Stiu ca in Cluj sunt f. apropiate cu cele din TM. In Apahida nu stiu prea bine, dar voi intreba si-ti voi spune. Oricum si pe aici sunt destul de mari preturile doar ca acum toata lumea asteapta sa vada ce va fi. Cand am mai multe detalii iti scriu.
Maraki, draga mea, nu mai fi complexata de cadourile lui Angelo, chiar nu e cazul, are f. multe jucarii si din cate am vazut eu ii iei lucruri de buna calitate. Eu de ex. lui Tud ii iau mai degraba mai ieftine, ptr. ca am vazut ca se plictiseste la fel de repede indif. de firma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu sunt cam nepriceputa la ornat...dar m-am chinuit sa iese ceva frumos (spun eu):
http://s95.photobucket.com/albums/l125/miracol25/?action=view¤t=DSC02755.jpg
Nu mi-a iesit chiar cum vroiam dar asta e...Poate va vin si voua idei de ornat...

Miha , la multi ani

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bianca, arata belea
Mi s-a facut o foame.............

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dupa ce am scris de dim., m-am bagat iar la somn, pana la 10.30.
acum ma chinui sa culc copilul, de nu va fii zombie diseara.
Silvia mersi de PM, ma gandeam si eu la ceva asemanator pt. punctul 0 al orasului.
poate stiti la costrc. noi cat e pretul pe mp.
Miha voi nu in Apahida stati? cand ai timp si poti sa te interesezi, pana atunci ne uitam pe net.
Bianca pai ce sa facem la Tg Mures? noi mergem unde e ceva sigur, dar mai e pana atunci.
prima data sa vedem ceva alb-negru, orasul imi place, e mare, scoli/dr. buni, aproape de casa, daca ies si bani mai multi de ce nu?
tipul la care am fost anul trecut de Rev. se muta din Buc., acasa in Cluj. Tat-su' e greu in costructii in Cluj si il bate la cap pe el si asta pe Clau. dar pana nu se va pleca cu un proiect ceva...ramanem la stadiu de planuri.
Oricum ar fi, eu nu ma mut din Tm pana nu nasc, pe urma vom vedea.
faine iti sunt ouale. mama acum le face, ea se pricepe in ale ornatului, chiar vreau sa pozez ce a facut, caci eu sunt afoana cu A mare.
Toanca ai muncit si azi? distractie faina diseara si sa ne auzim cu bine.
Maraki am vazut si eu aseara ca toate dropurile sunt goale. ce bine ca nu am pus pozele.

Am fost la Orange si mi-am activat o alta optiune super la abonament. I-am luat si un tel. la mama, ca tot era al ei pe duca.
Numai nu m-am certat cu Clau, care insista sa-mi iau un alt mobil de vreo 5 mil. e misto, dar avem vreo 3 blocate in Orange, chiar nu vedeam sensul banilor dati acum. Cica ce nevasta are si el, care refuza cadoul .

gata, merg sa-mi iau piticul pe sus, caci nu vine de voie buna in pat.

_
Gio11+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

UN AN NOU FERICIT! Sa aveti parte de tot ce aveti si mai vreti, de tot ce nu aveti si va doriti, de tot ce va lipseste si inca nu stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Fac si eu o pauza ca am terminat cu bucataritul...am zis ca nu fac mare lucru ca suntem numai noi si ma rezum la niste platouri cu de toate si dulciuri, dar am mesterit pana acum ca am facut chec aperitiv, chiftelute, cozonac(l-am halit pe ala de la craciun, cornulete si tort....cred ca mi-am cam pierdut simtul masurii, dar m-a si incurcat maestru bucatar ca acu, de cand are si diploma, e plin de ifose si stiinta si pe 5 iar are curs de buctarit...o sa ajung sa gatesc pe ascuns....

O sa incerc sa mai intru, dar ca sa fiu sigura ca nu raman cu urarile uitate in buzunar va spun de pe acum
http://good-times.webshots.com/photo/2495389780059518639KYVAXs
La multi ani!

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Aho,aho,prieteni dragi
Stati putin si ascultati
Maine anul se noieste, Jasmine, Rebecca,Noemi , Ady si Oana va doresc Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate
Ce sa va aduca anul, Norocul sa umple carul
Pace si bucurie Sanatate si iubire!
La toata lumea, Sa fie!
LA MULTI ANI!!!!

Oana mami X 3 Printese
Iustiana Noemy, Jasmine Ioana Neidyn,Anna Rebecca Neisryn

www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput