Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 7
silvana_salajan spune:
Miha draga dar nu ne indispui deloc. De aceea suntem aici sa te ascultam. Uite un
sa iti treaca. Ai gija de tine, sa aveti sarbatori frumoase in continuare.Bia, sper sa ii treca colegului tau. Tre sa ii dai o tzuica fiarta cu piper cand iese de la slujba. Si oarice ceai, o baie fierbinte cu sare la picioare si in pat!
Ai grija de Matei, sa nu ia cumva si el. Sa ne spui ce o zis Tudor de excursie.
is in zona, pana la 7 cand ne vin mosafirii ![]()
Bimilit spune:
sara buna!!!
mihaela sper ca esti mai bine si ca ccc cauza indispunerii tale nu e aia care-mi manca mie dejetele
.te tzucapasat si te astept la o poveste.
oti, fecioru fu fuarte incantat
.si a decretatca se face si el militist
.
colegu e cobza de racit ,l-am izolat.ce palinca si frectii
?ca nu are nici simturi acu
.
va tzuc apasat.
Peseu:nu lasati lucrurile marunte sa va afecteze viata.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, te vad, te vad![]()
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit sara buna!!!mihaela sper ca esti mai bine si ca ccc cauza indispunerii tale nu e aia care-mi manca mie dejetele .si a decretatca se face si el militist !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit oti, te vad, te vad !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
piticutz spune:
Otilia, multi ani fericiti !
tuturor multi pupici si urari de bine !
Mihaela, distractie placuta la Londra!
eu am fost foarte ocupata zilele astea, colegu a fost la munca mai non stop si a trebuit sa fac singura de toate prin casa.
Miercuri nu am mai mers cu colinda, ca a ajuns acasa pe la 6,30 dupa amiaza rupt de oboseala si de atita umblat, n-am mai vrut sa trag de el sa mergem.
Joi am fost la biserica si dupa aia la masa toti impreuna, la vecini, unde am stat pina pe la 6 cind am venit acasa ca am asteptat musafiri(musafiri care au plecat pe la 10 aseara).
Bia, si noua ne place Hrusca mult, il ascultam in fiecare an de sarbatori si in casa, si in masina.
Adriana, Maria, Olim, Giulia, Ioana 
mihaela_s spune:
Fetele va
pe toate. Problema mea e de sanatate. Am facut azi noapte o diaree cumplita, am crezut ca ajung la urgenta. Aveam si stari de voma, dureri de burta ci ameteli, nu mai stiam cum sa stau pe WC...intelegetzi voi
, m-am deshidratat ca nu puteam baga nimic in gura. M-a tratat Ovi de buna dimineata, am stat in pat, am dormit si mi-am mai revenit acum. Era gata sa faca anularile la tot, dar am zis sa mai asteptam pentru ca vreau sa plecam. Cam asta a fost...nu m-am simtit bine cu burta de cateva zile si ieri la prietenii nostri am mancat de toate, chit ca n-ar fi trebuit. Dar nu era sa cer acum orez fiert...si uite asa m-am "incaltzat". Plus ca au avut sarmale cu carne afumata si mie de obicei mi se face rau de la afumaturi...ei, bine ca sunt mai bine si sper sa ma pun de tot pe picioare pana plecam.
Bia ti-am trimis PM cu o intrebare. Sanatate multa colegului. Ceai cald, sotie iubitoare si caldurica
. 
Oti, ma bucur ca esti mai vesela si ca ati petrecut bine de Sarbatori. 
Cami, multumesc. 
adriana tot cu musafirii? 
Is prin zona, ca nu am altceva mai bun de facut, ma duc sa vb cu mama daca e pe fir...
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
sara buna!!!
mihaela, baga afine ,lichide multe si stai in pat.refacere rapida.
io n-am pe cine trata ca iar o lua din loc colegu
.cine stie cand ajunge acasa.ata ete.
olim spune:
salutare tuturor
miha refacere rapida, stiu cum e cu virusu asta, si la noi este, luni a fost un coleg, l-am luat si eu, si acum colegu e cu el, noroc ca avem 2 WC-uri ca daca nu
io is necajita ca am fost la un control la ofta ca ma doare capu si mi-o crescu 1.5 dioptria si am astigmatis la ochi de la sarcina, musai era cezariana, da nu mi-o facut
asa ca operati ma mai salveaza
in rest noi suntem acasa, azi am fost la munca, maine si duminica liberi si luni iarasi munca.
va pup pe toate si va doresc o zi excelenta maine

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
mihaela_s spune:
Bia, olim, mersi. Am mancat orez, cartofi fierti, am baut sirop de afine(noroc ca aici gasesc in magazin ca astia il folosesc la greu in probleme de burta), ceai de menta, am luat carbune medicinal si sunt mai bine. Doar slabita, poate putin deshidratata dar ma dreg eu...
Am uitat sa va arat pozele de la noi din ajun. 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby