Salajence la apel!!![72]
Raspunsuri - Pagina 6
silvana_salajan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bimilit
!Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Bimilit spune:
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
dianaiulie2009 spune:
Cafelutza e servita !
Noi am fost ieri la socri, apoi am avut colindatori.
Acum merg sa termin ceva friptura si sa pun ciorbitza in oala ca aia a ramas nefacuta. Azi asteptam colindatori, probabil vom merge pana la cumnatul-meu.
O zi faina va doresc !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Mosule, sa faci bine sa nu uiti de mine
M-am gandit ca nu are rost sa-ti scriu. M-am gandit bine, bine de tot, dar apoi m-am razgandit. Stiu ca toata lumea iti scrie si ca esti batran si obosit. Sigur ai picioarele umflate de atata colindat si nervii prea tociti ca sa-i mai ascuti pe copii dracosi ca mine. Pun pariu ca renii tai sunt infometati, nu am nicio indoiala ca sania ta a ramas fara benzina si bag mana in foc ca nici acum nu ti-ai facut revizia saniei.
Ti-as spune, mosule, ca nu ti-ar strica o farfurie zburatoare sau un BMW ultimul tip cum se poarta acum, dar sigur te-ai supara pe mine. Imagineaza-ti cat super bine ai face la o super viteza… Dar mosule… mami m-a invatat sa nu renunt asa usor in lucrurile in care cred. Si eu mosule, cred in tine… Si ce daca esti batran si obosit?... Si eu sunt mic si tot iti scriu…
Am aflat de la d-na Craciun, sotia ta frumoasa, ca ai dus cadouri multe si grele unor fetite obraznice care nici macar nu le meritau. Mosule, am fost indignata si nu mi-a venit sa cred… La ele cum ai reusit sa ajungi?.. Si Mosule, cu mine cum ramane?... M-am suparat foc pe tine, am promis ca nu o sa-ti mai vorbesc niciodata… Draga mosule, nu ma pot abtine sa nu te iert pentru ca de data asta am nevoie urgenta de tine. Mosule, daca tu tii cont si de ruga mea, o sa uit ca te-am urat vreodata.
Am vazut pe net cum zboara zecile de scrisori catre tine si tu nici nu te sinchisesti sa le raspunzi deloc. Cum sunt isteata foc, am inteles de ce nu o faci. Mosule, tu le vrei scrise de manuta mea. Asa am si facut sa stii. Mosule, toti iti scriu niste cuvinte atat de frumoase… Am vrut sa-ti trimit o scrisoare pe care nu ai deschis-o, ba chiar am rugat-o pe prietena mea sa-ti compuna una bine ticluita. Sa stii ca am vrut sa fac, Mosule. Si nici nu mi-ar fi curs lacrimi de remuscare si nici nu m-as fi inrosit de rusine. M-am gandit insa ca o sa te prinzi, ca spirulina si lecitina de anul trecut trebuie sa-si fi facut efectul pana anul acesta. Mosule, si ce daca nu scriu atat de frumos? Tu stii ca scriu din suflet...
Asa, Mosule… eu sa-ti spun ce vreau si tu sa iei bine aminte… Vreau jucarii multe, multe, dar neaparat sa-mi aduci trenuletul pe care l-am vazut cand eram cu tati. Dulciuri… multe si mai multe. Si ce daca sunt fetita, sa stii ca nu vreau papusi... Apoi,… vreau sa faci ceva cu oamenii astia mari caci am vazut caci iti scriu mai cu foc decat noi, copiii. Din cauza lor, scrisorile noastre nu mai ajung la tine… Mosule, descreteste-te fruntile caci altfel ar veni sfarsitul pentru noi, copiii.
Cine o sa ne mai inveseleasca si o sa ne lumineze noua ziua? Cine o sa ne mai rasfete daca toti uita sa se mai joace? Invata-i sa te roage cum trebuie si pune-le in ochi speranta. Apoi, fa-i, Mosule, sa luceasca mai ceva ca soarele si ca nasul lui Rudoph. Ei au dorinte si lacrimi care dor, da-le dorinte si zambete pe care sa le poata duce. Au tristeti pe care eu nu le pot intelege, dar fa-i Mosule ca macar ei sa le inteleaga. Deschide-le sufletele si fa-i sa priceapa ca nu e rau sa fii si bun.
Am vazut, Mosule, ca mami nu mai e atat de fericita in ultima vreme, iar tati nu se pricepe deloc sa o ajute. Ajut-o tu, caci se presupune ca poti. Adu-i aminte ca de fericirea ei depinde si a mea. Si mai vreau… ba nu, Mosule. Stop. Nu mai vreau nimic… Poate data viitoare o sa fac rost de numarul de mobil ca sa-ti cer mai mult.
P.S: Ai grija sa faci ce te-am rugat, Mosule, caci altfel eu nu-mi mai doresc sa cresc vreodata mare.
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Prietena cea mai buna si tradarea cea mai rea
Daca ai multi prieteni, te poti considera un om norocos. Daca ai cel putin un prieten adevarat, atunci nu pot decat sa te felicit! Te numeri printre oamenii fericiti. Prietena cea mai buna care stie sa tradeze si cel mai bine... o simpla fraza si imaginatia scenaristilor de telenovele a nascocit deja un text incitant si picant. Daca aceasta fraza se transpune insa in realitate, lucrurile nu mai sunt deloc la fel de captivante. Devin groaznic de dureroase...
Ei, si ce este asa tragic in toata situatia asta? Prieteniile vin si se duc. Pe unele le pierzi pe drumul vietii, cu altele noi te alegi cand nu te astepti, pe unele le intrerupi din diverse motive si la un moment dat in timp, dupa voie si nevoie, le innozi la loc. De pe urma lor nu devii nici mai frumos, nici mai urat, nici mai bogat, nici mai sarac. Nici problemele tale nu se risipesc peste noapte, nici nu devii mai tanar decat ai fost vreodata. Prieteniile isi au insa rostul lor in lume: tin sufletului de cald cand ii este frig si parca nimic nu il mai poate aduce la viata. O singura prietenie te poate face sa ai incredere intr-o lume intreaga.
Un prieten adevarat nu te lasa la greu, un prieten adevarat stie "de ce..." fara sa fii nevoit sa-i explici "cum..". Un prieten adevarat poate face multe pentru tine si sufletul tau. Cand ti se inchid toate usile in nas, nimeni cu exceptia unui prieten adevarat nu se gaseste sa-ti deschida gemuletul de la vreo mansarda. El o face insa. Bine si asa... Numai sa nu se razgandeasca... Numai sa nu te priveasca senin, asigurandu-se ca ferastruica este bine ferecata.
Asa este insa in viata. Aici exista prietenie adevarata, aici nu mai exista adevar in prietenie. Legea compensatiei functioneaza chiar si in relatiile interumane. Si ce daca ai fost tradata de cea mai buna prietena? Au patit-o si altii. A patit-o si Shania Twain. Ti se intampla si tie. In lumea adolescentilor este un lucru care se intampla in mod frecvent. Cand esti insa un om matur, un om matur ce crede in sensul si in valoarea prietenie, un om a carui experienta de viata l-a invatat ca nici macar cea mai mare iubire din lume nu va inlocui vreodata o prietenie adevarata, te zgaltaie din temelii.
La maturitate, o prietenie este aur si ca sa constati acest lucru trebuie mai intai sa o pierzi. Si stai apoi sa vezi cum e... Se naste o durere care nu te lasa sa dormi noaptea. Daca nu mai poti avea incredere in ea, prietena ta cea mai buna, atunci in cine? Este cumplit sa pierzi o mare iubire, insa chiar daca nu o crezi, stii ca la un moment dat durerea o sa treaca. O sa dai uitarii, o sa o iei de la inceput, o sa gasesti mai devreme sau mai tarziu consolare in alte brate, o sa gasesti alti ochi care sa te farmece si un alt suflet care sa te farmce. O ai insa alaturi pe cea mai buna prietena care o sa te ajute sa treci peste asta. O sa-ti dea sfaturi, o sa te sprijine, o sa te inteleaga si o sa-ti stearga lacrimile.
Cum ramane cu ea, cea mai buna prietena a ta? Daca afli ca prietena ta cea mai buna “a calcat stramb” , “a gresit pentru o noapte” tocmai cu iubirea ta si “ii pare sincer rau”? Cum sa dai uitarii o prietenie si sa speri intr-o alta mai buna? Nici macar nu poti sa o urasti pentru ca stii ca regreta cu adevarat si ca sufera poate chiar mai mult ca tine. Foarte bine. Asa si merita! Nu poti nici macar sa-i spui “proasta ce esti, te-am iertat si am uitat” pentru ca... nu poti pur si simplu sa o faci cu adevarat. Ar inseamna sa calci in picioare in toate principiile in care ai crezut pana acum, ar insemna ca tu sa nu mai fi tu.
Nici macar nu poti sa o condamni pentru ca, partial, o intelegi de ce. Nu poti nici sa o paruiesti sau sa o palia o pauzasti cum ai fi facut in adolescenta, iar apoi sa o imbratisezi fericita ca doua bune prietene ce sunteti pentru ca nici macar asta nu te-ar face deloc fericita. Tensiunea, senzatia de tradare, disperarea, durerea ... tot nu ar disparea. Cutitul ar fi tot acolo.. infipt adanc in spate. Nu poti decat sa iti doresti, ca in numele prieteniei care v-a legat odata, sa o iubesti la fel de mult ca si inainte. Sau cel putin sa o poti ierta. Doar ca nu o sa poti niciodata sa faci asta. Sau cel putin nu acum.
Sa aveti prieteni. Nu neaparat multi, insa adevarati!
" Carpe diem ! "
silvana_salajan spune:
Adriana multam de cafeluta.
Faine scrisori.Ce faceti azi? Noi asteptam colindatori, asa ca ia bagati un colind. 
Bimilit spune:
salutare!!!!!!!!
multam de cafei!
io-s singura cu matei,care doarme
.
colegu e racit cobza, stranuta de 20 de ori pe minut,are ochii inlacrimati si una peste alta e la job deja.tudor se agata ca un scai de el , asa ca-l lua si pe el pe teren.is curioasa cu ce impresi vine.
noi, doar acasuca, ieri am tras o vizita scurta scurta pana la socri.
io ma simt ca naiba, ca imi venira musafirii in vizita si ma dor toate.mno, da bine ca mi-s pruncii ok, ca restu trec.
va tzuc.
mihaela_s spune:
Va tzuk cu drag. N-are rost sa va indispun cu problemele mele, asa ca va doresc distractie placuta. Io sper doar sa-mi revin pana poimaine si sa ma simt bine pe drum si la Londra. Atat. 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby

!