Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 9
olim spune:
miha LA MULTI ANI SI DE LA NOI!

Petrecere frumoasa sa aveti
oti, multam de intrebare, alex s-a acomodat super bine, deja doarme cate 2 ore pe zi, papa tot , nu mai plange de foame ca s-o adaptat bine la orar, azi l-am tuns scurt, oi face neste poze maine.
La job e super bine, parca nici nu as vrea sa se termine lunile de maternitate a tipei pe care o inlocuiesc![]()
am coleg acasa de miercuri sa vedem poate cu noroc e acasa si de Anu nou
va pup pe toate si va doresc o duminica excelenta

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza !
Mihaela , drum bun, distractie placuta si LA MULTI ANI CU SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE !!!
Noi ieri am fost la colindat de pe la vreo 1, ca de buna dimi am fost la manichiura si cosmetica. Am fost la sora mea vitrega la Bocsa , am poposit apoi la fratele tatalui meu in Zalau, dupa care am mers la un var primar de-al meu. Am ajuns seara pe la ora 22 acasa. Azi asteptam mosafiri, vin 2 verisoare de-a sotului cu barbatii lor , un var primar al meu si o matusa , probabil si ceva verisori primari de-ai mei. La noi in familie se pastreaza traditia colindatului si taarreeee mult ne place sa mergem si sa depanam amintiri din copilarie.
De gatit ma apuc acusica: ciorbitza de perisoare, ciolan afumat la cuptor cu cartofi natur, friptura de porc, pulpe la cuptor. La aperitiv fac salata aceea cu mere , ceapa rosie si sunca amestecate cu maioneza, crema de peste, salata de vinete, pasta de branza cu marar si ceapa verde. Cam atat !
Va astept la colinda , fetelor !!!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Moama Adriana ce bine suna ce faci tu acolo.... Minten iti bat la usa
Eu am patit-o ieri ca si Miha si Olimpia, adica am stat mai mult pe buda desi fara diaree numa cu crampe si dureri de burta. Eniuei
am beut 2 cani de ceai de musetel aseara, vad ca imi e mai bine, azi oricum paine prajita si ceai scrie pe mine. Oi fi facut o criza de fiere ma gandesc, ca avui si frisoane si alea, alea. Moama ce rau mi-o fo. Nu putem aprecia sanatatea numa cand nu o avem. Deci dati idei de meniu de Rev, fara maioneze si grasimi. Giulia, tu ce gatesti? Ioi, am uitat ca voi va chefuiti de rev. Nu stiu zau ce oi bucatari, ca mai toate mancarurile care le aveam in plan erau cu maioneza, mai ales cele de aperitiv.Am plecat sa imi hranesc cupilu cel mic, ca se screme si el de foame cred. Mai viiin. 
olim spune:
salutare si de la noi
adriana ce fain ca pastrati traditia, mie nici nu imi plac musafirii si nici nu ma duc, ma obosesc![]()
oti sanatate multa iti doresc
pup gasca toata
si va doresc o seara excelenta
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan |
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
'neata. Poftiti la cafeluta. Deci, da. Bia, tu esti cetitorul din umbra. Da de ce mosa-ta ma lasi sa ma conversez acilea singura? [emotion cu limba scoasa]
Ati vazut ce bruma e afara? Totul e alb desi nu a nins.Brrrr. Ma duc sa aprind focul, ca mere centrala intr-una si asta nu e bine pt buzunarul meu ![]()