Salajence la apel!!![72]

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Sanatate si multe bucurii !!!

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

, Otilia !!!

Multa fericire si sanatate alaturi de cei dragi !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

LA MULTI ANI OTILIA! SANATATE , FERICIRE SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetili, multumesc de jdemii de ori Miha, tortu l-am descris mai sus un pic, seamana cu cel facut pt Paula Adrianei, doar ca i-am pus cioco cu lapte pe langa restul in crema, nu cioco alba. Si decorul e mai "serios" . Tortul Paulei e pe culi pus la torturile noastre, pt Miha si Olimpia care nu l-au vazut.Fug ca am mosafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Fetili, multumesc de jdemii de ori
Miha, tortu l-am descris mai sus un pic, seamana cu cel facut pt Paula Adrianei, doar ca i-am pus cioco cu lapte pe langa restul in crema, nu cioco alba. Si decorul e mai "serios" . Tortul Paulei e pe culi pus la torturile noastre, pt Miha si Olimpia care nu l-au vazut.Fug ca am mosafiri.

Pai io am inteles ca asta e tortul de Craciun . Am vazut tortul Paulei, inca de atunci.... Petrecere frumoasa!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s
Citat:
Fetili, multumesc de jdemii de ori Miha, tortu l-am descris mai sus un pic, seamana cu cel facut pt Paula Adrianei, doar ca i-am pus cioco cu lapte pe langa restul in crema, nu cioco alba. Si decorul e mai "serios" . Tortul Paulei e pe culi pus la torturile noastre, pt Miha si Olimpia care nu l-au vazut.Fug ca am mosafiri.
Pai io am inteles ca asta e tortul de Craciun . Am vazut tortul Paulei, inca de atunci.... Petrecere frumoasa! www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil... Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina
He, he, daca s-o intamplat sa fie acum si ziua mea, 2 in 1 am facut numa un tort. De fapt am facut 2 da unul l-am dat http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/9880/Mai am. Veniti la o felie?

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Nu mai beti atata. Ia treceti la un raport scurt. Si cu carnatii mai rarut ca iti face o criza de fiere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:

Nu mai beti atata. Ia treceti la un raport scurt. Si cu carnatii mai rarut ca iti face o criza de fiere

da si tu inca o felie di tort si sa vezi cum aparem.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput