Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza la Mos Craciun , ne dati ori nu ne dati ....

Mihaela, multa sanatate ! Vad ca deja te simti mai bine asa ca va doresc si drum bun si distractie placuta la Londra.
Noi am avut ieri mosafiri de la ora 11-16 cand am plecat noi la colindat. Azi mergem la sora mea vitrega la Bocsa la colinda. Maine iar avem noi mosafiri ... si tot asa ... Luni merg la munca , iar de marti sunt libera. In 1 ianuarie am 3 Vasile ... asa ca azi dau o tura prin orash sa ma orientez la cadouri.
Eu inca nu am reusit sa pun poze in album , dar sper sa pot sa va arat si eu fetele !

Va urez o zi minunata cu multi colindatori !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetelor, buna ziulica si de la mine. V-am citit inca de dimi da nu am putut scrie. Ori urla Alex, ori era altceva.Si amu striga asa in reprize.Nu stiu ce naiba am de ieri, am asa o durere de sale, de fapt nu e durere, nu stiu cum sa o descriu, doar ca nu ma pot ridica de pe scaun sau din pat si nu ma pot indoi. Ca si cum ceva ma tine fixa, parca m-a "agatat" ceva. Doar atunci doare cand fac aceste miscari. A mai patit careva? Cam ca un gat intepenit. Asa ma enerveaza. Daca as fi umblat dezbracata ca si fatucile astea de liceu, ziceam ca de aia, dar eu si maieu si plover gros, noa, amu asta e.Soo, ce faceti azi?Eu ma gandesc sa scot gasca la plimbare ca e soare, nu stiu insa cat e de cald. O sa verific minten.Si cam atat.Va si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ziulica buna!

Io-s mai bine, relativ...am de aranjat prin casa, de facut bagaje, asa ca asta o sa fac. Ovi e de garda azi, pana diseara, n-am ajutor. Poate ies cu Silvia putin afara sa ne aerisim, mai vedem...

Spor la trebi, vizite, mancaruri...eu n-am nici o pofta. Cred ca tot orez si cartofi scrie pe mine azi...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

o seara frumoasa tuturor

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Va doresc o seara frumoasa tuturor. Miha, spor la impachetat, drum bun si distractie placuta! Olimpia, cum e cu job-ul si caminul lui Alex? Se acomodeaza incet? micul printisor.Bia, ce ai facut azi?Giulia, nika? Ce v-a adus mosu?Adriana, ce mai bucataresti?Maria, printesa jucausa tare? Te lasa sa te oihnesti noaptea? Eu bantuiam pe forum in ultimele luni cam 2-3 ore de pe la 2 pana spre dimineata.Ioana, banuiesc ca e inca in Moldova...Elvira, ce v-a adus mosul?Hai si mai vin.

Mergi la inceput

Am inebunit-o si pe soramea cu oala minune. Deci, s-a hotarat sa isi ia asta:http://www.youtube.com/watch?v=rQc934pz_iQia bagati un oki la reteta prezentata....mmmmmmmmmm deja mi-e asa de foame....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

La Multi Ani gashca, sanatate si bucurie la toata lumea. Oti, La Multi Ani sa ne traiesti cu prajituri sa ne servesti!

By, io n-am intrat...de lene si de comoditate. Am petrecut acasa, frumos cu ai mei!
A venit mosu si a adus asa:colier cu cercei cu perlute la dna, pisica fuarte reala, da' de jucarie la copil, toale la sor'mea, cercei la bunica si un costum (inca in asteptareca tre sa-l probeze la coleg de banca) si atat. Abia a venit bietu mos, i-a ramas sacu intelepnit pe gura semineului.
Cum va spusai, am petrecut frumos, ieri am fost la cluj de ne-am vazut cu niste prieteni dragi. Azi am bolit io cu fierea, dar am stiut cu ce sa ma dreg si mi-am revenit. Acu-s ca noua:))
Cam atat de la noi, va tzucam apasat ca nu stiu cand mai poci intra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu va doresc la toate un AN NOU plin de impliniri, succese, fericire si mai ales sanatate! Sa ne "auzim" cu bine in noul an!

Sa va distrati pe cinste de Revelion!

LA MULTI ANI!!!!

Va spun la revedere pana in anul urmator!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Miha, drum bun, distractie placuta si un calduros "La multi ani!" Si nu uita de poze

Mergi la inceput